![]() |
Citiraj:
Neće mirko još dugo,nažalost,ovo je sve labuđi pjev. |
Citiraj:
|
ma fučkaš te konjine, sutra 22:45 Čagajev vs Kličko,
tipujem na čagera :fiju: |
Citiraj:
|
očeš reč da čager nezna uletavat
valujev ga baš ni uspel držat na distanci, aj da vidimo klitorička, ovaj put mu ne dolazi debeli crnjo z gerijatrije, sve u svemu bit će dobar meč |
Citiraj:
|
ja ču navijat za ruslana, jebote vlado :-)
|
Kako nezgodno, Mirkec nam pokupio salmonelu, i sad se neće moći boriti protiv Mighty Moa, baš šteta, a ''sigurno bi ga Mirkec razbio he he :roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u 24 sata je pisalo.
neda mi se citat cijelu temu vidio sam samo zadnjih par postova iznad i cisto mi svejedno di on ima veze i koga iza sebe al ovo sta je on napravio do sad ja mu skidam kapu.... |
Javno mijenje:
http://www.net.hr/servlet/anketa2?qu...42143509189240 |
koji trening za klička :)
|
ruslan jako razočaravajuče,
vladek svaka čast |
Citiraj:
Jesam ti reka ;) (morao je i on vidit kako pod izgleda :)) |
mah... šteta za meč...
baš gledam mavrovič - lewis na jubitou, to je meč ! |
al pljuvat po covjeku koji ima 13 godina profesionalne borilacke karijere, koji je imo uspona i padova a nikad neodustaje cak ni u 35godini, a usto je bio i specijalac, pa dajte ljudi...
|
Citiraj:
uostalom,šta ti znaš? šta mi znamo? ono što vidimo na televiziji i pročitamo u novinama? iskreno nisam ni imao mišljenje o njemu dok nisam sjeo s čovjekom koji ga zna od početka njegove karijere...koji je stalno u novom zelandu,japanu,italiji...sudi mečeve. uskoro ćemo ga vidjeti cro copa u saboru :goood: ... zna se ! :D |
Citiraj:
|
|
Neznam di više da strpam ovo ;)
Citiraj:
BTW ako može mod zamjenit naslov u samo CRO COP jer više nije samo bazirano na turku ;) |
Ili jos bolje nek naslov bude UFC , jer na tu temu bi se moglo svasta konstruktivno napisati , pogotovo nakon toga sto je prosli vikend bio UFC 100 , mecevi su bili super .
|
Citiraj:
Jelc priskoči :D |
zna mozda ko di bi se mogao naci video od ufc-a 100? bio je prije 3 dana, a na jutubu nema nis. brock lesnar je dobio franka mira pa me zanima kakav je bio fajt
|
Citiraj:
btw. neka se thread zove MMA :D |
Danas u 04.00 Filipović-Dos Santos
|
Di da gledam nemam faking zemaljske telke,imo ko kakav streeam? :D
|
|
cek pise da je to Franklin vs Belfort :stoopid:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |