PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

Alph4Dawg 12.09.2012. 06:38

Ae ak nista, barem sam pogodio na kladari.

Booger 12.09.2012. 07:00

Ljudi, pa koji vam je k... necu kvotat, al neki od vas ko da su prvi put gledali nogometnu utakmicu.

Srna los otkad je otisao u ukrajinu? Pa srna je u ukrajini vec 10 god i tek je tamo proigrao kak spada. Sto se tice lose belgije, jel niste culi da je na pocetku drago reko da su treca najskuplja repka poslije brazila i portugala? Jel bi abramovic dao 40 milijuna za nekog "belgijanca" da on ne vrijedi? Da, mladi su i zato im je veca cijena, al kak je nekoj reko, jedan dobar napadac i mi bi se lose proveli.

Hamm 12.09.2012. 10:23

Obrisani/editirani postovi vezani uz fućkanje i dvojezične natpise pošto STVARNO nemaju apsolutno nikakve veze s nogometom. :)

robert7 12.09.2012. 11:57

Šta vam je, ovo veze s nogometom nema...

Prva ozbiljna reprezentacija će nas natočit ko što su srbi natočili wales...

Slažem se da je belgija imala iole osrednjeg napadaca da bi bilo jedno 4-1. Mi nismo apsolutno nista odigrali, gol smo dali iz kontre koja se sretno odbila nama odnosno perisic se nasao na pravom mjestu. Pa mi nismo akcije imali, posjed, nista.

I sve dok je kojekakvih Srna, strinića to je zakurac. zamjene = olić i kalinić?! ako ti je cilj 4-4-2 formacije samo da drzis presing na njihovu zadnju liniju a pritom nemas posjed, onda u kurac i nogomet

Flood 12.09.2012. 12:26

Španija jedva Gruziju pobijedila,izgleda da ni njihov sistem nije sta je bijo :D

Guls 12.09.2012. 12:31

Citiraj:

Autor Flood (Post 2233401)
Španija jedva Gruziju pobijedila,izgleda da ni njihov sistem nije sta je bijo :D

A prije tekme su se iščuđavali da "zašto oni moraju igrati kvalifikacije umjesto da ih se odmah plasira na SP" :D

Flood 12.09.2012. 12:34

Nama bi Gruzija bila mačji kašalj,to treba rješavati sa 5 komada...bi se reklo,sve ispod je bananero;)

Mad_Duke 12.09.2012. 12:36

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2233387)
Šta vam je, ovo veze s nogometom nema...

Prva ozbiljna reprezentacija će nas natočit ko što su srbi natočili wales...

Slažem se da je belgija imala iole osrednjeg napadaca da bi bilo jedno 4-1. Mi nismo apsolutno nista odigrali, gol smo dali iz kontre koja se sretno odbila nama odnosno perisic se nasao na pravom mjestu. Pa mi nismo akcije imali, posjed, nista.

I sve dok je kojekakvih Srna, strinića to je zakurac. zamjene = olić i kalinić?! ako ti je cilj 4-4-2 formacije samo da drzis presing na njihovu zadnju liniju a pritom nemas posjed, onda u kurac i nogomet

Da je baba muško zvala bi se duško. Da je Belgija imala bar jednog sposobnog igrača.. da smo mi imali barem još jednog sa boljim danom natočili bi Belgiju, a i ovako smo mogli da Vida nije glumio slijepog Šifu. :)

robert7 12.09.2012. 12:40

mogli smo?!

Daj se spustite na zemlju, mi smo jucer bili nadigrani u svakom aspektu.

Dosli smo, i skinuli smo gace i dali im da nas naguze...

Belgija je odigrala nista posebno, neki europski prosjek, ali i s takvom igrom su nas nadigrali u svakom segmentu...

Mad_Duke 12.09.2012. 12:46

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2233412)
mogli smo?!

Daj se spustite na zemlju, mi smo jucer bili nadigrani u svakom aspektu.

Dosli smo, i skinuli smo gace i dali im da nas naguze...

Belgija je odigrala nista posebno, neki europski prosjek, ali i s takvom igrom su nas nadigrali u svakom segmentu...

Ta ista Belgija koja je dobila Wales (sa igračem manje) samo 2:0?

Nemojmo se zavaravati, to kaj mi ne igramo ništa posebno dobro nije izoliran slučaj, a bogme se ni mnogi ostali nisu nešto pokazali.

robert7 12.09.2012. 12:53

To što su oni dobili Wales nije nikakvo mjerilo, oni su ga dobili, mi ga još moramo dobit.

Upravo u tome i je riječ, nisu se drugi pokazali, ali smo u svakoj utakmici mi bili sve samo ne ravnopravan takmac. Ovakvi krumpiri nam neće prolazit stalno, mi smo zaslužili igrom 1 bod protiv Makedonije, i 0 bodova protiv Belgije.

Ako će nas cijeli ciklus posrati tako sretan rezultat, ja najsretniji, ali i laik vidi da ćemo imati gadnih problema...

panda505 27.09.2012. 13:21

Sammir u reprezentaciji :hitthewal::hitthewal:

robert7 27.09.2012. 13:25

dugo je trajalo...

cestitam, nakon sto su me otjerali od hnla, sad vise ni repku necu pratiti.

zivjele lige petice!

timmy 27.09.2012. 13:54

cak mi se ni komentira ovo...uspio je ljudima zgadit i reprezentaciju i dinamo (ne mislim na samira)

Brko 27.09.2012. 14:30

Odjebao sam HNL, odjebao sam i reprezentaciju. Neka mi netko javi za godinu dana idemo li u Brazil ili nejdemo.

burmuz 27.09.2012. 14:53

Dapače, demokracija je pa kome se ne navija za repku ili neki hrvatski klub, može lagano se baviti keramikom, heklanjem, čitanjem haiku poezije i sl. :)

panda505 27.09.2012. 14:57

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2244299)
Dapače, demokracija je pa kome se ne navija za repku ili neki hrvatski klub, može lagano se baviti keramikom, heklanjem, čitanjem haiku poezije i sl. :)

Ovo je sve samo ne demokracija, ovo je Mamićevo guranje njegovog ljubimca u repku da bi ga mogao što skuplje negdje van prodat i zaradit svoje pare, ništa drugo

mislim, da se još na neki način iskazao igrom, ajde de, ali njegova igra u kvalifikacijama dinama u LP je bila katastrofalna, a pritom, imamo jedno 5 igrača za tu poziciju koji su višetruko viša klasa nego Sammir

robert7 27.09.2012. 15:02

Upravo to,potpisujem kolegu pod punom materijalnom i kaznenom :)

Sramota je da se ovakav lapan zove u repku kad će ispaštati bar 3 daleko bolja igrača od njega

Jelc 27.09.2012. 15:09

Koliko je meni poznato-Štimac je izbornik a ne Mamić, može on gurat koga hoće u repku ali izbornik je taj koji zove:)

Da je Mamić takva svemoguća manga kakvom ga predstavljate bio bi on još prije 5 godina u repki pa nije...to je odgovornost izbornika i kraj priče.

Flood 27.09.2012. 15:13

Nećeš razbojniče...hoćeš hoćeš :)

panda505 27.09.2012. 15:15

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2244317)
Koliko je meni poznato-Štimac je izbornik a ne Mamić, može on gurat koga hoće u repku ali izbornik je taj koji zove:)

Da je Mamić takva svemoguća manga kakvom ga predstavljate bio bi on još prije 5 godina u repki pa nije...to je odgovornost izbornika i kraj priče.

Ne bih baš rekel da Mamić skup sa njegovim predsjednikom HNSa nema nikakvog utjecaja na izbornika :)

iprodano 27.09.2012. 15:18

Nikad nisam posebno obožavao Štimca ali sada mi je stvarno pao u očima. Žao mi je što će taj levat zauzimati jedno mjesto nekome tko bi svim srcem igrao za reprezentaciju dok ovog boli jedna stvar za sve.

Napokon mi dolazi reprezentacija u moj grad (Osijek) i baš smo se sinoć dogovorili da ćemo ići na utakmicu a sad mi je ovaj sve zgadio.

Jelc 27.09.2012. 15:22

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2244326)
Ne bih baš rekel da Mamić skup sa njegovim predsjednikom HNSa nema nikakvog utjecaja na izbornika :)

I?
Zakaj onda nije dotični ušel u repku prije 5 godina?:)

Kaj može napravit Mamić izborniku, napuvat mu?:D

Bravo 27.09.2012. 15:36

Citiraj:

Autor iprodano (Post 2244330)
Žao mi je što će taj levat zauzimati jedno mjesto nekome tko bi svim srcem igrao za reprezentaciju dok ovog boli jedna stvar za sve.

:roller::roller::roller:

A koji to igrač danas igra sa srcem:kafa: Ima puno levata u repki jedan manje više neče biti ništa gore, čak štoviše bolje levat Sammir koji će sigurno dati sve od sebe na terenu nego ovih 50% mula koje trenutno igraju za repku!

panda505 27.09.2012. 16:03

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2244335)
I?
Zakaj onda nije dotični ušel u repku prije 5 godina?:)

Kaj može napravit Mamić izborniku, napuvat mu?:D

S Markovićem nije "harmoniral" (nije ga kontroliral) ko sad Šukera

Jelc 27.09.2012. 16:10

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2244383)
S Markovićem nije "harmoniral" (nije ga kontroliral) ko sad Šukera

Mda:D

On gura svojeg igrača a Štimac je taj koji odlučuje, stvar je jasna:)

ExtremePower 27.09.2012. 17:44

Budući da mi je dotični rekao da se ne razumijem u nogomet
i hrvatsku reprezentaciju, ne smijem ništa komentirati, jedino se mogu smijat.... :roller:

burmuz 27.09.2012. 18:31

Ha mislim, na jednu su utakmicu za probu izbornici pozivali daleko lošije igrače od Sammira. Ne razumijem zašto nije problem kada se zove Maloča ili Radošević, a jest kad se zove Sammir. Kada bi uspoređivali igranje i u Europi (kakvo god da bilo), a i statistiiku (golovi, asistencije) mislim da bi imali što vidjeti. Pa ljudi budite objektivni.
Znam da ljude smeta što nije Hrvat, ali nisu ni oni što žive negdje vani, natucaju hrvatski jezik, niti žive u RH niti plaćaju porez. Crn je, razumijem nekome da to smeta, ali onda i Eduardu isto nije mjestu u repki po tom kriteriju ( suzdržite se od spike da je došao u Hrvatsku kao nedonošće itd., itd.)
Iskreno, boli me neka stvar tko igra, važno da Hrvatska dobija. I ama baš nikad neću razmijeti ljude koji zbog "ovoga ili onoga" prestanu navijati za klub ili repku. "Ovaj je izbornik, ne pratim više repku." ; "Ovaj je predsjednik, ne pratim više"! ; "Gle ovaj igra, a ne onaj, ne navijam više!" "Gle, ovaj ima zalizanu frizuru, ne navijam" "Kepec igra, ne navijam" Pa tko vam brani, ne moraš! Repla bi trebala biti iznad svih i igrača i izbornika.

tutix 27.09.2012. 18:43

Eduarda i ovog lapana ne možeš stavit u istu rečenicu. Sammir je bljesak igrač i jasno je da se u njegov "rast" ulupalo previše novca, a zapravo je poluprosječan igrač sa žešćim problemima izvan terena. Toplo se nadam da će mu nastup u repki omogučit izlazna vrata iz Dinama kao što je nekad Mandži (mada je Mandžo začuđujuče, izrastao u finog igrača), a ako bude simbol truda i odricanja u repki u što debelo sumnjam - svaka čast...

listerstorm 27.09.2012. 19:10

Samir nije materijal za repku. Štimac nije materijal za izbornika.

To što je Mamić gazda obojici, također nije od velike pomoći.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20.