![]() |
filantrop nije sigurno :D :D
ja sam već rekao na temi... teško da će oni (tj. grad) spuštati cijenu i to sve je tak logično... s jedne strane radiš za fixnu siću, sa druge imaš "svoj" obrt kojeg ti drugi diktiraju :) mislim gledano sa strane djelatnika. sa strane korisnika - cammeo je bogom dan, samo velim da vidimo razvoj kroz par mjeseci... yebiga frende ako ti meni nemreš doći do kućne adrese dok se ja obučem i izađem na kapiju - yebi ti svoj posao (naravno stvar navike i usluge). |
Evo me nazad s Kameom :D Frend ima broj od vozaca....navozali smo se veceras za 25kn po glavi,neopisiv osjeca nakon godina kradje i kradje.....in your face Radio Taxi :D
|
U zadnja dva tjedna sam se navozao taksijem više nego u zadnjih 10 godina! FTW.
Samo, žao mi ekipe kaj sve mora trpiti od seljačina svaku večer! |
nisam nikaj čuo o tome, ali pričaju svi da kamea ima više nego što kosta priča.
meni je žao kaj maltraju te vozače za sitne pare... nisam još imao priliku se provozati s njima. |
Negdje sam pročital/čuo da je njihova glasnogovornica izjavila kak su proširili vozni park na troznamenkasti broj.
Sad, kolko ih je...Al na svakom ćošku su. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Dobro, ne ocekujem od vozaca da mi dusu otvaraju o svom poslodavcu nit me previse zanima. Ali vozaci mi nisu ostavili dojam mucenika ili razocaranih ljudi. Kaj te briga, nitko ih nije tjerao a ne zaboravi na pozitivan danak konkurencije. Mala je zrtva za veliki pomak. |
Sad mi je taxi postao normala. Koristio sam kameo cca 10ak puta od kad su došli i do sada su samo jednom "zajebali" kad sam im rekao da pošalju DVA vozila, a oni su poslali jedno. No dobro. :)
|
kad tak postaviš onda je i meni svejedno :D
|
Citiraj:
Inace,gornji dio savske tam kod Sidra i onih okretista,vikendom oko 3-4-5 ih ima ko govana....dobra mi je fora jer i kad se nacugam s svojim kolima,priljepim im se na guzicu i lagano prema Kvatricu :D BTW,u toj turi nisam vidio niti jednog šahista sa strankama u vozilu,mislim da slušaju duet Graše i Mineee: "Ako ovo je kraj" :D |
Citiraj:
|
a zubaaaaak... ma to smo i pričali prije nekog vremena, za to se zna da bi se progurao jer ima isto tako brdo rashodovanih vozila.
|
Ja imam i neugodnih iskustava sa cameom. Je, jeftiniji su, ali jeste li se pitali kolika im je tarifa na 1212? Obavezno te stavi na čekanje, a naplaćuju od uključivanja. I da, dva puta mi nisu došli kad su trebali, a jednom nakon 40 min, iako je u poruci pisalo 8 min.
Frendu je popapalo 37 kn dok smo naručivali taxi nedavno(dvaput nije došao, treći put hebanjemajke od nekih par min). |
Bas sam to nesto danas gledao.. kak se to poziva na mobu ? Vidim u Osijeku imaju pozivini al tu nema ..
I onda po kojoj tarifi to ide ? EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za Zubaka sam bio jaaako davno cuo da se misli ugurat jer ima hrpetine bijelih vozila kojima je istekao lizing u muriji i slicno i nezna kud s njima :D
Povremeno totalno preplave TRCZ sa bijelim skodama Ali je navodno bio odustao. Sumljam da ce ozbiljno narusit trenutno stanje jer koncesija vise nema puno u opticaju, cim se doskoluje dovoljno vozaca odose preostale koncesije. |
Citiraj:
Prijavljeni su za 4300 na 40 sati tjedno. Frend koji tam radi računao je i kaže da bi trebao dobit malo preko 6000 za 6 mj. Vidjet ćemo što će bit kad dobije plaću. U 5 mj je radio 9 dana i dobio 2200 kn. |
|
Citiraj:
|
Radio Taxi će ili morati smanjiti cijenu ili ključ u bravu jer će biti previše konkurencije sa debelo povoljnijim cijenama.
|
ja se prvi put vozio sa cammeom u petak i imam OK iskustva.
Dobio u poruci da taxi dolazi za 5min dok sa se spustio sa 10og kata on je vec bio dole. Od utrina do Tuškanove 31kn :D Jedino sta je vozac rekao da radi od 8 ujutro, a mene je vozio oko 20, kak je i sam rekao ovo mu je bila zadnja voznja u tome danu i da imaju pun k posla. Non stop se vozi |
Citiraj:
|
Jutros vidio "starog" taxista kako je mrtav 'ladan prošao kroz crveno. Stao, pogledao lijevo-desno, ma kaj bi on čekao i po gasu. Naravno, Meca E klasa...
Aha, križanje Radničke i još neke ulice, kod Gramata. |
Citiraj:
|
Oglasio se i "pionir" Ante Tomić :)
|
Konačno da je i do tog došlo. I treba da krenu propadati, možda tada shvate kakve su napuhane cijene imali i krenu konačno pošteno raditi.
Prije su većinu vremena sjedili na kožnim sjedalima svojih mezimaca i ladili jaja te prevezli tek tu i tamo kojeg putnika. Sada se smanjenjem cijene povećava broj putnika i moraju više razvažati, tj. više raditi... Jadni! |
Cammeo je odnedavno i kod nas u Ivaniću, navodno će ih biti 6. Starijih taksista je bilo čini mi se 5, nisam siguran.
BTW traže 250 novih vozača prek burze. |
Evo prva primjedba na Cameo,oblokali se u birtiji gledajuci tekmu,frendu treba za NZG taxi,zovem,javicemo SMSom kad ce vam stic: ZAO NAM JE ALI VASE USLUGA JE ODBIJENA!
Ok,aj opet...isto,aj opet al uz ebanje matere...isto,zovemo s kucnog,kaze automat ce vam javit kad...prekine. Zovem ja kaze lik AJ BOK! Vrištimo...... uzas.... Pitamo zensku kak se zove da ju prijavimo gazdi...kaze ona JASMINKA...je a ja sam Peraklo :D Uglanvom,nazvala stara od kuce u 1 ujutro i uspjela ih dobit.....malo su se pogamadili od zadnji put... |
Malo sam preletio propustena dogadjanja i vidim da nitko nije komentirao :
Stari' taksisti tuže grad i traže zabranu Cammea Zagrebački taksist izguravao s ceste vozača Cammea A nacuo sam i da predsjednik istih, uletava mahom u sve radio emisije i objasnjava voditeljima kako treba voditi emisiju. Posebno ako je gost samo Cammeo :D |
Ova priča može završiti samo na jedan način.
Da stari taksisti patentiraju "Taxi" i onda da zabrane Cammeu da vozi :D (To bi Apple napravio) :P -- Ontopic http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ca-Cammea.html Ovako je dok ne pogodi auto pun krkana koji će izaći i zavrnuti vrat dotičnom u samoobrani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:40. |