![]() |
Nišan riktam od oka, nema neki precizniji način za mjerenje udaljenosti neprijatelja?
|
Scroll miša za podešavanje udaljenosti na samoj pušci, a za sve ostalo treba iskustva odnosno kad skužiš kak se udaljenosti na mapi kreću.
Nadam se da si prošao single player? Ako ne, to je a must - trening da te upozna sa svom fizikom i feature-ima igre... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sada sam krenuo sa SP-om, inače sam se odmah bacio na MP :D
Bome nije niti SP lagan na najteže, ali ide sve bolje. |
Nije ono što sam očekivao, napravljen je veliki otkorak od vrste realizma koji je nudila stara RO:O. Shvaćam da je igra evoluirala kako bi privuka veću bazu igrača, ali ipak, i ovako nova (i brža) mi se sviđa. Još uvijek ima onaj thrill, neizvjesnost i oprezan pristup što me i privlačilo kod RO franšize. Igram hardcore/territory, uglavnom na The Damned Priests, The Wild Bunch i Franz Kaiser serverima.
|
Imate servere? Ja od sinoć ne vidim niti jedan.
Također koja je razlika u serverima s low, med i high PB-om. Ili cheatas ili ne, koja je ovo fora? |
jedan info , tražeći jučer najjeftiniji MW 3 , naišao sam na RO 2 za samo 18 $ ili ti 13€ , zbilja odlična prilika!
|
Citiraj:
Udaljenosti sam prokljuvao, samo treba gledati udaljenost kod killova i brzo se pokopća, ja sam pokušavao ravnati po tome koliko bi to 100tki na atletskom bilo :roller: Za ljude koji trče, da li treba pucati ispred ili točno u njih? Nikako ih pogoditi. |
Citiraj:
Vođenje mete iliti lead-anje je jedna od stvari koju sam zadnje skopčao. Totalno se razlikuje ovisno od puške do puške i udaljenosti s koje se puca te pod kojim kutem ti "meta" trči. Sad pogodim svaki drugi put, više manje... :) Uglavnom jako dobro i realno napravljeno u igri. Balistika im je stvarno hebeno rješena, od penetracije zidova pod skoro isključivo pravim kutem do gore spomenutog vođenja mete. |
Citiraj:
|
I ja kupio tamo, ono oko keya je na ćirilici, ali je igra na latinici.
Tako da nemaš brige ;) |
|
Evo jubilarni 30. član :D
|
31. :)
|
spojim se na server (probao sam više njih) i uđem u onu prvu "spectator scenu"....piše conecting....nakon toga taj text nestane ali ne uđem na server....i ne mogu van, moram gasit prek alt tab i task managera..odn. ne reagira na tipke...jučer sam se mogao spojit na neke servere....o čemu se radi?
|
Ne znam, meni se neki put spoji na server i ne vidim protivnike, samo svoje komrade kako pravocrtno trče. Neki put mi nema niti servera i piše plavim slovima paused, ostavim neko vrijeme tako i izlistaju se.
Ali večinom normalno radi. |
evo sad sam se spojio na par servera....na nekima visim na spectatoru što god napravio (da izabrao sam team i klasu)...dakle nikako da respawnam....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Forum je offline zbog održavanja, barem tako piše. :D |
restart steama je riješio problem....
|
Evo opet ista stvar, nema neprijatelja a moj team je ili nepomičan ili neprestano trči.
Lista servera je tu, plavog "paused" nema. Router najnormalnije radi, mreža i internet su tu |
Možda ne riješi problem ali sa jedinicom sam imao sličnih problema i ovo me spasilo https://support.steampowered.com/kb_...1452-HCVB-6984
|
Citiraj:
A evo malo više o Steam forumima i "offline for maintenance" problemu: Citiraj:
http://www.techspot.com/news/46158-s...ty-breach.html |
Citiraj:
Istih problema sam imao i ja sa thompson routerom i ovim igrama TF2, RO, RO2. Probao sam sve i svasta i nista nije pomoglo, sva sreca pa imam staru kasdu na kojoj nema takvih problema :D. |
Citiraj:
I ne samo za RO2 već i druge igre koje imam na steamu su nekad zezale sa spajanjem na servere..... |
Uzeo sam danas igru pa cu je isporbati kad se skine. Po ovome kaj vi, ekipa i ostali pricaju trebala bi bit ozbiljnija od svih ovih portova kaj se danas vrte u gaming svijetu.
Vidimo se! |
Ye, super je. Najveći je šok veličina mapa koje su stvarno ogoromne. 64 igrača imaju više prostora nego nego 20 njih u COD-u. Zgrada je doslovno zgrada, a ne kutijica s 3 prosorije veličine moje sobe :D
Već neko vrijeme igram i dalje sam u potpunosti izgubljen na startu nove partije. |
ne znam al jedva sam nasao servere gdje nisu "ivani" il "fritzevi" Xd
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |