![]() |
Citiraj:
Ziher:p Uzeo neki dan eSimpa S Kita od 5G Svratio u tcom centar jučer Veli lik a da..već nam se svi žale da ne radi..valjda budu to sredili.. Meni uglavnom ne radi još. |
Uvijek su te nove tarife skuplje "samo" 20 kn, i tako to ide godinama... povecaju nesto mizerno, dignu 20 kn i na kraju i ukinu stare tarife.
sve je to sprdacina. |
Bogte
Proradio 5G :p |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
Edit: mislio sam na Vo5G Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Volte znači Voice Over LTE.
A 5G nije Lte... Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Vo5G ili VoNR jel tak? Smisao pitanja se zna al svejedno sam sam se ispravio |
Citiraj:
Za 4G piše da za voice ali 5g data samo |
|
Moto G100
|
ajd da malo ja uletim
Radim u jednoj fabrici, i baš nam je "ured" u takvoj situaciji da nema gsm signala jedva nešto malo u jednom kutku 2g uloviš I uspijeli smo dobit "pojačivač" 4g Pretpostavljam da je to radilo nekoliko dana i sad više ne radi tj radi ali ovako Imaš full 4g signal Pozivi ne rade, dolazno odlazno Internet preko istog 4g radi super, kad mjerio izmjerio cca 60 Mbit I sad ide situacija, zovu se informatičari, prijava da ovo ne radi kako bi trebalo, i čovjek veli, pa preko 4g nit nemožeš razgovarat, 4/5g je samo data e sad, kaj je točno, čemu su onda i ugradili "pojačivač", jer prioritet su pozivi VOLTE ne radi naravno, da netko ne veli da treba to uključit A ici masirat nekoga za to, nema smisla .. velika firma, VPN brojevi .. gnjavaža i dugo bi trebalo da se to pokrene |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.hrvatskitelekom.hr/podrs...wp-mid-brand-- Ja sam simpa M, plaćao sam 79, a sad ću 89 kn. |
Od 15. lipnja*Simpa XL*opcija će koštati*129 kn*umjesto dosadašnjih 119 kn, a na raspolaganju će biti čak*15 GB*(uvećano s dosadašnjih 13 GB) te zajedničkih*2000 minuta ili SMS-ova*prema svim mrežama u Hrvatskoj.
Aktivirao u 02 mj promociju 13gb umjesto 15gb i 2000min umjesto 4000. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4f06b60933.jpg Отправлено через Pixel |
možeš se komotno prebaciti na M opciju i meni prebaciti višak mb i min :D
|
Slucajno sam kupio simpa bon od 7,96€, pa ako kome treba nek mi se javi privat
Nije free ofc |
ima li simpa esim il je to samo za HT?
|
Citiraj:
Samo za postpaid tj pretplatu Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:08. |