![]() |
Ruka ruku mije, sve je to ista branša.
|
Moram se složiti s Neo-ST.
Isto tako smatram da je sada najgore vrijeme za kupovinu nove grafe budući da uskoro izlaze novi ATI modeli i ne zna se koji će tabor više profitirati (pretpostavljam AMD) u next-gen igrama jer konzole koriste AMD hardware, a budimo realni igre se pišu za njih. Isto tako performanse grafičkih kartica trebale bi odjednom osjetno porasti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
IMO min zahtjevi su C2Q, HD5770, 4GB ram |
Citiraj:
|
Citiraj:
Aha, sad je jasno. Učinilo mi se da misliš da su Min. zahtjevi previsoki :) (Jer, uvijek ima padobranaca koji očekuju da igre iz 2013. lete na 10 godina starim kompovima, pa se žale kako je neoptimizirano.) |
Puno je veći problem ova "minimalna" igriva konfiguracija nego uopće ovaj skok od "igrive" do "leteće".
Pazi 8800GT, mislim da ni da se na trepavice postaviš nečeš proči loading screen :D . Isto ko i za BF3. Treba stroj za fino igrati (bez da grizeš nokte hočeš li imati 50ak FPSa na sa pošteno vizualizacijom), ali sve dalje ti stojevi prave minimalne razlike. Pa BF3 ne može pošteno uznojiti jednu GTX660 Ti koja je u vrlo prihvatljivom cijenovnom rangu. Mene najviše živcira disk usage. Trečinu SSD-a mi zauzima yebeni BF. Koda u DICEu za kompresiju nisu čuli. Za 7-gigabajtne patcheve da i ne govorim :no2drug: Ili kad trebaš ponovo skinuti igru bez sačuvane prethodne... |
Citiraj:
|
ovaj recommended je minimum budimo realni za bilo kakvo normlano igranje 40FPS.a avg i pitanje je na kojoj rezoluciji su oni to mjerili jer ako je 1600x900 ufff
previse toga ovisi o rezi... Danas je mainstream 1080p ekran pa se nadam da ce mi komp biti ok bar da zaigram hehe... neda mi se ulagat u komp 4000kn za neku graf karticu radi 1 igre.... |
Citiraj:
Ja sam se jedva navikao na LCD-e, jer sam na CRT-ima imao 100 vidljivih fps, a sada imam samo 60. Bez obzira što piše u frapsu i sličnima. Dok sam bio na q9550 sa 6970, bilo je igrivo an crt-ima, ali ne baš na lcd-ima. Kad sam prešao na i7 2600k, skok je bio ogroman, ali nedovoljan. Sada, kada sam na 7970, tek mogu normalno igrati. Znači minimum 55-60fps. Ja pogasim sve efekte, a ostavim jedino rezu i mesh. Sve stavim na minimum i svejedno se komp oznoji. Nimalo me ne bi iznenadilo da za BF4 treba još više. Ipak je 2013. godina, kao što je netko prethodno napisao. |
Onda di je najjeftinije uzet premium?
|
|
Citiraj:
|
al se ne moze uzet bf4 + premium combo?
|
BF4 premium je verzija key-a
to kupiš i miran si ne treba još posebno BF4 kupovat |
Premium je samo DLC, treba kupiti i glavnu igru. Trenutno nema combo...
|
sorry nisam gledo dobro
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=6HOo7_NNHu4 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za mene, kao i 99% drugih forumaša kojima je sasvim dovoljan jedan monitor, tvoj komentar da se HD7970 oznoji čak i s pokretanjem BF3 nema ama baš nikakvoga smisla niti značenja. |
Citiraj:
Citiraj:
Sve u redu. Nema hard feelingsa :D. |
Citiraj:
Ali ljudi pročitaju tvoj post, rijetko tko registrira da imaš 3 Della i onda krivo zaključe da je jedna 7970 preslaba za pokrenuti BF3 kao i BF4. Kako već rekoh: malo je onih sa multi-monitor setupom ili nekim ultra wide 21:9 displayem a još manje je onih koji gledaju kako će koja igra raditi na rezama većim od 1920 x 1200/1080. |
novi trailer
http://www.youtube.com/watch?v=cgY7zwsC8sA |
Gledam onog LvlCap nerda, koliko je oduševljen sa betom i kako su mu platili da ih hvali... cjaoooo
BTW, koliko vidim beta se igra već koji mjesec, dok mi sa premiumom moramo čekati "Exclusive Beta" još 15 dana... WTF Ja se sve nekako nećkam, bil prešo na 4 ili ne... kako ide populacija na serverima sa izlaskom nove igre? Jel sve zamre na staroj verziji? |
Beta se igra po ovim sajmovima igara, gdc i to, tako da privuku još više igrača. Ako si tamo bio fizički, možda si i mogao igrat, u suprotnom čekaš kao i ostatak svijeta.
|
Evo cijenice za premium i igru na akciji 603kn OMG!!!!
LINK |
Cijena je skroz ista kao i kad je BF3 izlazio, €60 igra + €50 za Premium. Tako da nema tu nikakvog iznenadjenja.
|
To je još jeftino, na Originu je BF4 + premium membership prek 800kn. :D
|
560 na cjs
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |