![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovaj emissary opasan :D
nego emissary kakve ti to stranice posjecujes a :D |
ahm neke stvari nisu trebale izaci na vidjelo :D
|
Citiraj:
|
gospar - kako si ono rekao da joj ide broj moba? :D
|
|
Citiraj:
|
tema vam je zabjegla malo::)))
btw 19 god,poceo sa ut99,igro ut2k3(kupio idijot orginal),igram povremeno ut2k4(malo sam i na netu),sad imam painkillera i css i sad se trazim i da napokon odlucim,btw hrvatska je dobila licencu za wcg,nema ut-a,jedino painkiller i scc kaj valja pa nekaj moram malo upoznat:) ps.pozdrav curi sa foruma |
pozdrav i tebi od cure s foruma....:)
@ beren - rpg ne volim... a ne volim bas ni strategije...probala sam igrat par puta warcraft i starcraft i nije mi se svidjelo... ...ridika bi probala igrat....cula sam da je super :) ..a doom 3 sam igrala...scary...:cool: ...i igrala sam far cry...e to mi je :goood:..samo mi je bilo jako tesko...i na kraju nisam zavrslla... :(...odustala sam na 12 levelu....islo mi je na zivce sto ne mozes sejvat kad hoces....:mad: @ madboy - moj komp je tak jak da igram hl2 na high...i nist mi ne steka :P @ flex - za velntinovo???...hm...nisam s tobom :D ;) |
vidim da se igra svasta....
i masina nije za bacit cim dize HL na high.... :) samo tako.... svaka cast.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aj nemojte curu gnjavit,cure su tu da biraju,znaci ona mora izabrat(nemora,ali ako zeli onda ona je tu da bira) decka,sam ju jadite bezveze
|
Pa nastojimo se probit:D u centar njene pažnje
|
...ma u centru paznje si mi...bez brige....;)
...nabavio mi je munst0r...:wub:... steam ili kak se to vec zove...i sad cu moc igrat preko neta CS...i jedva cekam...:) |
kladim se da joj je PM box pun:)
|
aj mi javi na pm ili posalji mailom taj steam da mogu i ja igrat en netu!hvala
|
Citiraj:
|
bez uvrede al znao sad da ces se ti ubacit,ja sam mislio na munstora,necu curu gnjavit!
|
A ono...nemoramo curu s foruma otjerat zbog testosteronskih kriza. :D
|
Citiraj:
|
jebote, sta ste svi tako jadni i ocajni da kontate curu na forumu! sta real life ne postoji ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@darth vader...real life...hm...cek malo...sto je to ono?:D |
Citiraj:
p.s Darth Vader je moj neki predak davni ili tako nesto. |
Citiraj:
|
...ahaaa...to je real life....:) ...nisam pojma imala;)
...i bez brige...imam ja dobar firewall...:D ... darth...sori...krivo sam vidjela nik....:rolleyes: |
Haha..Real Life...sta ce mi to? :confused: Imam Half Life :D
|
Šta ste stvarno tako u kurcu ili šta?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:50. |