![]() |
Citiraj:
Kad se odlucis za meeting samo potvrdi svoj dolazak ovdje i to je to, vrijedi i za sve ostale. :beer: |
Evo i mene, ako primate starije :) Iako sam citao o dogovoru nisam se javljao jer sam znao da necu moci doci, imao sam neku frku a i sranje s kompom.
|
Eto još jednog zainteresiranog Osječanina. Samo javite gdje je okupljanje (jel' k'o i prošli vikend, ili...).
|
U subotu oko 21h je 100%, nalazimo se na promenadi uz cugicu i pričicu (ja,Veki-os i Srky). Ako netko hoće neka mi javi na PM ili mob pa se dogovorimo za detalje.
|
Citiraj:
|
Nema problema, primamo i veterane tako da ste svi pozvani 10.09. (subota) u 21:00 kao sto je i kolega Eddie rekao bit ce malo cavrljanja na promenadici uz cugu u dobroj atmosferi forumasa ;)
@sick_boy & LaCy "Na mladima svijet ostaje" :p :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto, možda nam dođe spin... Ajd potvrdite preko PM-a jer nema šanse da se ovako skontamo, ne znamo ni kako izgledate. NAjbolje da se nađemo recimo na trgu u 21h ili tako nešto. I kupite cugu...:D |
Citiraj:
Ajde momcovi sta ste se tolko narajcali, nemojte da vas zene cuju jos :D Samo dodjite lako cemo za cure ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sam pokazem mobilca i da vidis kak se ljepe... :p ;) |
I onda tko dolazi u subotu u 21h?!Pitam po stoti put ali nemate pojma kako je slušati svake subote srkya i vekia...:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A vidim prava si iskusnjara, moram poradit na napajanju malo ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ljudi, spašavajte me! |
Citiraj:
|
Dosta spama, nastavljamo u subotu u 21h! Biti će :argue: !!!
|
Ajde dosta smo sad tu spamali, dodjite na meeting pa cemo imat o cem pricat.
10.09. (subota) => 21:00h mjesto radnje => trg (a dalje cemo se dogovorit) :beer: |
Citiraj:
Ja branim čast WV:D |
Citiraj:
|
Prodano. Pošaljem PM sa brojem telefona prije subote.
|
Bad news. Neću biti u Os ovaj vikend. Jel' može sastanak i slijedeće subote (s obzirom da vidim da vi to upražnjavate gotovo svaki vikend)?
|
Citiraj:
BTW - Lacy dolaziš li ti i dolazi li još tko?! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38. |