![]() |
Friday's press conference - Bahrain
Jedna zanimljivost, McLaren ima live telemetriju i vozac - pit konverzaciju, na svojoj stranici. Tko ne zeli sutra cekati snimku kvalifikacija ima na FOX-u live. Gledati ga mozete u VLC-u pomocu ove playliste. |
Povratak na PC :)
http://www.bug.hr/master/vijesti/f1-...pc/101007.aspx Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Od kad pamtim formulu 1 a ima već 12 godina ne pamtim da se formule same od sebe raspadaju. Sad je na trećem treningu otpao kotač glock-u.
|
Citiraj:
|
|
jel netko nasao na kojim gumama je ostvareno prvih 10 mjesta na gridu?
|
Navodno je Samo Sutil na primeu.
Citiraj:
Bahrain Saturday quotes: Bridgestone Leteci Vettel na letecem tepihu. :) |
ovaj intro u Studio F1 je predobro montiran :respekt:
|
Meni ukinuli HRT2 na kablovskoj za vrijeme trke, pa sam sada prinuđen da gledam na BHT-u. :puke::puke:
|
A jebemu, gledam prvih 15 krugova i neznam sta gledam. :stoopid:
IMO, ovo vise nije formula.... |
Bome, baš se i ja s nostalgijom prisjećam par sezona prije. No dobro, trebamo se priviknuti, tek je početak, dok skužimo gdje tko sjedi, koju farbu koji bolid nosi itd
A možda i sezona bude zanimljiva. P.s. ovaj Bahrein je debakl za odabir prve utrke, više života ima na Hungaroringu... |
Ne vidim neke prevelike razlike, nema samo uzbuđenja oko toga kad će Ferrariju planuti boks kod nadolijevanja goriva :D
Koliko vidim zasad, veća težina i uže prednje gume će lijepo začiniti sezonu. Mala nepažnja i odeeee, zato su neki i tako oprezni. Sve mi se čini da će samo prvih 10 i zadnjih 10 krugova biti zanimljivo, sve između će biti odustajanja i tek pokoje pretjecanje. Još 29 do kraja, bit će tu svega još (nadam se) :D |
Citiraj:
|
Predosadno, sje... su sa nenadolijevanjem goriva...
|
Nadolijevanje goriva je ionako obiljezilo samo novije razdoblje F1.
Istina je da je bilo dosadno, no što je tu je. Povratkom u Europu je obicno bilo zanimljivije i bolje, pa se nadam da i ova godina nece biti iznimka. :goood: |
Dosadno je zbog Tilkeovih stupidnih staza, a ne zbog pit-stopova.
|
Gledam sad na drugom sažetak i sad intervju al što hamilton serenda, svi su krivi osim njega što je trebo bit 4-5 osim njega.
LOL |
Suzuka, Spa, Imola, Monza, stari Hockenheim i Nurburgring su staze po kojima se pamti F1 i motorsport općenito. Ovo sad je totalno sranje da bi se što više reklama vidjelo uz stazu.
|
Citiraj:
Slažem se. Ali jbg. Berniju je samo lova vazna... Imola je davno obnovljena, a kao razlog izostanka se navodi to da nije sigurna. Ma daj...:nono: I jos dogodine stize Indija. A i nova utrka ove sezone mi je :puke: http://images.google.hr/images?hl=hr...-8&sa=N&tab=wi :puke: |
Citiraj:
|
Novi GP WEEK
|
ne znam koliko je istina, ali:
Ferrari reportedly started the Bahrain GP 10kgs heavier than rivals Red Bull due to their 'thirsty' engine... |
Citiraj:
I prošla sezona je bila odličan pokazatelj jedne stvari, tj. da dobar vozać u super bolidu može osvojit prvenstvo, odnosno da ni vaš vozački bog Hamilton nemože prismrdit postolju s lošijim bolidom. Baš me zanima kako će završit dvojac iz Mclarena. Obojica su bili prvaci, sada imaju iste bolide a nije tajna da je Hamilton uvijek bio favorit a Button je uvijek bio B klasa do prošle godine pa me zanima hoće li biti i takva razlika u bodovima između njih dvojice. I za kraj, FIA je odobrila Renaultu promjene na motoru, pa će vjerojatno biti malo konkurentniji! |
Koliko sam vidio ove sezone ce Ferarri biti bez dileme prvi...ali svakako da bi bolje bilo da sezona bude jos neizvesnija,sve do kraja... :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A lap of Albert Park with F1 driver Mark Webber
Ferrari Grands Prix Special - The Box Citiraj:
|
Hamilton jest smrad, ali kao i svi veliki vozaci. ;)
Ali zna voziti i kontrolirati utrku. Prosle sezone je bio nesto smireniji i to je dokaz da je iskusniji. 2007. a i 2008. je bio previse divlji. Da je ove sezone McLaren najjaci auto, nema sumnje da nebi pokupio drugu titulu. Cisto sumnjam da bi mu Button poremetio planove :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:34. |