![]() |
Citiraj:
Jel itko uspio pokrenut na 1920x1080, pošto nema opcije? |
eo ga i ja nabavio i odigro par utakmica i moram priznat da je igra ispunila moja očekivanja,jedina zamjerka što mi se čini lakši od prethodnih :D
|
Citiraj:
http://img10.imageshack.us/img10/2226/18269419.jpg |
|
nema jer nam treba modificirani settings.exe koji otključava svima biranje bilokoje rezolucije a ne rezoloucije koju ti igra sama dopušta da staviš...što je budalaština već unazad 2 godine u PES-u.... !!
|
zakaj onda meni radi,
u čem je tajna... u OS-u ? u driverima, ili očeš reč me igra random izabrala prilikom instalacije i sama modificirala settings exe... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam, kod mene je možda do grafičke odnosno drivera, jer ne mogu staviti ništa novije od 9.8, pa valjda zato. A i moj 1950 je vec fosil. |
Da. i kod mene radi setting.exe kak spada =) a nemam nikakvi otključani i te spike...
|
Citiraj:
E ste skužili kakva je fora sa kopačkama . Recimo ovisi kakve ti kopačke ima igrač! Recimo, ak ima onak kave ima C. Ronaldo one nike vapor plave koje su najlakše na svijetu igrač je nešto brži i ubrzava brže, a recimo ima i onih koju pomažu kod felša i još neke skilove...jebenica čista, jer realno postoje takve stvari samo da nisu u PESu to napravili da daju veliki prednost, nada, se da se radi o max par posto jer bu inače debilno. |
Jel ima netko taj sredjeni setting.exe u kojem bi mogao na svojoj konfi iz siga zaigrat na 1440 rezi, jer mi sad nudi samo 1280, a na tome mi je glupo igrat? A mislim da bi na toj rezi sa svojom konfom mogo bez beda igrat...
|
Citiraj:
|
http://www.easy-share.com/1908200395/Desktop.rar
tu je uploadan: - konami folder iz documents ( nutra je isto neakav settings) - settings.exe ko voli nek izvoli, možda pomogne, možda ne... BONUS ; u B folderu, oba hrvatska aussie rules kluba i super heroji kojima treba napravit statse.... enjoy, idem frenda razvaljivat s uzbekistanom |
tnx Pizz, al imamo isti .exe fail, tako da je 99% grafička kriva :fuming:
btw, vani je i prvi patch - PES 2010 Realistic Patch v 1.0 (ima 256 MB, pretpostavljam, zbog toga što još nema editora, pa su unutra zapravo gotovi .img fajlovi) PS. Malo prije je izašao kitserver za ful verziju, tako da možete sami početi ubacivati stvari :) |
ma kakvi drajveri i exe fajlovi, usporedite grafičke koje imate pa ćete skužit
|
Ali opet kakve veze ima grafička s tim kaj mi ne daje opciju 1680x1050?
@Pizz..probao sam staviti tvoj settings.exe ali i dalje ne dobivam veću rezu od 1280x720 |
Citiraj:
|
Kad spustim detalje na low ili medium dobijem dodatne rezolucije :F. komp iz moj komp, al je grafa g92gts. tamo pod specification tabom mi stoji zuto Bad za procu jer kakti za igru treba min 2.4ghz, a moj je 1.8ghz (igra ne kuzi oc ili nesh) pa valjda zbog to zeza
|
reko sam ja, ipak je to misterija
bio kod frenda , normalno ga vrti na največoj rezi koju može, ima neki 20" 1440x900 il kak več high detalji na P4 i 8600GTS |
Pizz , da li na 1920*1080 igras na high detalji , ako da koju grafu i proc imas?
Jer meni na 6000 x2 i gtx 275 na 1920*1080 high igra pocne usporavati , a fraps mi cijelo vrijeme pokazuje 60fps-a. |
Citiraj:
isuse bože koja debilana! :D |
Citiraj:
al da se zna igram na 1360 x 768 , jednako brzo ide, al na 1080p mi je kod fusa preoštra slika jer igram na 32" LCD, pa kad se odmaknem 2m dalje taman mi paše ova reza |
Meni kad je 1920*1080 medium igra ide normalno , al kad stavim na high onda pocne usporavati.
Fraps mi i na medium i na high cijelo vrijeme pokazuje 60fps avg. Ne znam da li mi mozda procesor koci igru na high , jer ne bi reko da gtx 275 ne moze vrtit pes na 1920*1080 high. :hitthewal: |
koji imaš CPU? DAj popuni moj komp!
|
Citiraj:
ti očito voliš pametovat....ili čitaš jako loše....nešto te koči... da, u grafičkoj je sigurno! jako teško za skužit.... ali fora je u tome da je konami htio olakšat idiotima koji neznaju ama baš ništa sa kompjuterom jebavanje sa postavkama pa su napravili PES da sam prepozna koju grafičku imaš i s obzirom na nju ti da ponuđene opcije za mienjati rezoluciju.....e tu su se zajebali! jer meni je PES 2009 i 2008 bolje radio na rezi od 1680*1050 (imam 22'' samsung wide) i bolje mi radi na tome....jest da mi je grafička u kurcu, ali bolje mi radi na toj rezoluciji!! i onda se prošle i pretprošle godine našao netko tko je napravio da taj jebeni settings.exe ne onemogući korisniku biranje rezolucije nego da imaš pravo sam birat rezoluciju i što god želiš u tom jebenom settingsu! eto, to ja tražim, da to opet netko napravi i mislio sam da je već napravljeno ali očito nije ili ljudi ovdje neznaju...ja nisam našao na stranim forumima o tome riječi zasad! :amen: |
:stoopid:
Lik je postavio pitanje, ja mu odgovorio. To šta su oni nastavili pisat pizdarije, pa sam ponovo napisao u čemu je stvar, nije pametovanje. Konami je uvijek imao takve i sl. gafove, zato čekamo kitserver koji će izać jako brzo i riješit stvar. |
Evo da i ja napišem koju riječ.
Odigrao sam i Fifu 10 i PES 2010. Grafika na Fifi u odnosu na PES je tragična, ne znam što bi dečkima iz EA da su je tako lošom napravili :( dok za PES-ova svaka pohvala, grafika je fantastična. Inače veliki sam pobornik PES-a, prestao sam sa igranjem Fife još od prvog PES-a kojeg sam igrao još na PS1. Pošto je Fifa ove godine prva izašla, onako iz dosade sam je odlučio instalirati i probati dok mi ne dođe PES, i ostao sam totalno oduševljen Fifom (osim tragične grafike). U PES-u me doslovce ubija onaj response time, dok se igrač sjeti napraviti što sam mu naredio tipkom, ode sve kvragu. Doslovce svaka reakcija kasni. Od dodavanja, udarca, do kretanja igrača. Pa recimo kada se lopta odbije nakon udarca iz kornera igraču izvan 16, nemoguća misija je da ju igrač otpuca od prve kako spada i na vrijeme (opet response tima), ma koliko god mu putanja leta lopte odgovarala i on imao prostora da otpuca.... Pa kad lopta ide u aut i igrač ju treba stići i zaustaviti (i uklizati možda) prije nego izađe a ono kreten još ode sa njom van...itd itd. Ima još toga što je totalno loše napravljeno i što me odbija od daljnjeg igranja PES-a, a npr kod Fife je napravljeno kako spada. Da ne govorim o modovima u igri, ligama, custom kreiranju kupova i liga koji su kod Fife miljama iznad PES-a. Uglavnom, nažalost, nakon dugo godina igranja PES-a moram reći da je ovogodišnja Fifa postala začudo pravo osvježenje. No dat ću još malo vremena PES-u, možda izađe kakav patch uskoro koji bi možda riješio taj response time koji me najviše živcira. :) |
Citiraj:
evo dokaz, http://www.youtube.com/watch?v=Ii0PyYs5rMw šteta kaj nije bila gajba... bila bi EPIC, ovak je EPIC FAIL, hehe |
Citiraj:
Idem sutra po joystick... |
Citiraj:
U svakom slucaju vrlo lijep udarac. Sto se znanja/ne znanja tiče, 2009 na top player sam gazio :) Na 2010 se mozda moram još malo navići (pogotovo jer sam se naviko na Fifu sad). ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:51. |