Mad_Duke |
13.08.2006. 14:57 |
Citiraj:
Autor buljo
(Post 270348)
evo baš gledam malo ovaj poll i razmišljam (:D )...
najviše glasova ima XP (stoji da su trenutno najbolji, najnoviji, "lijepi" bla bla) al mene zanima koliko je ljudi radilo u 98SE ili još bolje u Win 3.11 (davno doba nc-a i dos-a).
u zadnje vrijeme puno ljudi kupuje nove kompove na način da odu npr. u links i kažu prodavaču ja bi komp!!!
imaju love pa uzmu neš za 10k kuna, DSL, a zapravo neznaju ništa, neki čak ni engleski.:rolleyes:
žalosno je jer je to istina a onda ti isti idu glasat da su XP najbolji jer su samo njih i vidjeli, kažem vidjeli a o nekom radu (ne mislim da word, paint, IE) da i ne pričam.
ja se trenutno koristim XP-om al anketa je NAJBOLJI WINDOWSI!! a pošto sam radio na 3.11, 95, 98SE, ME, 2000, XP mislim da slobodno mogu reć koji su po mom mišljenju najbolji na temelju vlastita iskustva i rada na svakome.:smoke:
|
Ziva istina. Evo jedan dobar primjer internet generacije. U zadnjoj godini u srednjoj smo radili particioniranje preko fdiska iz konzole linuxa, ono dvije bootabilne diskete i deri. Neki to nisu uspjeli pohvatati do 6. mjeseca. A kamoli prebacivanja particijskih tablica koja su od 30 ljudi mozda 2 osobe znale (jer ti mozes imati 100 particija na jedno HDD-+u ako ti trebaju). Znam da sam profesoru rekao na njegova pitanja o tome kako ova generacija je tako losija od prosle, da ce mu biti samo gore. Zasto? Zato jer pola novih "korisnika" nikad nije radilo s nicim sto nema misa. Pa polovici njih da im maknes mis u XP-u se ne snalaze.
Ja sam glasao za Windows 95, jer su zadnji windowsi gdje nije integriran Internet Explorer u njih. Ja sam imao neki upgrade edition, koji se kao trebao upgradeat na 3.11,ali bio je nacin kako od njega napraviti clean install, pa su mi windowsi uvijek bili veliki stotinjak megabajta samo, a sve je delalo. 850 megi hard, nije bas nes bio. A o brzini bootanja da ne govorim hehe.
3.11 sam uspio srusiti, sjecam se pbrusha, writea i kao sto je netko rekao, ako nisi htio, nisi ga ni trebao pokrenuti :cool: tako da sam ipak najvise vremena proveo u DOS-u, te isto tako u linux konzoli dok su se slali mailovi iz pine-a.
Citiraj:
Autor Hamm
(Post 474217)
ajde buba...daj lijepo przinaj da ti se doma najace masine vrte na xpu a imas linux na nekoj low end office konfi..eto tek tako..da imas linux...windoze jesu rupicasti..ali gle..sluze svrsi..meni se krešaju jednom u dvije godine..i sve fino ubijem te ponovno dignem..sve 5
stvarno ne shvacam..evo ima vas valjda dvije miljarde koji ne volite windoze..ok..fino...skupite se i napravitie THE OS..
|
Naj se mjesati tamo di neznas. jedno je linux, jedno je windows, a jedno je unix... A o tome da si ti radio od windowsa 3.11, jedno je koristiti ga za ovo, ono..., a drugo je koristiti ga.
ja najvijse koristim windows XP i to zbog primarno jedne stvari koja se zove CoD. Za sve ostalo skupa s quakeom 3 mi dela pod linuxom i to par posto brze za nekoliko puta starijim driverima od onih u windowsima. :D
|