![]() |
Citiraj:
I uz malo karti sa interneta dobiješ i hrvatsku. :) Ma ima sve, samo ne da se svima tražiti. Ali otkad imam GalnetMIUI na galaxy-u, wp7 je pao u drugi plan. :D |
|
Evo gledan da sada uzmen neki WP7 telefon, odusta san davno od GayPhonea, Androida ima svakakvih, ali WP7 mi najviše kewl :D
E sada me zanima nekoliko stvari:
|
Samsung Omnia 7 moja preporuka.Najbolji ekran definitivno i najbrzi od svih wp7 dostupnih u 'rvata.Bit ce mango update ( vec postoji ali rtm) .Omniu se za 100 kn moze unlockat trajno.
|
Citiraj:
Taj trajni unlock, nema nikakve hardwareske posljedice? Kakvo je stanje s garancijom? |
Samo cu ti rec da je grijeh ne uzet AMOLED-a...
|
Slazem se. Omnia 7 ima odlican ekran, tj. taj AMOLED kojeg Samsung stavlja na svoje jace modele mobitela je stvarno ekran bez premca. I bas se super slaze sa onim kontrastnim WP7 izbornicima.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Trajni unlock -> ne gubi se garancija. Nema hardverskih posljedica. Editira se doslovno u /sys folderu datoteka iz koje se očita i izmjeni podatak o dopuštenju korištenja drugih kartica.
Mango -> ne gubi se garancija. Iskreno, ppi? Kad vidiš ekran, pjevat ćeš. :) Zna li netko kada će mala Nokia izbaciti wp7 uređaje? Više mi je dojadilo iščekivanje! Da izbacu nokiu n9 sa wp7, ja sretan ko malo dite! :) |
jel nije jučer trebao bit "official" release date za mango? :(
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
decki samo da pitam , ja bih si uzeo galaxy s2 , jel moguce win7 stavit na njega , ili npr od HTC sense ?
|
WP nije moguće staviti na SGS2 kao ni Sense, ali je moguće staviti screen koji liči na Sense ili WP. Pitaj na temi o Android aplikacijama.
|
Citiraj:
Ja osobno slažem neki program za otključavanje, ali zasada stvari ne idu željenim tokom. Citiraj:
|
@ Baja
Omnia definitivno ima bolji ekran od Optimusa, ali meni se osobno Optimus više sviđa. Također ima dobar ekran, ali elegantnost i ležanje u ruci su mi no.1 kod njega u odnosu na ovo mnoštvo novijih mobitela. |
Citiraj:
Znači unlockani ili mi ga neko unlocka i mirna Bosna :) Citiraj:
Citiraj:
|
Omnia je odlican mobitel, metalno kuciste i gorilla glass display.yebena kombinacija i neces pozaliti.Meni osobno nije legao wp7 kao sto sam jucer zakljucio i da mi android takoder ne odgovara.Stedim za ajfon 5icu i to je to,jebg kad na nesto naviknes tesko se tog odreci.
|
Citiraj:
Evo izgleda da će mi baš uletit iPhone 4 = Omnia 7 + $$$ :D |
Ja sam proda svoju omniu, sada čekam da izađe Nokia sa WP7. :)
Želim mobitel sa odličnom kamerom, koja hvata objekte u pokretu, a to dosada nije uspija nijedan drugi model osim nokie. Ponavljam, da li netko zna kad bi trebalo to izaći. Svudi samo nalazim informacije "prije kraja ove godine". nadam se da im to ne znači 31.12.2011. :) |
WP7 prije manga je kao iPhone u doba trojke. Dosta je ogranicen i direktna usporedba bez manga sa iPhone 4 nije moguca. Odlican hardver kojeg koci ogranicen OS. No sad ce mango pa ce se razlike dosta istopit.
|
Inače, update za mango je izaša službeno. Ako netko ne zna...
|
Preporuka za Omniu. Imam je cca 3 mjeseca i vrlo sam zadovoljan s njom, čak i trajanje baterije me nije razočaralo.
Uživam svaki dan u AMOLED-u i čekam Mango :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali može se nabaviti mango preko xda kanala. :fiju: |
Ballmer on Windows Phone: “We Haven’t Sold Quite as Many as I Would Have Liked”
Citiraj:
|
Samo jedno pitanje...
Zasto ocekujete neku revoluciju od Mango updatea? Ja ga vrtim vec par mjeseci na HD7 i ne vidim neku enormnu razliku između ovoga i prethodnog builda. Ono što je pozitivno je da su sada otvoreni neki stackovi za developere pa mozemo ocekivati neke korisnije aplikacije, ali te je sve na dobroj volji developera. Po meni, ako Nokia ne pritisne WP7 i obilikuje ga po svome, biti ce to jos jedan Microsoftov promasaj kojeg ce se samo pojedinci sjecati za kojih 5-6 godina. |
a i možeš imati dual boot kolko sam skužio. :chears:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |