![]() |
Lakše ti je poslati e-mail i pass ;)
|
Hvala, ne.
|
Imate akciju u SD-u, 15% popusta ako placate master ili mastercard. Igra izađe oko 460kn.
EDIT: Upravo uzeo svoju kopiju, čujemo se za mjesec dana :D |
Odigrao sat vremena.. kakva igra..
|
Ja vec utukao 13h a pise mi da san prisa tek 7% :D
Bar mi nije samo Chapter one trajao 6h :P Kolicina detalja u igri je bolesna, BO-LE-SNA! |
Znači vrijedi svake lipe?
|
očekivo sam muda od konja necto :nono:
|
Citiraj:
Četvorka vulgaris ili Pro? |
Citiraj:
|
mislio sam na ovako nešto https://youtu.be/yoFvVAMcwOE?t=278 :D
|
Kažu da je za igranje dvojke poželjan prelazak jedinice za bolje razumjevanje priče, likova i odnosa između istih, jer navodno neke radnje predstavljaju drugi dio odnosno drugu stranu priče od događaja iz jedinice.
|
U jedinici igraš s John Marstonom, a u dvojci ideš unazad u vrijeme i igraš s drugim likom, ali u bandi u kojoj se nalazi John Marston i drugi neki likovi iz jedinice.
|
Jel tko kupovao od ovog lika?
https://www.njuskalo.hr/ps4-igre/red...oglas-26200002 |
Citiraj:
A što se tiče ovog lika gore na njuškalu ti nemam pojma :D Evo ti i link sa trustpilota da vidiš da je legit stranica: https://www.trustpilot.com/review/buygames.ps |
Citiraj:
Jos nisan dosa u neki veliki grad pa ne znam kakva je situacija ali zasad je ok. S tim da vrtim na 4K telki, da stavim na 1080p vjerovatno ne bi uopce padao fps. Ali mene kod mog Pro-a muci druga stvar, i to mi ide na kurac zesce =/ evo c/p sta san napisa na drugom forumu ... |
Je čuo sam za takve slučajeve bučnih konzola. Jednostavno su takve bez obzira, ali nisam našao nikakvo rješenje ili objašnjenje za to.
|
i jel je to najbolja igra ikad napravljena?
|
Citiraj:
Nemoj to kupovati. Nikad ne kupuj nečije profile. Fizičko je nebitno ako voliš ima na disku i to ti nitko ne može oduzeti, a u slučaju digitalnog profila je uvijek lutrija. Ako ti je preskupo se strpi koji mjesec ili ako ti se trejdaju igre, kupi na disku i prodaj kasnije. |
|
Citiraj:
Imam pro, raditi će odlično, siguran sam. Citiraj:
Citiraj:
Čitao par dana o tome, ima nezadovoljnih i zadovoljnih ljudi, neki su zauvijek ostali bez accountova. |
Rjesia san problem bucne Plejke :chears:
Solucija Probusija lipo tanki zid iz sobe u shupicu do i provuka hdmi u sobu. :goood: Pa nek sad tamo zuji i uzlece kolko god hoce :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Legenda :lol2: |
Citiraj:
Svaka čast. |
Errm, kako ti hvata bluetooth od gamepada sada? :D
|
Hvata odlicno =)
BT je 2.4GHz, zid je 15cm ne-armiran a i udaljenost je skroz mala pa nema delaya apsolutno nista. |
super je što će igra dogodine izać za pc pa ćemo vdijeti jel toliko dobra koliko je hvale.
Za gow i to toliko sam čuo hvale da zbilja želim to zaigrati. |
Citiraj:
dok rockstar ne objavi, sve je rumor |
Malo su se slegle tenzije, čitam upravo po netu, igra je odlična, ali nije baš onako revolucionarno WOW dobra kao što se pričalo prvi dan.
|
Naravno, to je i očekivano.
Isto će biti i sa cyberpunk-om, bit ce vjeratno dobra igra mozda cak i super ali nista revolucionarno. Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |