![]() |
|
Ericsson T628 , poslje njega san ima jos 10-ak mobitela a zadnji je bio neka preklopna motorola koja je zavrsila kroz balkon u park i odtad neman mob :D
( nit ga imam namjeru vise ikad imat :) ) |
|
|
T 10 prvi.
S 25 u to vrijeme bio pila za poslovnjake. A najdraži mob što sam imao: http://www.gsmarena.com/samsung_d500-900.php |
Nokia 5110
|
Prvi baš moj mob - Nokia 3410 (prvi mob s Java igrama :goood:)
|
prvi gsm mi je bio neki AEG neznam tocno model,negdje 2000g. je to bilo.... ko cigla doslovno,baterija trajala 2h u vrh glave,a grijao se kad pricas na njega kao omanji radijator :)
jos uvijek imam nokiu 7650,nokiu 5110,sony cmd c5 i nekih siemensa a55 ...jos bi se pokoji nasao...ako nekog zanima koji,nek se javi na pm :) |
Prva mi je bila Motorola d520 i cronet :) ali ericsson t28 ce mi uvijek ostati u srcu... :beer:
|
Citiraj:
Carnet je akademska mreža. Inače siemens s6 od gsmova. |
Najdrazi mi je bio Sony-Ericsson T68i (prvi kupljen vlastitim novcem). To je bio moj prvi digitalni fotoaparat. Planirao sam uzeti Ericsson T65, ali u medjuvremenu su se firme spojile, pa su zajednicki izdali novu verziju Ericssona T68, a nakon toga su zakomplicirali jednostavnost koristenja.
|
3310, pa T65 su mi bili prvi mobiteli.
T65 još uvijek čuvam, skupa s njegovim chatboardom, a imam još 3410 i 5140i Ako nekome trebaju za nekakvu kolekciju, javite se pa se dogovorimo :) Meni samo smetaju |
Citiraj:
moj prvi - alcatel (onaj model kaj se radil u crnoj,plavoj i naranđastoj boji). kad sam prešo na samsunga 2100 (imam ga i danas i potpuno ispravan) svi su mi govorilim da bacim to "gofno" i da će smasung propast...eto im sad..nek se hebu ti nokjaši i simensaši...:kafa: |
Moj prvi mobitel je bio nokia 3310.. predmalo sam ga opet išao upaliti jer mi je trebao zamjenski mobitel pa sam htio vidjeti ako još radi i nažalost nije se mogao upaliti. Poslije njega sam imao Siemensa na preklop, ali nisam bio zadovoljan s njim kao s Nokiom. Blaženi bili stari mobiteli, bateriju nikako potrošit, a ekrani neslomljivi :)
|
Motorola T180 crne boje
|
Nokia 5110 :)
|
3310 koji i danas koristim :D
|
Nokia 6233- maltretirana, gažena, nošena ko zna di jos uvik ko nova sa sitnin ogrebotinama... Stvarno im nema premca
|
Alcatel one touch, u nuždi unutra su išle 3 AAA baterije.
Nenadjašiv. Mislim da je to bilo 1998. http://www.pohrani.com/f/44/4Z/345Xc...9jpgmedium.jpg http://www.pohrani.com/f/I/Wu/3S0QhD...2jpgmedium.jpg |
prva bila Nokia koja se bas spominje u videu, 6150. pila od mobitela, dobio iz Austrije, bila u vodi, nikada problema s njom. jos ju dobro prodao kada su krenuli dobrano bolji mobiteli.
nakon toga neka drlja od Sagema. fuj. jedino sto je valjalo na tom mobitelu je izgled. naslijedio ga siemens c70, prava stvar....... da bi taj drzao do prve minijaturne samsung galaksije, jako dugo. no NJOKA ostala u dobrom pamcenju, bilo je jos nekih povecih Ericssona, red i pol sa gigantskom baterijom i antenom, ali tada sam priznavao samo Nokiu. |
sagem je imao valjda dva "os-a" na sebi... onaj koji ne valja i onaj koji još više ne valja :D
nisam ga imao, ali su ga imala dva moja frenda (braća) i natjecali se tko će imati bizarnije probleme :D |
Znači do sad sam imao svega 4 mobitela i jedan smartphone, niti jedan platio jer mi se uvjek činilo blesavo na to davat pare :D
Nokia 3310 Siemens M55 Sony Ericsson w300i Nokia 2700c Htc Desire 610 |
Nokia 3210,Siemens C i M35,Motorola L6 i V360 pa kasnije prvu Galaxy S,HTC Sensation i konacno Samsung S4.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to sto poprilicno stoji sa dva OSa je drugi par rukava, dodatno sto je poceo pred kraj zivota unistavati svaku bateriju nakon mjesec dana (svaka izgubi kapacitet ono, ugasi se nakon sto se napunio nakon pol sata), ili uopce nije htio puniti, pa do povezivosti koja nikada nije proradila preko RS232..... taj je zavrsio direkt u smecu, nisam ga nikome nudio niti kao poklon. |
Nokia 5110. Ne znam, trebao si oruzani list i gradevinsku dozvolu za mob, ali je mob bio pila i izdrzljiv da si mogao nogomet igrati s njime. :D
Nostalgija. :( |
|
Citiraj:
|
Prvi je bil
Bosch 909 - http://www.gsmarena.com/bosch_909_dual-142.php Zver od moba, neki kasniji modeli nisu imali sve funkcije ove zveri, dana danas mi je zal kaj sam ga prodal :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:51. |