![]() |
postoji li neki launcher za nokiu? isprobao sam SPB Launcher, no nije mi nešto. Ima li još koja alternativa?
|
Lokacija putem SMSa
...postoji li program i koji za Nokiu N8 za lociranje s drugog moba putem smsa....slicno kao sto je bio f secure pa ga vise nema
|
n8 belle, ne radi snimač tj voice recorder, kod vas?
|
Citiraj:
|
jel netko može procjeniti otprilike kakva budućnost čeka nokiu n8? bez obzira na odgovor ja kupujem taj mob jer sam uoznat sa svim prednostima, ali me zanima jel postoji uopće šansa da se nastavi ovaj niz OS ''upgradea'' kao što je Belle...
|
Teško. Nedavno je objavljeno da WP7 verzije neće dobiti upgrade na WP8. Uglavnom, Njoka je pušiona. Iskreno ne znam zašto si zapeo za N8 kad za istu lovu možeš kupiti moćniji i moderniji Android koji ima debelo bolju podršku i raspoloživost raznog softvera nje.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
nije mi jasno zašto doduše neće biti Carla za Nokiu N8, pa to i nije tako star mobitel, još ni dvije godine od objave nije prošlo... malo je blesavo da je već na to došlo kad ima sasvim ok specifikacije... nije u rangu današnjih androida ali opet... |
Zaebi kvalitetu 10 godina prije i danas... Ne kažem da je N8 nekvalitetan mobitel, ali nek ti to nebude neka vodilja pri kupnji. Primjerice, moj galaxy S2 nakon maltrataža, padova itd. i dalje radi i izgleda kao nov, 1god+ nakon kupnje...
|
Nokia N8 - kvalitetan
Nokia N9 - kvalitetan Nokia 5800 Xm - kvalitetan Nokia X6 - kvalitetan Nokia 2220 Slide - kvalitetan To su samo neki od novijih uređaja sa natpisom "nokia" koje sam ima. tako da je kvaliteta po meni ostala na mjestu. :) |
htc desire - kvalitetan
samsung galaxy s1 - kvalitetan samsung galaxy s2 - kvalitetan ja njemu o tom pričam :D Ustvari, rekao bi da su manje više svi smartphonovi kvalitetni. |
ma nije tako... LG je recimo loš... nekvalitetna izrada, nikakva podrška za malo starije modele, loš mobitel općenito, a imao sam ih nekoliko...
ali da se vratimo na Nokiu N8, ako netko ima, koje aplikacije mu fale u odnosu na Android? ovdje ne mislim na gluparije kao što su Shazam nego npr. Whatsapp i slično, ''bitnije'' |
whatsup ima, fali npr viber a po pitanju kvalitete n8 je vrlo kvalitetan mobitel s još uvijek fotićem bez konkurencije.
ovo za snimač, naletio sam na još ljudi sa sličnim problemom- pokušat ću hard reset |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da radi f secure...ja imam nokiu n8 iphone 4s kaj sam dobila, za nokiu sam dala brutalno love, al vjerujte ako ste pametni nemojte kupovat nokiu..ne moze se usporedit s iphoneom, ja sam tako prije mislila, svi imaju gejfone idem ja kupit prokusanu nokiu, ma jok katastrofa..ajd sad kad se upgadala na bllu , nesto i jest, jedino kamera, ona je vrhunska, ostalo nula bodova
|
Malo loših vijesti - Nokia neće raditi novu verziju Symbiana aka Carla što praktički znači da je Symbian kao OS klinički mrtav
http://www.phonearena.com/news/Nokia...-Carla_id30478. |
Citiraj:
We'd still reserve the usual grain of salt at hand until we hear an official announcement by the Finns, but if true, this will mean that Symbian... Tako nastaju glupe i nepotrebne glasine. |
alo ljudu sta vam je imam fon skoro godinu dana sta sve nisam radio na njemu menjao softwer programe i sta sve nisam radio a dan danas sljaka kao leptir preporucio bih ga svima.Nokia je nokia
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |