![]() |
Nvidia daje 10.000! Open Beta Key-eva
http://nzone.com/object/nzone_startrekonline_form.html |
Ekipa, gdje cete kupovati full release? Najpovoljnije, bez DVD medija, samo da salju key. Ionako ce se beta klijent patchat na final.
|
Ja sam kupija na Direct2Drive.com, platija PayPalom 60$ Digital Deluxe Edition
|
Izasao novi patch 700+MB, level cap skinut ! :goood:
Ajmo ko ce prvi do Sovereigna :D |
|
Mene muci jedna stvar manje vise imam sve na brodu lvl 4 i na sebi:)
Lt commander sam imam oko 70 000 para:) e sad kad ocu nest kupiti neku opremu npr za brod,s lvl 4 pise me dont have enough Badge of exploration?gdje sta i kako se to dobije? |
Badge of exploration ce se najvjerovatnije dobivati istrazivanjem anomalija i nepoznatih sistema u clusterima (Delta Volanis, Arucanis Arm etc).
Trenutno koliko ja znam mogu se dobiti samo PvP badgevi, Achievement, Bravery i neznam koji idu nakon njih. (dobiju se na kraju PvP matcha) |
ode u vrazju mater igra, nema vise ni zrna skilla ni veze s mozgom.
uletim medju 5 brodova, opalim autofire i chatam s ljudima ili odem radit veceru, nema sanse da mi stitove uopce probiju...jedino mi posada krepava sama od sebe. ostalo ih jednom 14 od 400, a brod nije posteni pogodak primio :D opet podilazenje imbecilima koji znaju samo lupat po tipkovnici, ili kako se korektno kaze: casual gameri. |
Citiraj:
Meni običan bird of prey opali salvu torpeda i napravi 10 000 dmg i baj baj ja :stoopid: |
Zakon ship chart, za buduce admirale...
http://suricatasblog.files.wordpress...ptierchart.png |
S ovim mini patchem koji je izasao danas mi se nekako cini da se vratila djelomicna tezina igre kao sto je bila prije. Poceli su mi padat stitovi napokon i te stvari.
Srecom vratili su mi double fire rate za topove pa ubijem prije nego sto umrem. :roller: |
http://www.zam.com/bffreport.html?bffreport=14
koji kewl report :roller: |
Citiraj:
|
Svi igraju na istom serveru i EU i USA.
Nemoras se registrirati da zivis u americi, samo na siteu odaberes tamo gore desno USA, da ti cjene budu u dolarima. Razlika je jer su trgovci lopovi (na Steamu 60€) |
Citiraj:
|
Evo ja sam isto uzeo Star Trek Online deluxe pre order sa direct2drive.com za 60$ sto ispada 309 kn, dok obicna verzija dodze 50$ tj 257kn, s obzirom da se za igru mora placati monthly fee od 14$ mislim da je skroz nebitno gdje i koliko ce kostati naj jeftinija verzija igre.
|
Citiraj:
A nisam neki kolekcionar pa da cu imati izlozeno na zidu originale :fiju: A sada hoce li nakon izlaska igre biti negdi jeftinijih verzija i u kojem obliku, nemam pojma, vjerovatno hoce ... ali ne tako uskoro. Gledao sam da dobijem sta vise onih preorder sranja tako da sam uzeo na D2D. |
ma e, ne treba ni meni medij, ali necu dat 300+kn pa da mi kaze onda skidaj igru.
daj mi key po 200kn max i vozi misko. |
http://www.tescoentertainment.com/st...line/8:663487/
Eto 200kn ... potrazis malo po netu, mozda ima i jeftinije ... nece se samo pronaci :D |
It was a good day to die... jedno 58 puta zaredom. :)
Roll on petak i headstart! |
Ljudi,otkud namjeravate kupit igru?
Ako kupuje tko s neta,pa da mu dam novce da meni usput uzme jednu :). Ili pada neka preporuka na HRV ducane,ili bolje uzet samo key? |
HeadStart je poceo :goood:
Tko igra neka mi se javi ingame, @Necto :chears: |
ekipa koja je kupila igru, jeste li nastavili s likom iz bete ili se bas mora iz pocetka?
|
=/\= Arklenium Fleet =/\= - "Ad Infinitum"
Mi smo novoosnovana flota (guild) hrvatskih igraca Star Treka Online. Pozivamo sve zainteresirane koji dijele isti entuzijazam, zanesenost i zainteresiranost za ovaj utopijsko-distopijski setting da nam se jave. Svi su dobrodosli, kako pocetnici, tako i admirali. http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=99018 In-game kontakti: Necto, leader, Necto@Necto, Lord_Calidor, sergeant, Kalidor@Lord_Calidor. \\//_ Zivite dugo i bericetno, kolege kapetani. Ad Infinitum. |
Citiraj:
Tako da ne, nismo. Moras sve iz pocetka :) |
Citiraj:
Baš sam mislio malo bumpati da čujem dojmove. Jesu li što promijenili od bete? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ako netko zeli u Flotu, ingame otvorite Social tab i u Search upisete Ad Infinitum. Kontaktirajte bilo koga iz flote, svi mogu inviteati. Ili mene ... nick Necto :goood: p.s. Link na Forum od Flote ;) |
|
=/\= AD INFINITUM =/\=
je flota (guild) igraca Star Treka Online iz Hrvatske i okolice. Pozivamo sve zainteresirane koji dijele isti entuzijazam, zanesenost i zainteresiranost za ovaj utopijsko-distopijski setting da nam se jave. Svi su dobrodosli, kako pocetnici, tako i admirali. Neki od featuresa:
In-game kontakti: The MadTom, fleet admiral, @The_MadTom Lord Calidor, fleet admiral, @Lord_Calidor Razler, rear admiral, @Razler Grof, rear admiral, @GrofNeedle Oba, rear admiral, @OBASTIK Ursus Arctos, captain, @Ursus_Arctos KaleX5, captain, @kalex5 Live long & prosper, kolege kapetani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:13. |