![]() |
Zar lika jos uvijek netko nije polomio? :)
|
OMG di je ovo sve otišlo
|
dobro da ne volim entuzijaste :goood: :)
|
Citiraj:
Em robu dobiješ odma na ruke, em je vjerovatno i jeftinije i veći izbor, izuzevši vinjetu i gorivo :) Citiraj:
Stari moj, ovo je predobra ideja! :care: Ako bude takvo šta ja sam prvi na spisku :) Stvarno bi se trebalo o tome razmisliti |
Pa imas temu negdje o kupovini i prikupljanju narudzbi ako netko ide kod Slovenaca :D
|
Citiraj:
|
Ma na sprovodu je, sta ga sad smarate -.-
|
Citiraj:
|
Ja da sam na njegovom mjestu,zatvorio bih tu trgovinu i preselio negdje daleko,dalekooo...:kafa:
|
Citiraj:
http://www.inspektorat.hr/DirhWeb/Pa...osPrijava.aspx |
ma nema kruha kod njih jer su oni vece lopine nego taj smjesan lik.. nema druge nego otici do njega pa popricat malo :)
|
Citiraj:
|
gadi mi se samo kad cujem rijec inspektorat jer kad ih trebas nema ih niti za cuti i tamo dobro prolazis jedino ako imas poznanstva kao i svugdje ;)
|
Citiraj:
|
prijatelju moj na jednom forumu se dogodila prijevara preko 20 tisuca kuna i ganjaju se godinu dana sa pandurima i sudom a lik si gladi jaja i pravi se mutav..
dalje ti necu pricati kad su decki sjeli u aute i otisli u posjetu.. nema druge jer zivimo u drzavi gdje radi tko sta hoce i kad hoce ali to je sad neka druga tema ... |
hahaha, u ovoj državi ćeš sigurno istjerat pravdu pozivanjem na inspektorat...:lol2::roller:
................................................................................................... |
I onda kad zatvorim ovakve teme jer ste otišli u debeli spam, da ne ističem već i političke govore, opet će PCE "potplaćen" od hardveraja ili tko je već u igri u dotičnom topicu?
Naslov teme je vrlo jasan i određen, stoga se držite njega. |
Što se tiče utjerivanja dugova kroz fizički kontakt, meni se za 628 kn od Pule do Samobora (i natrag) ne isplati, čak i ako je g. Tubić dovoljno lud da ovih dana boravi na svojoj adresi, a ne u nekoj šupi. No, ako se netko odlučio na takav potez, rado ću objaviti njegovu priču na www.hardveraj.bloger.hr
Pišite na bloger-hardveraj@usa.net |
Citiraj:
|
Aaaa sad mi je jasno zasto je covjek bio na sprovodu, kad mi je trebao osobno dostaviti maticnu dok sam bio u zagrebu. Jos ja njemu sucut izrazavam ovo ono. Al zbilja je bilo uvjerljivo, tuzan je bio, al zbilja. Sad me samo skaklja garancija od maticne :S i jos od polovice kompa. Taman kad sam narucivao, pomislih, konacno jedan pravi shop u hrvata kad ono banana, a valjda je nacionali trend da sve zavrsi, manje vise, u banani. Covjek je jako slavno dosao na forum, ideja mu je bila vise nego podrzana od strane forumasa. Vecina je jedva cekala da se to otvori ( kao i sam ). Dobivali smo velika obecanja o robi, narudzbama ( poznato mi to nesto u svezi izbora ), i onda kad je sve gotovo obecanja se nemogu ispuniti. Ja mislim da je gospon Tubić, vrlo castan i posten covjek, ali ne za trgovca vec za politicara, odlicno bi se nasao u toj ulozi posto vec ima iskustva u obecanjima, prevarama i lazima ...
|
Citiraj:
Ako je uvoznik iz hr onda mozes preko njih ostvariti jamstvo... Ako ne.. eh... mozda mozes kod proizvodjaca (kao sto je logitech i slicno)... |
Može i kod lokalnog distributera. Ak se ne varam Gigabyte je u pitanju pa su to elko i microline
|
Citiraj:
Nosio sam vec ljudima sa foruma svasta. PM imate svi. |
Citiraj:
Kad Flex navrati do obale ima par litara mora na moj račun :D |
Citiraj:
Da li je netko bio u "dućanu" g. Tubića? Di je to u Samoboru? Čuo sam da je čovjek prije "hardveraja" radio u Formelu. Očito je tamo ispeko zanat. Nebi bilo loše pitat u kakvom im je tamo sjećanju ostao. :lol2: |
KRATKI UPDATE - g. Tubić mi je jučer vratio novce u cijelosti. Gdje je bio problem i zašto me zavlačio tjednima, te si priuštio cijelu hrpu negativne reklame zbog sitnih 628 kn... ne mogu objasniti.
|
Pa cekao je nove n-ovce - uplate - avanse .......
|
Ljudi, ovak. Kak funkcionira situacija sad kad trebam reklamirat konfiguraciju kupljenu tamo? Jel moguce da ja gubim svu garanciju na sve? Pa dodje mi da se objesim ak je tako. :stoopid:
|
Gara na kompletnu konfu je 1g. (mislim da je kod njega bilo čak i 3g.). Nakon toga ti važi gara za svaku komponentu posebno.
|
mislim da garancija na komponente vrijedi samo ako su komponente navedene na računu
ako je navedeno samo ime konfe bez popisa komponenata onda niš od pojedinačne garancije |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:14. |