![]() |
Citiraj:
Evo danas na razgovoru su mi ponudili 6k kn ko pripravničku placu :kafa:. Istina firma je jaka i platit ljude im nije problem. Jako dobro radno vrijeme imaju tak da mi ostane nesto vremena od dana. Sutra idem u jednu jos vecu firmu na razgovor pa cemo videjt kaj se nudi? Ugl. nije bas tak crno kak sam mislil da bu bilo... |
Tehničar za elektroniku, i skoro postao ing. na računalstvu u DBK. Došao skoro do diplomskog i zbrisao. Sad razmišljam da ponovo upišem nekakvu informatiku tu u Mostaru, pa da riješim to.
Inače radim za jednu domaću tvrtku koja je između ostalog i ISP, a posao mi se u zadnje vrijeme svodi na odrzavanje linka, a radim i na odrzavanju bankomata najvece banke u našem banana stejtu :D |
Elektrotehničar za sada. Upisao računarstvo pa ćemo vidjeti što će biti dalje od toga...
|
TVZ, 1 smrad(aka ispit:D) do kraja, elo smjer, komunikacijaska i racunalna tehnologija.
Htio bi biti game programer/dizajner, dobio posao u tom polju prije 2-3 tjedna, cekam da me sef pozove na sljaku.:D Ovisno o poslu i kako ce ici dalje, mozda upisem jos nesto(FOI), razmisljam i o nekim c++ tecajevima i/ili slicno. |
Citiraj:
Ugl. upisat cu TVZ gradjevinu u ponedjeljak, pa cu kako ti kažeš , zajebavat se...:banana: Ah, ja sam iskreno sretan da dozivim tih 6 banki, jer sa ovim zrakom, ovom hranom i ovim stressom neznam koliko cemo izdrzat...:kafa: EDIT: upo sma na višu gradjevinu..majku joj |
Apsolvent informatike, Ekonomski fakultet u Zg, uskoro ću diplomirat... nadam se poslu u informatičkom sektoru, po mogućnosti business intelligence...
|
tehničar za računalstvo,na jesen počinjem studirat i pit po varaždinu,al se prvo moram upisati na jesenskom....
|
Apsolvent na višoj na građevini (još 2 ispita do kraja) (Pokušao se voditi idejom "S faksa u mirovinu" al se nije svidjelo starcima :( ) Zaposlen u projektnom uredu već 3 mj.
|
još malo bacc. informatike :D
+ CISCO CCNA još malo :D |
Trenutno vozam kombi i radim u skladišu. Na faks valjda sljedeće godine.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno radim na automatizaciji jednog teleskopa... :fiju: |
Citiraj:
|
srednja: Elektrostrojarska skola Varazdin, smjer: Tehnicar za racunalstvo
trenutno sam na VELV-u u varazdinu, studiram elektrotehniku, vise-manje uspjesno zavrsena 1. godina radim di god stignem, trenutno sam u jednom servisu gdje popravljamo kopirke, faxeve, punimo tonere, etc. servisiram i kompove okolo, prodajem/kupujem komponente i tako, nije mi dosadno :fiju::D |
Citiraj:
|
Idem u elektrotehnicku...
A preko raspusta radim u jednom servisu... Tj. servisiram compove... I naravno igram soccera kad god imam slobodnog vremena... |
Dosao s posla u 6, cistim nuklearne reaktore ;)
|
Citiraj:
zavrsio gimnaziju, 2 god bio na tekstilno-tehnoloskom u zg, nakon toga se zaposlio u firmi za 3d dizajn i crtanje di jos uvijek radim, sad trenutno druga godina na drugoj god u Velikoj Gorici na veleucilistu, smjer odrzavanje racunalnih sustava... |
Citiraj:
dobra ti je ta ideja,samo da nece to posluziti za gledanje dobre susjede na prozor...pa ono digitalno i malo zumm....snimanje...kuci uradak...ha:D:roller::roller::roller: |
imam neki osjecaj da si krivog quotala :D
|
Citiraj:
dobra ti je ta ideja,samo da nece to posluziti za gledanje dobre susjede na prozor...pa ono digitalno i malo zumm....snimanje...kuci uradak...ha:D:roller::roller::roller: |
Citiraj:
hvala:chears: |
Životna škola - jedina koja me nečemu naučila..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |