![]() |
Ne znam već dugo nisam se navukao na neku igru iz NFS serijala i to od underground 2. ne znam vidićemo kad izađe, bumo probali ali sumnjam da bude neš više od toga. Ali da naprave GT 5 za PC kao što kaže Driver to bi bilo fenomenalno!
|
ako se pojavi GT5 za PC onda se SVE ostale "simulacije" mogu pozdraviti sa igracima.
|
Citiraj:
|
omg ,katastrofa !
a činilo mi se da bude ipak nekaj dobro napravljeno ovaj put! |
Ovo ne izgleda nikako :D.
A GT5 je bio i ostat ce ekskluziva za PS3 :)! |
A kaj je sa Hot Pursitom-...nema ga još...grrrrrrrr
|
Citiraj:
Ja ozbiljno razmisljam o nabavci PS3, ponajvise zbog GT5 ali i radi jos nekoliko drugih igara. |
Citiraj:
Javim utiske kad mi dode GT5 :D,preorderan za 300kn! :) |
Citiraj:
|
Da malo ozivim temu :D
danas je izasao demo za PS3 i Xbox kljik EDIT: da ipak nema DEMA za PC, krivo sam vidio |
|
Mrtve konzole! Opet nema demo-a za PC. :fuming:
Zašto nam to rade? Prvo TFU2, a sad i Hot Pursuit! :fuming: |
Pa TDU2 ima beta za pc, al igra ionak ništ ne valja, tkao da bi požalio skidanja i gubljenja vremena na registraciju :P
|
Citiraj:
Uglavnom, nije mi jasno zašto tako ignoriraju PC? |
A ups onda :D
|
Citiraj:
|
evo malo gameplaya
grafika zgleda OK, na piceku ce valjda zgledati jos bolje :D jedino me malo zivcira ovo isfuravanje nitra i ovaj cudni retrovizor. inace po filmicima kaj sam vidio nemam nekih drugih zamijerki biti ce zabavno za voziti EDIT: evo jos jednoga :D |
igrao sam demo na xboxu i cini se ok za ubit par sati. jedino me vec pocinje nervirat taj nitro. to treba izbacit. stock auti i aj bok.
|
game trailer review
svidja mi se sta postoji opcija free ride :D ali mi se ne svidja sta nema Ferraria |
Citiraj:
|
Citiraj:
jos da maknu ovaj glupi nitro i turbo, bio bi najsretniji |
Ovo isfuravanje iz zavoja izgleda dosta blesavo. A možda je to radi shity kamere koja te prati u stopu. :D
Grafika mi izgleda solidno, jedino ne kužim ovaj retrovizor. Jel se po bojama raspoznaju negativci ili? EDIT: Sistemski zahtjevi. |
Citiraj:
Ovo mi izgleda bolje od poslednjih sranja koja su nosila N4SPD u imenu, ali opet ima dosta toga sto ne valja. Kroz krivinu 120-140 MPH i nikom ništa? Valjda ce jos malo poraditi na tome. |
Citiraj:
turbo je dio auta koji se posebno ne pali, a oni su tu napravili taj neki turbo koji palis na pritisak gumba Citiraj:
EDIT: Citiraj:
|
No cockpit view?
|
Još se sitno broji. Do tada na volanu na NFS Most Wanted i Shift-u se vrijeme krati.
|
Imam primjedbu na staze. Mogli su napraviti malo zahtjevnije, oept je samo jurcanje po ravnicama doklen ti pogled seze. Takodjer mislm da su pre siroke i vjerojatno ak malo dalje izletis samo se odbijes od ograde/nevidljive teksture i nastavis kao da nis nije bilo :) Ne mora svaka staza bit autoput, bezze mi to. Napravili su bas dobar krajolik koliko vidim po ss-ovima i mogli su bolje ukomponirati te staze u planine/sumu/ uz more itd. Ovak je pre monotono.
|
sumnjam da ce ikad vise napraviti igru kao NFS III:Hot Pursuit
sto je najjace ta igra je imala cockpit view, normalan retrovizor i vrhunsku grafiku za svoje vrijeme (kad se sjetim one staze usred kanjona gdje prasina dere iza tebe =) doista si osjetio adrenalin prilikom svake potjere, i nije bilo nitroa da se izvuces iz nevolje nego si se gotovo uvijek morao oslanjati na skill po meni najbolji nfs e da oce izdati tu igru sa danasnjom grafikom i dodanim autima ^^ |
Citiraj:
|
nema nfs-a do porše unlišd-a
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |