PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HNL 2005/2006 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23679)

Jelc 23.08.2005. 15:56

"Hajdučko srce":D

Emissary 23.08.2005. 16:08

Citiraj:

Niko Kranjčar, purger od glave do pete, uzdignuta je čela otišao iz Zagreba u Split. U Maksimiru je trebao postati još jedna Dinamova maskota iz “plemena” Kranjčar, no, kako kaže, maksimirski vrh potjerao ga je bez milosti...
http://www.jetset.cro.net/clanak.asp?cl=120&id=79

:D :D

Jelc 23.08.2005. 16:24

ccc...ja sam mislio da quotaš nekog sa threada a ne tisak:)

Ja govorim o nečem drugom-nije Bošnjak iz Ajduka otišao zato kaj mu se htjelo.

A ne mogu ne sjetiti se se ni Pralije koji je isto bio "Hajdučko srce"-pa kako je prošao.

Kaj se tiče debelog-nekak sumnjam u to da će mu Torcida dodijeliti Hajdučko srce, on jednostavno nije taj tip borca da bi zaslužio takvo nešto od navijača.

Emissary 23.08.2005. 16:30

Koliko ja vidim on je još i najborbeniji ;)

Jelc 23.08.2005. 16:45

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Koliko ja vidim on je još i najborbeniji ;)
Ma on od Torcide može dobiti Hajdučko srce samo ako u Masimiru zašora Maminja:D :D :D

A za borbenost i trku....:rolleyes:

ZED 23.08.2005. 18:02

Citiraj:

Originally posted by Mljac
Ja prije mislim da ne dolazi radi dirljivog dočeka u Zagrebu.
Ovo je po meni najveci razlog
Al To kaj 10.9 nebu doso.... Pa da vidis belaja

giga 23.08.2005. 19:39

Evo ja odustao od gledanja T-Dinama-Hajduk. Jako losa utakmica,vise ne postoje egzibicijske tekme,to je sada sve mrtva borba za dokazivanjem,lovu,reputacijom i sl. pizdraije. Ova utakmica nema smisla,umjesto da svatko krene sa tri napadaca koja stoje stalno u napada,ali doslovno cijelo vrijeme stoje na protivnickoj polovici i da se stalno izmjenjuju napadi,da gledamo atraktivne poteze mi gledamo pizdarije i gubimo vrijeme...jadni ljudi koji su dosli gledati to,iako je bilo 10kn.

Jelc 23.08.2005. 21:05

Ja sam gledao cijelu, nije bilo nešto-nije bilo ni tak loše.
Šteta samo kaj nismo zabili a drugu gajbu smo popušili ko papci:(

giga 23.08.2005. 21:16

A drugo poluvrijeme je bilo malo bolje,ali nisam bas pozorno pratio(radio program,setao pasa,jeo palacinke,nisam vidio gol)...

Mljac 24.08.2005. 09:53

Bio sam na utakmici, nije bilo tak loše. Prvi gol je Vukmanov, dečko nije ništa odigrao, vuko se ko magla a Ze Roberto ga je lomio ko zadnjeg papka. Osim brazilca drugi bayernovci se i nisu baš iskazali.
Drugi gol je još gluplji, Posavec onak glupo izgubi loptu dok je Roy sam ko duh. Bez veze.
Šteta samo kaj nama nije niš "sjelo", realno je trebalo završiti 1:2.

s.u.l.e.l.u.s 24.08.2005. 12:43

E ja nisam gledo tekmu,ipak je frendu bila oproštajna pa ono....al sam čito novone ujutro uz kavu kad sam se vraćo,a jebiga i mislio sam da će tako završit.E a sad ono važno: MOŽDA DERANJA U PONEDELJAK POTPIŠE ZA RIJEKU:clap: :clap:

acer 24.08.2005. 13:49

Citiraj:

Originally posted by s.u.l.e.l.u.s
E ja nisam gledo tekmu,ipak je frendu bila oproštajna pa ono....al sam čito novone ujutro uz kavu kad sam se vraćo,a jebiga i mislio sam da će tako završit.E a sad ono važno: MOŽDA DERANJA U PONEDELJAK POTPIŠE ZA RIJEKU:clap: :clap:
Otkud ti ta informacija?

ZED 24.08.2005. 15:35

Sta Celavi i Zekic nisu dovoljni?
I kak to bas za Rijeku, kaj nebu iso k svojima?

s.u.l.e.l.u.s 24.08.2005. 20:14

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Sta Celavi i Zekic nisu dovoljni?
I kak to bas za Rijeku, kaj nebu iso k svojima?

A odkud njima love za bilo šta???:confused: ,a uostalom možda ga nežele.Tu informaciju sam pročito na više stranica na netu.
U vezi baklji - stavljene su na kantridu:D :clap: tj.ja sam mislio da su to baklja i signalna,al se nakraju ispostavilo da suu to 2 signalne.Tome se još priključio jedan frend koji je dao 2 baklje i sad če bit strava.Baklja je od samo 500 kandela,a signalke su od 30000 kandela ,lete 300m i padaju sa padobranom i gore 40 sekundi.jedino šta je rok trajanja isteko pred 3 ili 4 godine

ZED 24.08.2005. 21:05

Citiraj:

jedino šta je rok trajanja isteko pred 3 ili 4 godine
: lol2 :
Pa kaj to bude radilo?

s.u.l.e.l.u.s 25.08.2005. 06:50

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
: lol2 :
Pa kaj to bude radilo?

Ah...:confused: valjda oće,a ako ne...:fuming: .ma mmora radit,i radit će 1 sigurno

Emissary 25.08.2005. 06:54

Dakle, Dinamo - Bayern 0:2 :D :D

Mljac 25.08.2005. 09:34

Citiraj:

Misliš da je to loš rezultat?
Možda si zaboravio da je Bayern momčad od skoro 200 milja eura.

A i onak su za golove krivi Vukman i Posavec.
Da je nama igro Chago umjesto Vukmana možda nebi Bayern ni dobio utakmicu. Baš me zanima jel bi Ze Roberto i Chaga vrtio ko Vukmana. Malo sutra!

Emissary 25.08.2005. 10:13

Šta bi bilo kad bi bilo - ali bilo je ono šta je bilo :D :D

Mljac 25.08.2005. 14:27

Citiraj:

Šta bi bilo kad bi bilo - ali bilo je ono šta je bilo :D :D

Jelc 25.08.2005. 17:36

Citiraj:

A u svezi glede:D
Toga tko je bio "selektor" dobro smo i prošli:)

giga 25.08.2005. 22:26

Evo vratio se nazalos vec sa tekme.
Rijeka-Litex 2:1
Nazalost opet pirova pobjeda kao i prosle godine.Kako vam se cinio onaj penal na Tvu je bio ili? Mislim sada vise nije vazno,ali me zanima jer nisam vidio.
Petar Krpan!? Uzas!
Igor Novakovic!? 75Centarsuteva niti jedan dobar,da ga jebes siguran sam da bio centrirao bolje od njega iako nisam loptu pipnuo cijelo ljeto,ma sto posto..
Sve u svemu steta jer taj Litex nije nesto,ajde bar tri boda Hrvatskoj i nismo se bas osramotili.
A oni kreteni su gadali raketom navijace litexa i skoro pogodili pomocnu centralnu,nemam rijeci,budala do budale...

ZED 25.08.2005. 23:03

Ja bi reko da je CELAVI iskljucivi krivac za ispadanje:rambo:
Moja baka nebi fulala sve ono kaj on je:smoke:

Jelc 25.08.2005. 23:17

Ja sam sad gledao košaricu i po-piz-dio, skroz-naskroz...da bog da im djeci tako sudili jebene lopine.:fuming: :fuming: :fuming:

Potkradali su nas cijelu tekmu po malo, taman da SiCG pobijedi...

Govna...

E.T. 25.08.2005. 23:33

Bas idealno sportsko popodne:rolleyes: ... Prvo Rijeka ispadne, onda repka onako izgubi, pa Interov debakl...:fuming:

s.u.l.e.l.u.s 25.08.2005. 23:41

Citiraj:

Originally posted by giga
Evo vratio se nazalos vec sa tekme.
Rijeka-Litex 2:1
A oni kreteni su gadali raketom navijace litexa i skoro pogodili pomocnu centralnu,nemam rijeci,budala do budale...

Bilo je slučejno,skrenula raketa:( :( Nije bila namjenjena njima,nego zrako i onda me frend pukne i skrene dole u trenutku izbacivanja,uzeo sam čahuru doma.A druga je odletila na sredinu terena,i pao mi komad baklje na glavu....
Ali ova prva stvarno nije bila namjerna.;)

Jelc 25.08.2005. 23:44

Bar je Široki prošao dalje:D
Za razliku od svih naših momčadi...

s.u.l.e.l.u.s 26.08.2005. 00:34

Nadam se da vam je sad jasno

giga 26.08.2005. 01:03

Citiraj:

Bilo je slučejno,skrenula raketa:( :( Nije bila namjenjena njima,nego zrako i onda me frend pukne i skrene dole u trenutku izbacivanja,uzeo sam čahuru doma.A druga je odletila na sredinu terena,i pao mi komad baklje na glavu....
Ali ova prva stvarno nije bila namjerna.;)

A ok,ali tako dolazi do pizdarija.Moglo se svasta dogoditi...drugi put radije pazite jer bi netko mogao u boljem slucaju ostati bez oka,a u gorem bez glave,ako ga raketa pogodi.A i smjesna mi je fora bacanje baklji na tartan stazu i u teren,mislim kakva je to fora...jos malo pa cemo biti kao tovari,palit cemo i stolice.
Bas mi je neki dan netko rekao da bi Rijeci trebao stadion od 25-30 tisuca ljudi.A ne mozemo napuniti niti ovaj....

s.u.l.e.l.u.s 26.08.2005. 01:32

Citiraj:

Originally posted by giga
A ok,ali tako dolazi do pizdarija.Moglo se svasta dogoditi...drugi put radije pazite jer bi netko mogao u boljem slucaju ostati bez oka,a u gorem bez glave,ako ga raketa pogodi.A i smjesna mi je fora bacanje baklji na tartan stazu i u teren,mislim kakva je to fora...jos malo pa cemo biti kao tovari,palit cemo i stolice.
Bas mi je neki dan netko rekao da bi Rijeci trebao stadion od 25-30 tisuca ljudi.A ne mozemo napuniti niti ovaj....

Ma i bolje da ga ne napunimo,bolje je navijanje kad je manje ljudi.U derbijima je pol navijača ili turisti ili indijanci,koji samo bleje u prazno.ali šta je ona prva prošla tako blizu bugarima,ja nisam ni vidio jer mi je zabljesnulo i sav mi onaj dim ušo u facu,a poslje ju nisam više vidio,i dali je osim te 2 bilo više raketa ili ne????I kako je sve izgledalo na tv-u,ako je netko gledo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54.