![]() |
Ja poceo citat Eragona :fiju:
|
Polarno svijetlo - trilogija. Meni odlične knjige.
|
George R. R. Martin - Ples zmajeva
|
Ti si fakat volja, pogotovo ako si pročital sve one knjižurine prije ove:D
|
Citiraj:
Koliko sam čitala neko dinamično štivo (tako su ga opisali) pa me zanima jel se stvarno tako lako čita, ono da nije previše dosadno i da je knjiga koja se ne ispušta iz ruku :) Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kupio danas sestri na poklon 'jane eyre'. meni osobno, svježa ekranizacija iste će bit sasvim ok! :D
|
Citiraj:
btw trenutno citam Memories of ice Stevena Eriksona (posto sam procitao ASOIAF i po svim sajtovima ovo je druga najbolja kolekcija epic fantasy novela) okej je, samo dijalog i opis samih likova nije ni blizu razine georga martina Citiraj:
peta mi nije sjela (martin otisao previse u ekstreme + ima puno praznog hoda) - najbolje bi bilo da je spojio cetvrtu i petu knjigu i bilo bi super btw nisi valjd skidao sa neta PDFove i onda ih printao? lol, zar nije jednostavnije kupiti original u algoritmu za 65kn (eng verzija + jos jeftinije ako kupujes vise komada odjednom)? |
Haha, ja odustala od printanja, pogotovo tako debelih knjiga, budem čitala na tabletu, a i to je praktično za bus :D
jane eyre, vidim da ima i film iz 2011. Volim tu tematiku na tv-u, moram to pogledat, a ima i neka mini-serija iz 2006, kaj rade i novu? |
Citiraj:
Haha, ja odustala od printanja, pogotovo tako debelih knjiga, budem čitala na tabletu, a i to je praktično za bus :D jane eyre, vidim da ima i film iz 2011. Volim tu tematiku na tv-u, moram to pogledat, a ima i neka mini-serija iz 2006, kaj rade i novu? Vrag ti to kad treba spojit postojeći i novi odgovor u jedan, kada je postano u isto vrijeme, daj nek me netko obriše :D (pih to nikad neću naučit) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ponovno čitam Starship troopers i opet je predobro. :D |
Citiraj:
|
Pročitao sve to...
|
Citiraj:
Enivej, krenula sam čitat Djevojka koja se igrala vatrom. Početak je dosadan... :/ |
Citiraj:
|
Jennifer Weiner: Dobar u krevetu
Punašnija cura pročita kolumnu u novinama pod nazivom "Dobar u krevetu" koju je napisao njezin bivši dečko u kojoj razotkriva njihov intimni život i kako je to biti u vezi s buckastom curom. (Tek tolko da ne pomislite da je neki vodič ;) ) Nešto tipa sex i grad samo što je mršavicu zamjenila punašnija cura :goood: |
Citiraj:
Jel se netko susretao s ovim, čini mi se sića za tu dijagonalu. |
Citiraj:
Meni je jedino ostalo završit čitanje Uplift serijala ali sam knjige pročital a ono kaj imam na kompu se nikak nemrem natjerat tak čitat ili nedajbože printat:D |
Pročitao svih 6, bome, to je potrajalo...
Ma ova pixma kaj mi je vrisnula je bila zakon za printanje. Pukneš na fast, duplex a zamjenska crna je 6 kn. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Preporučujem definitivno! |
Otkad sam si uzeo tablet vrijeme se krati čitajući OVO, (jako) zgodno štivo za fantasy fanove... :goood:
|
Trentno Alchemista iz The Night's Dawn Trilogy:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Neutronium_Alchemist |
Bog i bogme, to je volja. Imaš kaj čitat do kraja godine. :D
|
Citiraj:
|
Imam od dotičnog Sjeti se Flebasa na polici. Čitao malo o Feersum Endjinn. Nisam baš ljubitelj čitanja na engleskom ak se baš ne mora al vidim da bi zbog jezika ipak odustao. :D Nego, danas naletio na Sablju, od Ivana Gavrana (pseudonim). Dobio SFERU za nju, kritike dobre. Domaći SF a ja saznam za njega nakon 8 godina. Ajd da se netko osim Raosa upusti u to. Čitao netko?
|
Svaka čast ljudima koji mogu sa razumjevanjem čitat SF na drugom jeziku-ja nemrem nikak, pogotovo kad uleti sleng...kad tome dodamo da sam većinu školovanja učio njemački onda je sve jasno...
Kad smo kod Banksa-zadnje pročitano The Player of Games:) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:54. |