![]() |
Većinom budu najjeftiniji na nabavi, ali ovaj put imam pohvalu za novi web.
Odličan novi dizajn, fobri filteri i opisi artikala. |
Odnos s kupcima
Narucio sam mobitel i provjerio kod njih da li su specifikacije tocne (Galaxy A51, 4 ili 6 GB RAM). Covjek se potrudio i provjerio kod dobavljaca i ispalo je da na hrvatskom trzistu ima samo verzija s 4 GB RAM. Drugi ducani su me uvjeravali da je to 6 GB RAM, a kada sam trazio da provjere samo su me otkantali.
U svakom slucaju, pozitivno iskustvo iako nisam nista kupio ovaj put. |
Kako vidim ugasili su web i prestaju sa radom...
Sve jamstvene uvijete preuzima Mikronis. Šteta, bili su ok i sa cijenom i uslugom. |
Zanimljiv potez od strane Mikronisa pošto su oni puppetmasteri iza centra. Nije valjda da ce poceti manje financijski isplative Mikronis poslovnice takoder zatvarati, vrijeme ce pokazati, ali da, uistinu steta jer je centro bio super.
|
Strasno i ja kupio kod njih dosta toga, a i kod mikronisa...
|
Šteta. Imali su ok cijene, web im je bio pregledan i komponente automatski sortirane po cijenama.
|
Šteta. Cijelu konfu sam 2013. sklepao kod njih i još svašta kasnije uzeo i nikad problema.
|
Da, jedan od onih web shopova koji jako cesto ima najbolje cijene, sa ok ekipom i jos mi je bio "preko puta". Sad stanga :)
|
fora je da shopovi poput centra riknu, a šopovi koji nas jebavaju rade i dalje
just sayin' :D |
Citiraj:
Sad je jedino ta obavijest malo nejasna: Citiraj:
Moguce da je ovo prvo. |
Mikronis, Zel-Cos i Centro su firme istih vlasnika.
|
Citiraj:
Centro.hr je webshop, a firma koja je drzala taj webshop i koja je prodavala robu je Zel-Cos d.o.o., to jasno i pise na svim njihovima racunima. Da li postoji neka veza izmedju Mikronisa i Zel-Cos-a to ne znam, ali to su dvije odvojene firme. |
Citiraj:
|
Zelcos je mama i tata, mikronis je stariji sin a centro kćerka :)
Ugl zelcos je firma koja je vlasnik mikronisa a i centra. Centro prestaje sa radom za stalno. Neće ga više biti niti će biti više weba. |
Sva nabava i logistika za Centro isla je preko Mikronisa.
Muz vlasnik Zel-Cosa (Centro) supruga Mikronisa, sve pise na sudregu... Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Tamo je isto bilo muž-žena-suradnik, il tako nešto. :D |
Citiraj:
|
Ako Mikronis ima svoj webshop (jest da je dizajn kriminalno loš kao i sortiranje komponenti), šta će mu onda Centro?
|
Citiraj:
Na prvu ljudi ne znaju da su firme povezane. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk |
Nisan ja majkemi. :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |