![]() |
Citiraj:
MX ne radi jer ne podrzava pixel shadere (R*). E sad neki su javljali da im igra radi pa probaj malo sa driverima eksperimentirati |
čuo sam da ima program za "emulaciju" pixel shadera, tako da ga odrađuje proc, jel znaš šta o tome?
|
evo upravo sam skinuo taj "mod" idem isprobati pa javim:smoke:
|
Mislim da je samo o driverima rijec, neznam tocno (nemam nvidiju pa nisam bas u toku)
|
Evo official rijeci od R* :
"Grand Theft Auto: San Andreas was played on a GeForce4 MX440 during compatibility testing where the game was found to play without problems on the 440 hardware. Compatibility testing recommended settings with a resolution of 800x600x16 with draw distance set to around 1/4 and "details" set to medium for best results with this graphics card." ... "This is official confirmation that GTA San Andreas DOES work with GeForce4 MX cards." Znaci da radi, ali ne znam zasto tebi nece pokrenuti. |
dal se mogu nekako isčupat one radio stanice iz fajlova? i kako da namjestim da mi sviraju mp3-ce? kopiram ih u user tracks ali neće da sviraju. pretpostavljam da moram imat plugin ali di ga instalirat? a neda mi se konvertirat u OGG
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Frend igra na sljedecoj konfi pa mu radi palomino1600+ 256 sdram geforce2 mx400 64mb |
Evo prosao sam sve misije.
Kraj je mogao biti i bolji, ali neka, dobar je i ovako. |
Citiraj:
|
Recept za uspjeh je 10 sati igranja po danu (u prosjeku)
:D :D :D |
kad idem tipkati šifre, utipkam ih za vrijeme igre ili?
|
shady za koliko si sati zavrsio igru?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Racunaj 10h dnevno u prosjeku, znaci oko 80h igranja. :D |
Pa ja sam ju prošo za 4 dana. Sad sam na 90%.
|
Citiraj:
|
pa jebemu pise vam u statsima koliko ste sati proveli uz igru pa to recite a ne otprilike!
|
koji sht čovječe...
dobijem igru i onda shvatim da imam preslabu grafu.. da se ubiješ |
Citiraj:
|
gf2 MX 400 :grrr: :grrr:
|
pokažite svoj save game koji ste presli...salim se ne treba :rambo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probaj sa novijim driverima
|
Citiraj:
|
64mb
|
Citiraj:
|
sada se javio problem, ne želi mi se igra upalit, pretpostavljam da trebam mijenjati drivere. koje i kako uninstalirati stare?
|
Pa koje uopce imas sad?
Novi koji ti trebaju su forceware od 66.93 pa do 71.89 s time bi ti trebalo radit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |