![]() |
Citiraj:
Akcija imas i na originu malo malo, kupio sam bf2 complete pack za 5€ nedavno,a ti vidi koliko je na steamu npr ;) Sigurnost? U kom pogledu i sferi? Oba ti prikupljaju sve zivo sto radis i imas na kompu,o tom su vec opjevane bajke po forumima,a sigurnost tvojih podataka na njihovom serverima je diskutabilna,kao i sve zivo i nezivo na netu,nema neprovaljivog servera... Zaspamas i to vlastitim stajalistem, i onda napises da necemo spammati -.- Da rezimiram - debilno je uopce usporedjivati steam i origin jer si nisu konkurencija,prvenstveno zbog gore navedenog facta da je origin ea only. |
Pokušavate usporediti dvije potpuno drugačije platforme. Steam je stvoren oko communityja, raznolike ponude itd...
Origin nudi samo igre koje je razvio i izdao EA. To je u biti samo vrlo customiziran download manager |
Citiraj:
Druga stvar je da puštaju u svoj store svakoga, što je na kraju u njihovom interesu, kad beru proviziju od svake transakcije gdje je u igri lova (same igre, in-game dropovi kod Valve igara, Steam market, DLCi), al ovima iz EA se očito isplati ne imati svoje igre na Steamu i popušiti dobar dio prodaja već samim time što ih nema na Steamu. Valjda će im doći jednom iz guzice u glavu - bilo kako bilo, ovaj humble bundle je dobar PR potez zbog kojeg će barem neki instalirati Origin prvi puta, kao naš drug Brko :D |
Citiraj:
|
Nemogu ponovo redemat, neda mi
|
Skinuh oriđin klijent i ridimao sve kodove. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odličan bundle! Evo i ja po prvi put instalirao Origin...
Nego je li itko uspio išta skinuti sa origina? BF3 se skida već satima a ne mrda sa 6%.... |
I meni Dead Space 3 stane na 10% te iako piše downloading, megabajti stoje na mjestu. Preopterećeni su, to je i za očekivat.
|
Se mogu oba ključa redeemat (steam/origin) il ne? Pitam čisto da eventualno frendovima dam.....
|
Da, mogu se.
|
Pozz
jel moze meni netko uzet humble bundle (nemam paypal). dobije jos i za pivu. :) |
imam pitanjce,
kupio sam taj bundle i neke igre aktivirao na steamu i napravio sam origin acc (pošto ga nisam imao), i tamo (mislim) aktivirao iste igre ali na origin accauntu što bi značilo da kupnjom bundla kupujete igre koju možete aktivirati i na steamu i na originu, pošto sam mislio da mogu igru aktivirat ili na steamu ili originu, ili je to neki bug? |
To je ok.
Sretnici koji su dobili 16digit kod za simse, nek si pogledaju opet link od bundla, čini mi se da su pušteni novi kodovi za redemat simsiće |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ja sam i onaj 16digitni redemao preko browsera bez problema, tj sa onim jednim kodom se dobiju sva tri dijela a sad su stavili za svaki dio posebno. |
i ja dobio novi kljuc za Simse, isto imao onaj sa 16
ostalo mi ovo, pa ako netko treba nešto: Dead Space Steam Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key Crysis 2 Maximum Edition Steam Key Medal of Honor Steam Key Mirror's Edge Steam Key |
ja sam dobio 20 key code za "The Sims 3 Origin Key" ali mi ne prima niti preko klijenta niti preko preglednika. Stalno govori krivi key. ima li tko savjet kako to riješiti?
edit: odjednom se u library-u pojavio sims 3 :) čudno ali evo sad je gore... |
Citiraj:
|
Ja imam key sa 20 znamenki jel tak dobar ili ?
|
da, sa simsima se treba aktivirati na njihovoj stranici (sims 3) i odna cekati da ga dostave u vas origin. onda se moze dalje s DLCima preko origina.
|
ja sam samo cekao da pocnu dolaziti ovakvi oglasnici...
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/steam...-oglas-8906438 |
I ovdje se na tržnici pojavio BF3 za 70 kn :) Neki tu dijele keyeve, ja dijelim na SteamGifts, a lešinari idu na manje upućene.
Ima li za Origin nešto slično? Otvoriš giveaway, pa tko ima sreće dobije key. |
Ako netko kojim slusajem ima BF3 viska, dam mu CS GO steam acc za to :chears:
|
Citiraj:
|
kako mi se gade takvi ljudi
edit: ostalo Medal of Honor i Dead Space za Steam |
oglas ne postoji hehe
|
ne postoji vise jer sam mu poslao lijep i uljudan mail sa kojim sam ga lijepo naveo na razmisljanje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |