![]() |
Nisu normalni s cijenama periferije u zadnje vrijeme. 700kn za membransku tipkovnicu bokte
|
S godinama sam sve vise poceo cijeniti periferiju pa rado dam 500-800kn za misa/tipkalo nakon sto ga probam i vidim da ce mi odgovarati. To je komad hardvera kojeg ne planiram prodavati nego razhebati koristenjem. Problem je sto je danasnja periferija, pogotovo Logijeva, svojevrstan rizik zbog kvarova i bugova. Primjera radi uzeo sam MX Mastera iako sam se nacitao da scroll zna riknuti - racunam na garanciju. Uzeo G933 iako je bilo sranja s driverima/firmwareom te mu je prethodnik G930 bio na zlom glasu.
Da mi sutra crkne K750 znam samo da ne bi nikako uzeo K800 (prejeftin feeling i ogromna je), i ne znam sto bi kupio u domeni portabilnosti, niskog profila tipki, unifying i ne-zelim-misliti-o-bateriji. Vrlo se emotivno vezem za solidan komad periferije :D Imam jos MX510 kad me opere da bi igrao Diablo. Performance MX sam reparirao klik i produzio mu zivot i tako... 100 eura nije puno dugorocno gledajuci |
Slažem se, pa i sam imam preko soma kuna ispod prstiju za stolom, ali i dalje stoji ono iz mog prethodnog posta.
K750 je nova koštala oko 400kn, sad nasljednik košta skoro duplo. |
Je li tko probao K780 da dade usporedbu sa K750?
Na 750ki su mi tipke fantastične, proba sam sve ostale od Logitecha i nije to to. Jedina slična je bila DiNovo edge. Sad ako su tipke na K780 iste ili bolje onda se isplati uzeti iako mi je onaj tablet support glupost i samo smeta. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lip setup, kao da svoj gledam! |
Podižem staru temu da ne bi otvarao novu
Maknuo sam "plastični film" kao na linku pa me zanima da li postoji kakvo ljepilo u spreju ili nešto slično s čime bih ga mogao opet zaljepiti a da ne gubim vrijeme ljepljenjem trake? |
Počinju se brisati tipke Č, Ć, Ž, Š i Đ.
Mogu li slova nečim ponovo obojati?? |
Prolivena Cedevita po tipkovnici :(
Isplati li se nositi na popravak? |
Ta vrazja cedevita :|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2682799 Nije ju bas lako otvoriti u svrhu ciscenja, treba odlijepiti crni glossy cover a to je onda sranje poslije nalijepiti. Poklopce tipki mozes otkaciti (lagano potegni cosak tipke) i kasnije cak skinuti "skare" mehanizam ispod tipki radi ciscenja. Moja je jedno vrijeme radila, pa su tipke otkazivale. Valjda se cedevita uvukla u prekidace i nije bilo vise kontakta. |
Mijenjanje baterija je vec na knap da ostetis tipkaru, ciscenje cedevite... Good luck :hitthewal:
Pogledaj si jos i Dell Premier 717 :D S tom sam ja zamjenio K750, dobis i misa :zdero: |
Citiraj:
Sad kao zamjenu trenutno koristim Logitech K120. Razlika nebo i zemlja :( |
Ko sto rekoh - Dell Premier 717 je kod mene zamijenila K750 za hardcore tipkanje. Na mehanickoj jednostavno nemrem... Gotovo pa jednak filing tipkanja, aluminijska, baterija traje godine, kvalitetna i bezicna... Mis je 'meh, prodo bi ga da ga supruga nije uzela sebi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |