PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koje je vaše zanimanje? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24792)

elvis again 17.07.2008. 17:26

Citiraj:

Autor SilentException (Post 1084203)
cestitam elvis :) ali previse trazis, racunaj 4.5 ovak jos zelen :D

Evo danas na razgovoru su mi ponudili 6k kn ko pripravničku placu :kafa:. Istina firma je jaka i platit ljude im nije problem. Jako dobro radno vrijeme imaju tak da mi ostane nesto vremena od dana.
Sutra idem u jednu jos vecu firmu na razgovor pa cemo videjt kaj se nudi?
Ugl. nije bas tak crno kak sam mislil da bu bilo...

WraGG 18.07.2008. 09:46

Tehničar za elektroniku, i skoro postao ing. na računalstvu u DBK. Došao skoro do diplomskog i zbrisao. Sad razmišljam da ponovo upišem nekakvu informatiku tu u Mostaru, pa da riješim to.
Inače radim za jednu domaću tvrtku koja je između ostalog i ISP, a posao mi se u zadnje vrijeme svodi na odrzavanje linka, a radim i na odrzavanju bankomata najvece banke u našem banana stejtu :D

LordNitro 18.07.2008. 13:30

Elektrotehničar za sada. Upisao računarstvo pa ćemo vidjeti što će biti dalje od toga...

gamer 20.07.2008. 02:12

TVZ, 1 smrad(aka ispit:D) do kraja, elo smjer, komunikacijaska i racunalna tehnologija.
Htio bi biti game programer/dizajner, dobio posao u tom polju prije 2-3 tjedna, cekam da me sef pozove na sljaku.:D
Ovisno o poslu i kako ce ici dalje, mozda upisem jos nesto(FOI), razmisljam i o nekim c++ tecajevima i/ili slicno.

Halos 20.07.2008. 02:31

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1088365)
Nisi uspio na geodeziju?

Buraz to ti nije nista strasno. Vjeruj mi. Upisi na jesen nesto bezveze i zajebavaj se. mlad si, imas vremena. Tak i tak ces radit do 70. imho prije 27-28 ako imas ok situaciju ti se nemas kaj zurit ic radit...

A nisam uspio, previse Gimnazijalaca je konkurencija...

Ugl. upisat cu TVZ gradjevinu u ponedjeljak, pa cu kako ti kažeš , zajebavat se...:banana:

Ah, ja sam iskreno sretan da dozivim tih 6 banki, jer sa ovim zrakom, ovom hranom i ovim stressom neznam koliko cemo izdrzat...:kafa:

EDIT: upo sma na višu gradjevinu..majku joj

sinke01 22.07.2008. 02:31

Apsolvent informatike, Ekonomski fakultet u Zg, uskoro ću diplomirat... nadam se poslu u informatičkom sektoru, po mogućnosti business intelligence...

Cro=RocK=U= 22.07.2008. 02:36

tehničar za računalstvo,na jesen počinjem studirat i pit po varaždinu,al se prvo moram upisati na jesenskom....

Tex Willer 22.07.2008. 12:00

Apsolvent na višoj na građevini (još 2 ispita do kraja) (Pokušao se voditi idejom "S faksa u mirovinu" al se nije svidjelo starcima :( ) Zaposlen u projektnom uredu već 3 mj.

Igor_Zg 23.07.2008. 17:52

još malo bacc. informatike :D

+ CISCO CCNA još malo :D

BladeRunner 23.07.2008. 20:17

Trenutno vozam kombi i radim u skladišu. Na faks valjda sljedeće godine.

Baja 001 23.07.2008. 21:16

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1094541)
Trenutno vozam kombi i radim u skladišu. Na faks valjda sljedeće godine.

I to poslje Tudorkina predavanja :D

Matesonik 24.07.2008. 03:47

Citiraj:

Autor Igor_Zg (Post 1094382)
još malo bacc. informatike :D

+ CISCO CCNA još malo :D

Bakalar? :D

Trenutno radim na automatizaciji jednog teleskopa... :fiju:

lupidna 24.07.2008. 08:00

Citiraj:

Autor Matesonik (Post 1094915)
Bakalar? :D

Trenutno radim na automatizaciji jednog teleskopa... :fiju:

teleskopa??? sigurno ti je zanimljivo-sta to je kao neko testiranje ili...:kafa:

maX 24.07.2008. 10:18

srednja: Elektrostrojarska skola Varazdin, smjer: Tehnicar za racunalstvo

trenutno sam na VELV-u u varazdinu, studiram elektrotehniku, vise-manje uspjesno zavrsena 1. godina

radim di god stignem, trenutno sam u jednom servisu gdje popravljamo kopirke, faxeve, punimo tonere, etc.
servisiram i kompove okolo, prodajem/kupujem komponente i tako, nije mi dosadno :fiju::D

Matesonik 25.07.2008. 03:01

Citiraj:

Autor lupidna (Post 1094935)
teleskopa??? sigurno ti je zanimljivo-sta to je kao neko testiranje ili...:kafa:

Oujea. I to dosta velikog. Preciznije - imamo stari teleskop s losim motorima koji se pregrijavaju i sada smisljamo kako njime upravljati potpuno automatski i user-friendly: dakle, da ja iz udobnosti svoje sobe zadam da zelim promatrati recimo neki asteroid, zadam neke parametre kamere i broj snimaka, ovaj nakon nekog vremena snimi i mogu si skinuti slike. Krecemo od ciste nule tako da posao ide bolno sporo...

d^_^b 25.07.2008. 03:21

Idem u elektrotehnicku...
A preko raspusta radim u jednom servisu... Tj. servisiram compove...

I naravno igram soccera kad god imam slobodnog vremena...

Dizel 25.07.2008. 07:31

Dosao s posla u 6, cistim nuklearne reaktore ;)

bluefluid 25.07.2008. 08:34

Citiraj:

Autor Vin EuroDizel (Post 1095962)
Dosao s posla u 6, cistim nuklearne reaktore ;)

zakon! zamisli da ti naraste jos koja ruka, picis cod-a i jos pusis i pijes kofi u isto vrijeme!show!:chears:

zavrsio gimnaziju, 2 god bio na tekstilno-tehnoloskom u zg, nakon toga se zaposlio u firmi za 3d dizajn i crtanje di jos uvijek radim, sad trenutno druga godina na drugoj god u Velikoj Gorici na veleucilistu, smjer odrzavanje racunalnih sustava...

lupidna 25.07.2008. 10:35

Citiraj:

Autor maX (Post 1095019)
srednja: Elektrostrojarska skola Varazdin, smjer: Tehnicar za racunalstvo

trenutno sam na VELV-u u varazdinu, studiram elektrotehniku, vise-manje uspjesno zavrsena 1. godina

radim di god stignem, trenutno sam u jednom servisu gdje popravljamo kopirke, faxeve, punimo tonere, etc.
servisiram i kompove okolo, prodajem/kupujem komponente i tako, nije mi dosadno :fiju::D

OOPA-to dosta lipo zvuci....nekako pametno i nacitano:D
dobra ti je ta ideja,samo da nece to posluziti za gledanje dobre susjede na prozor...pa ono digitalno i malo zumm....snimanje...kuci uradak...ha:D:roller::roller::roller:

maX 25.07.2008. 10:39

imam neki osjecaj da si krivog quotala :D

lupidna 25.07.2008. 10:48

Citiraj:

Autor Matesonik (Post 1095940)
Oujea. I to dosta velikog. Preciznije - imamo stari teleskop s losim motorima koji se pregrijavaju i sada smisljamo kako njime upravljati potpuno automatski i user-friendly: dakle, da ja iz udobnosti svoje sobe zadam da zelim promatrati recimo neki asteroid, zadam neke parametre kamere i broj snimaka, ovaj nakon nekog vremena snimi i mogu si skinuti slike. Krecemo od ciste nule tako da posao ide bolno sporo...

OOPA-to dosta lipo zvuci....nekako pametno i nacitano:D
dobra ti je ta ideja,samo da nece to posluziti za gledanje dobre susjede na prozor...pa ono digitalno i malo zumm....snimanje...kuci uradak...ha:D:roller::roller::roller:

lupidna 25.07.2008. 10:49

Citiraj:

Autor maX (Post 1096040)
imam neki osjecaj da si krivog quotala :D

jesam.....:fiju:

hvala:chears:

Brown Acid 25.07.2008. 11:04

Životna škola - jedina koja me nečemu naučila..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37.