![]() |
Najjeftinije što sam do sada vidio je bilo 27€ na G2play standardna verzija bez 3 dana head starta. Ali to je bilo kada su bile one "daily deals".
Jedino što se isplati kod G2play-a je poslati im mail sa upitm za popust pa skoro uvijek upali da se dobije i kod sa 10% popusta. Isprobo sam već 2 puta i prošlo je :D |
Citiraj:
jedva cekam da izadje :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dakle ljudovi... jos dva dana do headstarta... planira li tko na Gandaru? :beer:
|
Dap, moj guild ide tamo. Bar tako šef kaže ;)
|
yep i ja se prijavio za CM na Gandari ! Vidimo se online !
|
Igra mi dolazi tek 28. Nadam se da mi nitko neće zninđat char name :D
|
Jel valja ova igra šta, vidim svi su uzbuđeni oko nje, može netko objasnit o čemu se zapravo radi u igri, i na koji način se igra? Ako netko ima volje, neka mi malo objasni, jer ne znam dal da kupim ili ne ovu igru. Sigurno je neću kupit nekoliko mjeseci, jer uvijek volim da prođe neko vrijeme i ona početna navala, i početna cijena.
|
Citiraj:
A sve što te zanima potraži ovdje. |
nemam ništa protiv MMO, iako nisam igrao još nijednu takvu vrstu igre. ova mi se sviđa, samo iz razloga jer se ne mora plaćat dodatno. već jednom kad se kupi, može se igrat stalno tako da ću vjerojatno naručit igru, al pričekat ću par mjeseci da ne uletim odmah u gužvu na serverima.
|
Da li igra itko na Piken Square-u?
|
Uglavnom svi iz hr, tj bar vecina koji su se prijavili za croatian maniacs guild su na Gandari.
|
i ja i moj frend smo na tom serveru. pa bilo bi fora bit u hrv guildu :)
|
bio jucer kod frenda vidjet kako to izgleda, i cini se da cu kupit igru :D
nego kako je optimizirana igra, jel se mora imat jaca konfa za max detalje, ili je dobro optimizirana |
Na mojoj konfi radi cist' dobro ;)
Iako sam iskljucio 'reflections' u opcijama. Daje poprilican FPS boost, a graficki razlika neprimjetna. |
kaj su svi toliko zauzeti igranjem da nitko nemoze baciti malo neku recenziju ili neki intro :D
|
ja cu uzet igru za par dana, neda mi se tlacit s serverima prvih par dana, i prvim musicama
|
Nema mušica, nema problema. Od head starta sve radi savršeno.:chears:
Što se tiće optimizacije, odličan posao je odrađen. Više ovisi o CPU nego o gpu. Imam lockano na 60fpsa osim kada je WvWvW pa kada je oko 200+ ljudi na ekranu onda padne na laganih 20fps-a. |
Citiraj:
Isto tako i market (oliti AH). Par questova zbagirano, te u pocetku problem s logiranjem :D Dakle, nije bas 'savrseno'. No, sto se igre same tice - razocarat ce se oni koji traze WoW2 u GW2 :D Nacin igre je drukciji, i sama igra je ipak drukcija. No, meni osobno se svidja. Ne znam kako ce biti kad jednog dana dodjem na max. lvl - ali ima dosta vremena do onda. Worst case scenario, platio igru koju cu igrati barem par mjeseci. Jos uvijek daleko bolja investicija nego bilo koja single-player igra :) Best case scenario... igrat to podosta duze :D |
A čuj, naspram svih MMO-a ne znam dal je ikoji MMO ikada imao ovako gladak start.
Od prve minute head starta sve tip top. AH nije ni potreban na početku a kamoli guild. Btw ako netko treba 12 slot bag neka javi, samo što smo mi na Underworldu :chears: |
Evo uzeo i ja GW2, sad se skida, toliko me naložio da nisam mogao propustit ovo, e sad može savjet koji server i koji hrvatski/balkanski guild bi bio ok, tj. ako bi se i ovdje nekom u guild mogao pridružit jer ulazim u igru skroz sam, svi moji frendovi se samo napucavaju po CS-u, BF-u i sl, a za ovo tek moram nać prijatelje. :D
|
Dosta njaših ti igra na Gandari. Ali mislim da još cca 6 dana je free server transfer pa nemaš brige ako i krivi izabereš.
S time da je atm i jedan guild na Underworldu sa cca nas 70-80 atm Baci si pogled i tu: http://www.croatian-maniacs.com/ :chears: |
Citiraj:
da par mjeseci, ljudi moji ja sam jedan age of empires 2 i starcraft igrao mjesecima, a da ne bi neku igru novijeg datuma koja je daleko sadržajnija nego bilo koja koja je izašla prije 10-12 godina. može se sve igre igrat danas i po godinu-dvije dana bez beda, ja još uvijek igram alien vs predator iako sam igru prešo valjda 5 puta. :D |
Citiraj:
|
Acid Overlords (ACID) je na Gunars's Hold ,
celi guild je hrvatski ak ko oce more se javiti , detalja vise na http://gw2kavana.com/forum/ IGN: Svarte Ridder |
evo prvi problem s GW2
pukla veza usred igre, i sada trebam verificirat email da mogu uci nazad, koji mi ne dolazi... prvi ticket poslan |
Javili su prek službene Fejs stranice da imaju problema s tim i da rade na tome.
|
mene to hebalo prva dva dana, jučer verificirao e-mail bez problema. sad je sve ok.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |