![]() |
GTA ko GTA, iskreno...
|
Evo vam još jedan: http://www.youtube.com/watch?v=5bepv4ho_QM&
:D Meni se jako svidja i mislim da ce igra bit fantasticna. :) |
Podigli su ocekivanja iznad svih levela do sada, ocekujem cisto cudo; tako je kod vecine ja mislim, bolje im je da ne za***u :D
Inace izgleda stravicno dobro i zanimljivo, kao i uvijek GTA donosi nesto sta niko nema tako da ce bit stvarno odlicna igra :) |
...nadam se da handling ipak bude malo bolji u petici......mislim...napravit tako jedan divovski projekt a onda na sva auta nekeljit ovjes sa renoa 4 ......xd
|
Citiraj:
|
a kaj se veselite kad nisu najavili za pc :(
il cemo dobit port koji cemo igrat normalno nakon 7 pečeva :( |
Ja planiram sebi nabaviti polovnu konzolu dok igra izadje da mogu igrat odma, a sto se tice porta na PC siguran sam da ce biti, i radije bi da na PC izadje skoro godinu dana kasnije ali da bude optimizirano, a ne da izbace odma nakon par mjeseci shit verziju za koju treba i7 3960X da bi se vrtilo na low. :D
|
super izgleda :goood:
jedva čekam :) |
Izgleda odlicno, prica je vidim slicna GTA SA, bit ce to dobra igra, samo da ju koliko toliko optimiziraju za PC...
|
Ja se samo nadam da neće biti idiotska kamera, kao u GTA IV. To je jedini razlog zašto nisam igrao. To je ogroman minus u četvorci.
Što se tiče čekanja, kad izađe, izađe. Ne mislim kupovat konzolu. |
e da....kameru sam zaboravio....ufff....san andreas se moga savrseno igrat samo tipkama ( bez da mišom "pratim" auto ) u gta4 nikako
|
E kaj ne kak si kaj kaj ne :D
|
Citiraj:
|
|
|
ovo bi moglo značit potvrdu izlaska na pc :D nadajmo se da nije greška
http://www.amazon.fr/gp/product/B006...e=as2&tag=g5-2 |
Citiraj:
|
uvijek je izlazila za pc tak da bu i sad, bio bi potpun promasaj ne pokrit sve platforme
|
Nedo im bog da ju ne lansiraju na PC platformi. :D
|
@mislav
Potpis! :D Vidio sam i ja danas danas, Houser je rekao da je PC verzija "up for consideration", tako da, misim da ce biti i za PC. :) Mislim da ce biti kao i obicno, prvo izbace za konzole i poberu lovu, pa onda izbace i za PC nesto kasnije da jos "malo" love pokupe. |
Ja sam osobno za Pc četvorku kupio isti dan kad je stigla u trgovinu.
Drama je što sam je u lokalnom Algoritmu kupio kad je došla u prodaju , prije nego su mi iz CroVorteksa ako se ne varam poslali preorder hhaahaaa. Prijatelj je još drugima uzeo 4 primjerka. Tako da mislim samo da se uzme moj kvart u obzir isplati im se napravit port hhahahahh :chears: Zašto ne bi kupio originalnu igru koja je pregenijalna AKO BUDE OPTIMIZIRANA ! :) |
Naravno da ću je kupiti, jer to jedino i igram. Pa da, GTA IV nije baš bio optimiziran kada je izašao, patchevi su kasnije rješili, a i sad je već 4+ godine star pa se i lakše "vozi" na novim konfama.
|
http://media.rockstargames.com/rocks...3cra9UWUsw.jpg
Citiraj:
|
Super, s 5. mjeseca na 9. , sića...
|
duboko razočaran :(
taman kad sam htio pitat gdje če te naručivat preorder gtaV za ps3/xbox360 |
ni mrvu iznenađen, samo se sjetite gta 4, isti kurac nas čeka, pa da bar ne moramo za pc još 10 mjeseci čekat nakon konzola
|
Krasno -.-
Taman se ponadao da cu na ljeto/jesen igrati ljepo GTA V na pc-u, a ono *urac... Valjda cemo docekati PC verziju do kraja 2013. Jedino sto bi me moglo oraspoloziti je da napisu da ce u devetom mjesecu izbaciti igru i za PC i za konzole. :D |
Bolje i to nego da je po izlasku neigriva.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |