![]() |
Citiraj:
Jesi li morao placati kakvu postarinu? I za koliko dugo je stiglo? |
Ne, ništa nije placeno.
Ne znam, 20 dana možda. |
Citiraj:
jer mi nije dosla nazalost |
Treba proci neko vrijeme prije nego dodje, ja sam tek svoju dobio slijedeci dan.. a i jako su koliko mi se cini optereceni... probam ih pingati, u vecini slucajeva Timed Out
|
Citiraj:
|
ako nekome treba pozivnica slobodno se javite na PM!
|
Ovi moji kojima sam poslo trebalu su vec primiti =)
jos malkiceeeee mi faliiiii :) pomagajteee |
Imam nekoliko lockerz pozivnica, samo mi pošaljite mail na PM i šaljem.
|
jel to jos traje..? ko se prvi javi na PM poslat cu mu mail pa mi posalje pozivnicu :D
|
Citiraj:
|
Dajem pozivnice, šaljite email na PM.
|
Haha, kako to ide kad se nešto dijeli... :-)
|
Ljudi, preostalo mi je 18 inviteova...
|
takoder dijelim pozivnice, zainteresirani neka na pm posalju mail s naznakom da je za lockerz!
|
Isto imam jos 18 pozivnica ak kome treba sam posaljite svoj mail na PM da vas invitam.
|
ja se svaki dan logiram i rijesim kviz koji ima i tako dobijem 4 boda na dan :D..sad imam 72
|
Ja trebam jos poslati nekoliko pozivnica... ali kada nikome netreba :(
|
Citiraj:
ja ušo pa ćemo vidjet ako šalju,neke bolje nagrade wii itd,di je taj kviz??,ja dobijem 2 boda dnevno nakon što odgovorim na pitanje u dailisima. |
Saljem pozivnice =) ajmo ajmo jos malo pa nestalo hehe
|
jel netko dobio nesto vece/vrijednije od majice? malo sam skeptican oko svega toga.
naravno imam i pozivnica ;) |
ima li tko problema s ovim čudom? imala sam nekih 28 ptz i 1 accepted friends i sad se logiram i sve mi je na nuli, nema niti jednog posta ondje gdje bi trebale biti vijesti a nema ni dailisa (tamo samo stoji neki datum iz 1969 godine). i kad sam se logirala nisam dobila niti jedan bod. što se događa?
http://img257.imageshack.us/img257/9...lockerz.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/3039/dailieso.th.jpg |
I meni isto :/
|
Meni je isto sada sve na nuli!
|
houston,we have a problem... :/
|
A valjda će dignut backup, jer ovo bu opći potop. :D
|
evo opet radi:)
|
Evo, ako nekom treba pozivnica slobodno me pm-ajte.:chears:
|
Može jedan invajt na lezbiljka (zavinče) gmail.com
|
Citiraj:
|
Danas objavljuju pravila vezana za ovomjesecni redeem, i maknuli su sve popularnije proizvode (PSP,XBox,PS3,Flip,Wii,...), sto znaci da je u naredna 2-3 dana reedem 99%.
Ja ciljam na "Amazon E-Gift Cards Germany 300€", ostalima sretno, valjda ce nesto biti :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |