![]() |
Sve najbolje u Novoj 2010.g. želim svim forumašima i njihovim obiteljima!:chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nema niceg goreg od odmazde prevarene i nezadovoljne zene :D |
Dobra.:D:chears:Sretna ti Nova Godina,usput..a čuj,bar bi znao na koju adresu ispostaviti račun.:nono:Ovako lupi petama i reci evo sve za..hm?Šank?
:beer::D Fascinantna mi je kvaliteta dotičnih,takvu štangu sa željeznim nabojem gore nisam dugo vidio,ovo su rakete od sigurno 300,400kn komad,da mi je samo znati odakle su ispaljene,kažem jednu sam našao zabijenu u polici,koja mi je spaljena,a druga mi je bila kraj auta..staklo prsnuto kao sačmaricom da ga je netko. |
Citiraj:
|
Svim forumasima sve najbolje u novoj godini !
|
Sretnu Novu 2010. godinu želim svim forumašima i njihovim obiteljima
|
sretna Nova! :beer:
|
Svim forumašima i njihovim obiteljima sretna Nova i sve najbolje!
|
Sretnu 2010. želim svima!
|
sretna nova svima
|
Sretna Nova, neka bude bolja nega ona prije (meni mora :D :( :) )
|
Sretna Novaaaaaaaaaaaaaaa :chears:
|
Sve najbolje u Novoj 2010.g. želim svim forumašima i njihovim obiteljima!
|
Sve najbolje u novoj godini svim forumašima i njihovim bližnjima, te da nam svima bude uspješnija nego prošla :)
|
svima sve najbolje u 2010... :fiju: mi se sinoć najeli odojka i kolača,malo šampanjca,1 pivica (ipak dvije) i ostalo coca cola do 4 ujutro...trijezna nova,nikad bolja! :biggrin: otišla i kutija cigara,ma i više...pušili smo ko' turčini jer smo odlučili (ja i draga) prestat s buđenjem u novoj...čak smo "jutros" popili kavu bez cigare i to bez beda,nismo je se ni sjetili. :smoke::banned: *
Eh da,evo što nam za sad nova donosi...za 3 mjeseca struja ide gore za 10%,a toplinska energija 25%...divno! Ja se samo čudim kako se još nije počelo ubijat...baš smo "tolerantan" narod *:smiley: aaaaaaaaaaaaaaaaaa *:rambo: |
Sretna Nova 2010!!!!!!
Ja se razvalio sinoć :) Bilo mi OK ali stvarno ko da sam prerasao ta tulumarenja ja u pol 3 već skoro zaspao(nažalost nije bilo red bulla). Od sad želim samo penzićke nove godine sa djevojkom, nekakva romantična večera i film i.... :) |
Sretna nova svima, sve najbolje i puno korisnih i pametnih postova i manje spama :D
|
Sretna nova bando forumashka, da budete dobri i ne dobijate kartone :D
|
sretna Nova 2010-a svim ljudima dobre volje :chears:.
nego, jucer onak', ugodno ispijanje svega do tocke kada pelin dize zgaravicu. i naravno prigodne igre za uzrast od 20 do 30 godina, malo vece kilaze i masnih tjelesa (man gegen man u blazem obliku :D): http://www.imagesforme.com/show.php/890140_2.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890141_1.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890205_4.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/890139_3.JPG ima jos slika, samo poneke nisu bas za ovako javno. ici ce na profile fejsbuka koliko sam skuzio, a tvister se mora okretati u vesmasini pola dana nakon podmazivanja :). |
Sretna vam Nova 2010. uz puno srece,zdravlja i ljubavi....I naravno,hardvera :)
Ja sam Novu proveo sa curom u miru,bez opijanja itd...i bila mi je najljepsa do sada :) |
Sretna Nova i sve najbolje , ja sam evo tek sada dosao sebi nakon 3 puta puna kada hladne vode, nije zdrav ovaj jeger :D ( iako kazu da je dobar za zeludac :D )
|
Sretna Vam Nova 2010 forumaši! :)
|
Sve najbolje u novoj !
|
Da ne otvaram novu temu, imam par pitanja vezano uz docek nove godine. Pretpostavljam da netko zna i vec ima iskustva s docekom nove godine u Lici / Gorskom kotaru. Meni treba kuca za 10tak ljudi na 2 nocenja. Molim vas tko imak kakvu korisnu informaciju da je podjeli...
Isto tako ako mod moze promjeniti naziv teme u docek nove 2012 :) |
pa di ćeš još jednom slaviti 2012. ;)
|
draga i ja odlucili ovaj put malo van granica lijepe naše, odredište - Sarajevo :)
sad, gdi su tamo najbolji ćevapi, gdi se moze pojest kvalitetna karađorđeva šnicla? :D |
Žalibože puta tam kad ni tražilicu ne znaš koristit:p
http://forum.pcekspert.com/gtsearch....180j2417572j15 |
Ja prosle godine bio u Sarajevu za docek s curom i legicom :D
Sreo sam tamo neke ljude iz svog kraja koje inace nevidjam tako cesto ni u svom kraju :) Cevapi, meni odlicni bili kod želje, imas ih par komada na baščaršiji il kak se kaze. Jednom sam pojeo 20 komada i to je bilo nezaboravno iskustvo. Fora je i navece na vidikovcu onom, zmajevac, ali pustaju muziku sumljive kvalitete :D Mi smo znali tamo neke lokalce, tako da nam je bilo odlicno i vidili smo puno zanimljivosti. Bili jedan dan i na onom skijalistu, pa pivnica, pa onaj hotel sto se vrti, neznam ni sam. Novu samo docekali sa nekim studentima, poslje zavrsili na onom vidikovcu, u vec posteno pijanom stanju (srecom) i onda za kraj u kuci nekog lokalca. Ove godine pojma nemam di cu, cura ce mi novu cekat u australiji, a ja cu tu negdje. |
Citiraj:
Ako se uzelite domaće klope, imas na samoj Ferhadiji, nedaleko od vjecne vatre Sebilj, mada nekako sumnjam da ides na zdravu klopu u Sa :D Karađorđe te čeka u istočnom, ali ćeš ga platit cca 50KM, jer je taxi do tamo i nazad 35-40KM :D |
Za novu odo u Ludwigsburg. :) Krećem 28.12, a povratak je 06.01.2013. :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16. |