![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde bar netko kuzi bit ovog sporta i da tu trebaju voziti samo "veliki decki" i pravi vozaci:chears: Takoder bas je abu dabi pokazao prosle godine pokazao da Alonso i nije bas neka kvaliteta. Ipak je trebao ici na sve ili nista. Pokazati rusu da ili prolazi ili oba idu van. Mozda bi tako prosao... |
Sramota je da na svakom drugom postu moraš pljuvati?
Nije sramota što je Alonso zamjenio Kimia, a zamjenio ga je zato što je brži vozać, a ferrariu trebaju brzi vozači. Kimi je bio podjednako brz kao i Massa i zato ga se ferrari riješio. Istinski navijači ferraria mogu biti sretni što Alonso vozi..jel misliš da bi navijači ferrari rađe gledali nekog sporijeg vozača i time bili zadovoljni sigurno lošijim rezultatima ili možda misliš kako navijači ferraria trebaju biti kao ti pa če mrzit i pljuvat čovjeka zbog privatnog života ili njegovog neshvatljivog ponašanja u pojedninim trenucima.Mislim da bi onda istinski navijači ferraria prije svega trebali mrziti momčad odnosno ljude koji vode ferrari jer su oni prilično na niskoj razini.. I ne nisam ja Alonsa proglasio najboljim vozačem 2010.g. |
Citiraj:
|
Ma da Kimi bi uzeo paralelno naslov i u wrc i F1, da taj Kimi kojeg je Massa šlatao ko kantu. :fiju:
Ferrariu bi dušu dao čovjek kao ti. I šta ti to govori uz tolko greški on je sve nadoknadio brzinom i odličnim vožnjama te se na zadnjoj trci borio za naslov prvaka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dovodenjem Alonsa su pokusali stvoriti Ferrari iz 2004, ali im bas nije, a mislim da i nece uspijeti.... I osobno sam navijao za ferrari tamo do 2004, ali odlaskom kombinacije Todt, Brown, Scumi, sve nekako podsijeca na talijansku stalu sa pocetka 90-tih.. Alonso nije covijek koji moze posloziti momcad i zadobiti ju na svoju stranu (osim ako nije u renault-u) bez afera i svada u momcadi sto se pokazuje vec i ove godine. Citiraj:
|
I službeno ... Renault potvrdio Heidfelda
Čini se da F1Racing.com.hr ima dugačke prste... ScarbsF1 @ Twitter Citiraj:
Informativan F1 video kanal |
Citiraj:
|
kimi ne vozi više u ferrari-u jer je u datom trenutku nekome sinulo da nebi bilo zgodno da u momčadi kojoj je glavni sponzor VELIKA španjoska banka, bude vozač koji je daleko brži od španjolskog vozača (znači fernanda alonsa), koji u pauzama između depilacija cijelog tijela i plakanja pred novinarima jedva stigne malo na stazi provozat bolid:)
kaj se tiče šumahera, odnedavno sam došao u posjed zbirke svih utrka 1987-2007, i mogu reć da mi su mi jasni svi rekli bi loši potezi (tipa zabijanje u hilla...). čovjek je na početku karijere došao u forumulu gdje se nitko nije štedio, a "šamaralo" se na svakom koraku (senna, mansell, prost, alesi, berger kojem se je po pogledu vidjelo da nešto ne štima:). vidio sam par primjera guranja za koje bi danas dobili izgon iz forumule, 2 godine godišnjeg na golom otoku, 100000000000000 funti kazne, a za kraj prisilno gledanje inkriminirajućeg Max Mosley filmskpg uradka sa onrop/fašističko tematikom.... |
Otkazana urka u Bahrein-u, sezona počinje utrkom u Australiji.
http://en.espnf1.com/bahrain/motorsp...ory/41504.html |
Tako to i mora biti.
Hebes sezonu koja ne pocinje u Australiji... :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Mislis? Ja sam i ranije negdje naletio da je Bernie vrlo povoljno davao prava prijenosa, ali dovoljno je sjetiti se ko je sada glavni u HTV-u.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ipak o aferi u singapuru nista nije znao.... |
jednom riječju: smećar
|
Bio sam najzakletiji Ferrari fan, i onda je došlo to špnjolsko smeće u moj najdraži Ferrari
Da Schumahera nije bilo prošle sezone, ne bi pogledao niti jednu utrku |
ta knjiga je isto smece ko i knjiga od nives celzijus ili slicnih autora. bas me zanima kak je to ron reko berniu e cuj imam ti nekaj za rec. taj berni je svetac ko i kurva u amsterdamu.
reko je to sam da se knjiga proda u sto vise primjeraka, tak da ja njemu nevjerujem nista. Alonso je isti tip vozaca ko i Schumaher, egoistik koji bi napravio sve da pobijedi, a takvi su bili svi prvaci do sada. tak da za nekoga rec da je smece na osnovu necega sta je napisano u knjizi bas i nije osnovano, neka dokazu da je to napravi pa onda pljujte po njemu. |
Citiraj:
makar Schumi nije ni do koljena alonsu (zna se na sta mislim), tako da ce vjerovatno navijaci slijediti to. back on topic Nemozes Scumija staviti u isti kos sa alonsom. nikako Kod Schumija se sve zna, on je svoje gluposti radio NA stazi i odmah je odgovarao za to, vecina iz je bila nesportskih, ali ljudski-sve za pobjedu (ako prode prode). alonsovi postupci su vecinom izvan staze i ispod pojasa. Kada treba nesto na stazi napraviti nema ga nigdje. sto je i pokazao na kada je izgubio prvenstvo 2011... |
Bez obzira na ljigu španca, išel bi pogledat F1 u Bistru. :goood:
A kaj velite na malog očalinka? On bi umjetnu kišu na utrke! E pa svašta u toj F1. |
Citiraj:
|
Meni dovoljno vidit onu glavu seljacku od alonsa ili njegovu vilicu da mi se zgadi F1 do kraja zivota, zivija SBK i MotoGP.
|
Citiraj:
Cuj za neke stvari netrebamo knjige razuman covjek sve moze sam zakljuciti. primjer 2006. izgubljeno prvenstvo zbog vanjskog faktora, potrazi izjave tjedna prije/ ili kraj 2010, za sta je najbolji vozac danasnjice sam kriv... Drug brko je jos malo nabrojao... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |