![]() |
Razmišljao sam o takvom trash uratku, no to će se definitivno odraziti na moj gameplay skill...
Evo stavio sma oglas za rame, sad ćemo vidjeti što će biti. |
Jesi smislio kako ces ubacit h100? :D
|
moram rezati case da bi uspio progurati pumpu... inače ću ga montirati ili na top ili na side panel od casea. klasika, 8 rupa, 8 šarafa i 8 matica :)
|
Kad ce prve fotke? :D
|
sram me dizati fotke dok još ništa nisam uČ'nio.... zasad još vršim pregovore okolo naokolo za komponente koje mi trebaju + sleeve kojeg nemam još.
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/i/rN/4t87TKVB/7850a.jpg |
oho izgleda da ćemo nabaviti plave ramove, ovo će biti super
|
Armor na godišnjem? :D
|
Ma kakav godišnji, radi se punom parom... nastala je mala promjena vezano uz grafičku, uzeo sam ipak jednu puno slabiju i nekvalitetniju.
|
:D |
Citiraj:
Al to možeš uvijek kasnije nadogradit. :) |
Ma biti ce to i dalje malo snažno računalo. Nece Guls iznevjeriti :D
|
Da, nažalost nisu se ostvarile moje prvotne ideje. Nisam uspio u nabavci 3570K i gtx 670 kako sam najavio.
No umjesto toga je sjelo ovo, nadam se da će dostojno zamijeniti prvotnu ideju :D Jesam li napomenuo koliko mrzim sleevanje? Nisam? E onda sad napominjem. Ovo je katastrofa, jednostavno moji prsti nisu dovoljno nježni ili koji već krac. |
Grafička ti je stvarno puno slabija od one GTX 670. :D
|
Dobro, možda i je ironično, no meni je nVidia isus bog u odnosu na ati što se drivera tiče. CoD BO i MW3 + dimne bombe = lag na 4850/4870x2/6970. Sa nVidijom nisam imao problema. Koliko sam samo killova izgubio na tim lagovima :D
Ako ćemo realno, grafa je vrhunska, malo OC-a i tu sam negdje sa/blizu gtx 680, a za soma kuna manje. |
Citiraj:
|
OK nakon tri izgubljena dana na sleevanje, potrošio sam sav materijal, a uspio sam sleevati samo dva kabla i to pcie. Dosta mi je tog sranja, složit ću to bez sleevanja. Bar zasad. Dok ne dobijem neki bolji materijal. Doslovce sam izludio, al ono skroz. Nemam talenta za te stvari. Idem bušit kućište. Pozdrav
|
Mudar čovjek je jednom rekao:
- “You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.” - “If at first you don't succeed, give up.” |
lol. mislim da je do materijala, sada ću naručiti preko mdcp, a ne ovu ebay plastiku koja cvjeta na sve strane. želim imati računalo raspoloživo do kraja dana.
|
ja sam uspio sa tim ebay sranjem :D samo kada rezes moras odma upaljačom rubove da ne cvijeta...i onda polako push i pull navlačiti ;=) ja sam uspio cijelo napajanje sleevati :P
|
joj da mi bar ovo netko plaća, razumio bi svoj uzalud utrošeni trud...
|
Pozdrav!
Ajme triba si prvo malo pročitat kako šta napravit i di nabavit :). Imaš foruma koliko oćeš. Farbat možeš svašta da ti pamet stane kao i sleev-at. MDCP su ti number 1. |
jes čua Guls! čitaj pobogu! :D
|
Bum čitao kad dodjem kući s Paga, sad ću se malo pazmati...
|
Kako projekt ide? Je li zapelo kuciste? :D
|
Nabijem te :P Tako se podlo smijati tuđoj nesreći :D Sram te bilo!
|
A jesi ga razvuko. :D
Od prvog posta do danas već i kuću završiš. :D |
Gle ih, ko strvinari na nemoćnu žrtvu :D
|
Jesi napravio rupe ko na sahtovskom poklopcu? :D
Moze koja slika? |
evo slozio sam masinu, koliko se dalo i moglo. ubacio sam unutra i dvd cisto jer sam nasao malo mjesta. sve je prilicno stisnuto i nagurano, no cini mi se da mogu cak i jos bolje to sloziti. druga runda raskapanja slijedi kad nabavim bolje ventove i pravi sleeve iz njemacke. slike uskoro...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |