PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Assassin's Creed 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144755)

slavonac90 11.04.2010. 19:46

kako je poison luda stvar...ubodeš nekog da te ni ne skonta i onda se odmakneš i gledaš kako se lik baca od bolova hahaha,stvarno igra prebolesna,na sve su mislili baš,za sada mi je daleko bolja od jedinice :D

hammer_of_thor 11.04.2010. 20:59

Citiraj:

Autor tech (Post 1618836)
Izmjenjuju se:stoopid: ili sam ja čorav?

Moram priznat da mi je u jednu ruku drago što mogu žabare mlatit:D

...paaaaa neznam?

Igrao sam pola sata, ti reci meni :)

Ako se izmjenjuju onda super :)

Red Dwarf 11.04.2010. 21:30

evo prvog bug-a...neznam je lit o meni ali

u regiji toskana u onom šugavom gradiću kad idem prebiti muža od one žene (beat up mission) nemogu ga nigdje locirati, sve sam pretražio preko eagle view-a i svega i nema ga...a trebao bi biti nasred tržnice

osim toga evo me taman u veneciji...voženje leonardove kočije je bolesno...podsjeća me na Crash Bandicoot kad je misija bila ona da po kineskom zidu jaše onu živinu :D

TheProfiler 12.04.2010. 09:54

Hmmm, kad je iigra izašla čuo sam samo kuknjavu i zapomaganje ali evo sad kad čitam dođe mi da odem u Algoritam i kupim (po prvi put unazad 5-6 godina) original igru koja nije MMO :D
Jedinica mi je bila zakon bez obzira na linearnost i repetibilnost(jednostavno obožavam asase, u svim rpg-ovima igram ubicu ili rangera) Plus, vidim da je samo 299 ćn što je prilično manje od uobičajenih 349-399 za PC igre kod nas. Hmmmm *razmišlja*:fiju:
Ajd nek mi netko veli jel ima igra kakav replayability ili je od onih "prođi-i-zbriši"? Jer 95% igara danas nije vrijedno ponovnog igranja bez obzira na višestruke završetke i štatijaznam (po mom mišljenju samo rijetke tipa MassEffect 2, Dragon Age etc). Kad već dajem lovu 'tio bi i da potraje...:goood:

Constantine 12.04.2010. 10:46

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1618881)
...paaaaa neznam?

Igrao sam pola sata, ti reci meni :)

Ako se izmjenjuju onda super :)

izmjenjuju se.

Red Dwarf 12.04.2010. 11:35

evo jedno pitanje : kako se u veneciji popesti na onaj toranj crkve u prvom sektoru? (najviši toranj tamo)

Constantine 12.04.2010. 11:50

prica ce te dovest do toga,dotle ga ignoriraj.

yedwy 12.04.2010. 12:03

Prva mi je dosadila nakon par misija, drugu mislim da necu ni probati...

Red Dwarf 12.04.2010. 12:05

ok, jer ja obično imam namjeru pokupiti sve chestove (iako imam para na bacanje) i pogledati sve tornjeve / rješit sidemissione prije glavnih questova pa mi je bilo ovo malo čudno da kako nemogu se popet na toranj

xGAME 12.04.2010. 13:04

Citiraj:

Autor Red Dwarf (Post 1619194)
evo jedno pitanje : kako se u veneciji popesti na onaj toranj crkve u prvom sektoru? (najviši toranj tamo)

Ako je to taj koji ja mislim da ti misliš, pokraj te crkve je još neka dosta velika zgrada, prvo se na to popni, i sa balkona skoči na taj toranj/crkvu, dalje se samo penješ

Red Dwarf 12.04.2010. 13:12

ipak treba čekati da ti priča to omogući :) kasnije nije problem

evo vam jedan turbo spoiler tj tip'n'trick za zadnji Assassin's seal ukoliko vam wall riding šteka kao što je i meni :D :

zaletite se na okomito na zid držeći W (naprijed), desni klik i space (jump)...kad se počnete penjati po zidu i sve dok se ne odbacite odnjega manijakalno stišćite a ili d za lijevo ili desno i space....i odbaciti će te se u željenu stranu...10 minuta sam razbijao glavu s ovim

tihomir2 13.04.2010. 12:33

Ja zapeo na onom dijelu kad moram onog Francesca ubit, kad se ganjamo po krovovima. Svaki puta ga srusim i pokusam ubiti, ali on samo hladno nastavi dalje bježat :D

Gdje sam fulao?

Wolfblade 13.04.2010. 14:20

Citiraj:

Autor tihomir2 (Post 1619963)
Ja zapeo na onom dijelu kad moram onog Francesca ubit, kad se ganjamo po krovovima. Svaki puta ga srusim i pokusam ubiti, ali on samo hladno nastavi dalje bježat :D

Gdje sam fulao?

Ja sam posto je on dosta sporiji samo se popeo ispred njega a on se zaleti i spičim ga :D .
Ili ga s trowing knifes tako sam ja dosta njih

danc00 14.04.2010. 13:34

Uhvatil malo vremena pa sam počel i ja igrat AC II.
Igram na gamepadu i predobro djeluje, igra je ko stvorena za gamepad.
Kaj se u dvojci nemože birat u kojem se modu igra? Ko u jedinici DX9 ili DX10 ? Ubiti u kojem se uopče i igra? I zakon je kaj se nastavlja točno tamo di se stalo u jedinici....grafički mi se čini potpuno isto kao i jedinica, niš bolje, no nebitno jer je i ovak sve ljepo napravljeno.

Doink the Clown 14.04.2010. 13:40

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1620955)
Kaj se u dvojci nemože birat u kojem se modu igra? Ko u jedinici DX9 ili DX10 ? Ubiti u kojem se uopče i igra?

Zadnje što sam ja čuo bio je DX9 u pitanju...
http://forum.pcekspert.com/showpost....4&postcount=64

tihomir2 15.04.2010. 08:06

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1620053)

Ja sam posto je on dosta sporiji samo se popeo ispred njega a on se zaleti i spičim ga :D .
Ili ga s trowing knifes tako sam ja dosta njih

Uspio al ipak ne na taj način :D

veve 18.04.2010. 10:56

Jel postoji koji brzi nacin putovanja osim konja? Nesto slicno kao u jedinici sta oznacis i onda te samo prebaci na to mjesto.

John Creasy 18.04.2010. 13:28

Citiraj:

Autor veve (Post 1623803)
Jel postoji koji brzi nacin putovanja osim konja? Nesto slicno kao u jedinici sta oznacis i onda te samo prebaci na to mjesto.

Imaš one statione, kraj konja se većinom nalaze, il ponekad unutar grada.. Kupiš za neke sitne pare putovanje do bilo kojeg grada.. Gledaj na mapi oznaku, kao strelice, jedna lijevo jedna desno.. tako nešta..ugl

veve 18.04.2010. 13:35

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 1623908)
Imaš one statione, kraj konja se većinom nalaze, il ponekad unutar grada.. Kupiš za neke sitne pare putovanje do bilo kojeg grada.. Gledaj na mapi oznaku, kao strelice, jedna lijevo jedna desno.. tako nešta..ugl

aha vidio sam to, ali me nikad nije privuklo da proucim :D hvala na infu

hammer_of_thor 18.04.2010. 16:35

[SPILER]Igra je luda sto gradi :)

Ja sam trenutno na ulazu u Veneciju.

Jedinici nisam prešao, nije bio loš, ali ni ništa posebno, ovo je apsolutno nadmašilo original u svakom smislu, fantastična igra, raznolikosti, borbe, pa male sitnice poput kupovine oružja i mjenjanja boje odječe.

Možda malo prelagana, prvi put sam u borbi umro tamo prije Venecije

kad su mi napravili zasjedu dok sam slijedio Di Pazzia, a nebi umro da sam koristio smoke bombu, no nisam pa sam morao ponoviti tu borbu kad Di Pazzia ubije onaj crni debeli Venecijanin :D

zhecky 18.04.2010. 18:38

spoiler much?

Vejita 19.04.2010. 18:59

Dali netko zna tko je presao igru kako ovo rijesiti jer nikako mi nejde.
Ovo s brojevima je kako idem po redu, a ove bijele nemrem nikako rijesiti. (crveni je meta :D)

hammer_of_thor 19.04.2010. 19:45

Ček šta nemoš? Njih ubiti?
Ne kužim? Jel trebaš stealthano njega ubiti ili možeš ući na main door predstaviti se i početi festival? :D

Vejita 19.04.2010. 19:56

Trebam sve obaviti a da me se ne skuzi.

hammer_of_thor 19.04.2010. 20:02

Ja tebe jako malo razumijem. :D

Jel ih trebaš ubiti sve da te nitko ne skuži ili šta?

Šta znači "trebam sve obaviti"? :D

Ako ih trebaš sve mrtve ja bi počeo:

sa ovim na kraju broda viseči sa strane i ideš pa jednog po jednog skidaš sa palube dok visiš, a ostale planiraš as you go..."

Vejita 19.04.2010. 20:24

Stvar i je da pocnem tako ali oni skroz gore kaj su oznaceno bijelo nikako nemrem jer se nikuda ne miceju, ako ih oboje okinem odjednom ovaj dole me skuzi (kojeg moram ubiti) i moram ispocetka.

Strider 19.04.2010. 20:33

A mozda da dok visis na brodu da odma skocis gore i zabis mu noz, barem bi ja tak napravil ,a ak bas trebas tolku pomoc imas youtube i google za takve stvari.

Vejita 19.04.2010. 20:42

Uspio sam napokon i to smetali su mi oni sta sam maknio s pozicije. Ono bas ih moras sve. :D

dario_cile 19.04.2010. 22:43

evo ja sam juce inastll igru...cijelu noc sam igrao cak sam bojkotovao skolu(mama boli me glava) citav dan igram...evo pre neki sa prestao....

Jackson 20.04.2010. 03:25

Fantastična igra! GOTY!

Jedino joj je Mass Effect 2 blizu, i ne znam - iako sam zadrti RPG-aš, moram priznati da je Assassin vjerojatno ipak bolja igra.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:20.