PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rukometno SP - Hrvatska 2009 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132893)

Jeote 22.01.2009. 00:02

Svaka čast...očekivao sam pobjedu al ne baš s +10.. sve za 5, obrana, napad, golman, al da suci u Hrvatskoj ne mogu sudit 50:50, ovo danas je bilo sramota..

Newmie 22.01.2009. 00:13

Najjače mi je kad Šola kalkulira. Ako ima zabijemo sada, i onda se obranimo i ak zabijemo jos 2-3 komada imat cemo na poluvremenu 12 razlike.. looool

Mad_Duke 22.01.2009. 01:16

Ma, bas sam komentirao. Nisu mi dobri ni komentatori na RTL-u, ali bogme ni na HRT-u. Ali kada sa cuo na RTLu "Udri ga Blaž", plakao sam od smijeha i samim tim potezom mi je bolje ovo komentiranje od svih ostalih! :)

Joj... tako mi je drago da imamo toliko dobru mladju generaciju. Tako da kada budemo prvi na ovom prvenstvu, mogu se realno nadati da cemo biti prvi i na iducim!

MIK 22.01.2009. 09:07

Komentatori se popravljaju i napokon prate što se dešava na terenu (sa manje ili više uspjeha). :D

$čofi$ 22.01.2009. 11:28

ma komentatori još prolaze al mislim da nije u redu da jedan od najvećih sportskih događaja u hrvatskoj ne prenosi nacionalna televizija nego tamo neki šugavi rtl....al najglavnije je da mi budemo prvi ili par doguramo među prva 3 :D

Valg 22.01.2009. 11:44

Sad kad su se ispuhali, budu ih Šveđani polomili... :D
Nebu ih mogli uhvatiti... :D

Hamm 22.01.2009. 12:03

Jučerašnja tekma je bila vrhunska predsava. Nije bila tako uzbudljiva kako sam očekivao (nije bilo tijesno).

Jedino sam malo pizdio na ona pa u najmanju ruku čudna isključenja Hrvatskih rukometaša :)

Tekma sa Švedima će biti puno "atraktivnija".

Iskreno ne znam zašto Lino drži Balića u sastavu..mislim on je vrhunski rukometaš ali njegovo vrijeme je prošlo..dao je čini mi se tri gola i par asistencija je imao..nije to loše..vidi se iz aviona da mu fali snage i nekako je trom..

jed2i 22.01.2009. 12:11

hamm

fali mu zive igre
imao je ozljedu i oporavlja se, sa svim tim rekao bi da je odlicno odigrao
i bolje da ga stavlja kad nam nije toliko bitno, da osjeti malo igru i da proigra kasnije
sljedeca stvar ti je da je on ivano balic, kad god primi loptu oko njega su dvojica

vjerujem da ce za tekmu dvije on proigrat, ipak je on genije za rukomet

s druge strane duvnjak igra fenomenalno, razigrao se totalno

Valg 22.01.2009. 12:14

Nije mu vrijeme prošlo nego ne može...
Koliko god on želio, tijelo nedaje svoje...
On će se polomiti ako treba, i dati 150% svojih mogućnosti, al to je u usporedbi sa Duvnjakom malo, jer fizički je "rasturen"...
Al kad prizdravi, neće mu Duvnjak biti ravan...

A najbolji potez jučer je bio Balićeva varka u dodavanju...
Banana! :D

newalss 22.01.2009. 12:24

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1256415)
Iskreno ne znam zašto Lino drži Balića u sastavu..mislim on je vrhunski rukometaš ali njegovo vrijeme je prošlo..dao je čini mi se tri gola i par asistencija je imao..nije to loše..vidi se iz aviona da mu fali snage i nekako je trom..

Kad je stalo u napadu, tamo oko 40 minute, ukrao je loptu i dao iz kontre. 2 napada poslije dao onaj gol iz ereta s desne strane i 2 napada poslije asistencija za Vorija. Poslije toga se odčepilo i ostalima. Eto zašto...tu je kada zapne da podmetne leđa.
Naravno da je to daleko od pravog Balića al Bože moj...valja nam i ovakav.

Citiraj:

Autor Newmie (Post 1256143)
Najjače mi je kad Šola kalkulira. Ako ima zabijemo sada, i onda se obranimo i ak zabijemo jos 2-3 komada imat cemo na poluvremenu 12 razlike.. looool

Nisi ga skužio. Minut i pol do kraja smo imali napad. Da smo zabili pa obranili imali bi još jedan napad za dati gol. Loptu smo imali na početku drugog poluvremena što je napad više. Praktički moglo biti 11:21 s jednom obranom i efikasnim napadom.

EDIT: Sorry admin na nekorištenju multiquotea...kasno palim.:o

thedream 22.01.2009. 12:30

Mogli bi jako lako makedonci mlatnut ruse danas,Lazarov igra ko životinja..a rusi su tromi i spori..

Perki 22.01.2009. 12:54

Citiraj:

Iskreno ne znam zašto Lino drži Balića u sastavu

Zato jer ga se drugi boje 'ko vraga. Samo zato je uopće i na prvenstvu. Evo, i jučer su Španjolci u prvom poluvremenu igrali dvije obrane, ovisno jel' srednjega igrao Dunvnjak (3-2-1) ili Balić (5-1). A Lino je Balića slao na pivota što je zapravo bilo obično mazanje očiju. Nije to bila nikakva genijalna taktička varijanta, već je Lino htio sakrit Balićevu nemoć.
Uglavno, sad su svi sve vidjeli, svi sve znaju i Balić može u igru samo da se Duvnjak malo odmori.

Gilbert5 22.01.2009. 14:23

Citiraj:

Iskreno ne znam zašto Lino drži Balića u sastavu..mislim on je vrhunski rukometaš ali njegovo vrijeme je prošlo..

Sram te može biti. -.-

5 godina zaredom ga tuku kao mladog majmuna, normalno da je došlo do zamora fizičkog i psihičkog. Rukometni virtuoz, i čovjek koji i sa 40% spreme je bolji od 90% ostalih igrača iz naše repke.

Citiraj:

Autor thedream (Post 1256452)
Mogli bi jako lako makedonci mlatnut ruse danas,Lazarov igra ko životinja..a rusi su tromi i spori..

Zaboravljaš da ruse kradu, sve nije za vjerovati kako im sude. Rusija dobiva bez neke prevelike muke.

Kaj se tiče jučerašnje tekme, bili smo bolji i pobjediili i sve to. Ali malo pogledajte odnosno brojite korake Čupića kada ide u kontru, pogledajte jel Duvnjak napravi 4 koraka kada ide u fintu u lijevo, blaž isto zna korake raditi, Čupić iz kontre i Hrvatin s krila znaju stati u 6 prije nego puknu, kako Pero laktari u obrani, brojite Voriju korake, svaki drugi put stane prije nego pukne...

Tak da suci su dobro sudili, a to kaj naš Lino hebe kevu sucima u 5 minuti i kaj Valčić hvata za ruku iza leđa je druga priča jel.

spawn 22.01.2009. 14:55

Citiraj:

Autor $čofi$ (Post 1256384)
ma komentatori još prolaze al mislim da nije u redu da jedan od najvećih sportskih događaja u hrvatskoj ne prenosi nacionalna televizija nego tamo neki šugavi rtl....al najglavnije je da mi budemo prvi ili par doguramo među prva 3 :D

Ne kuzim koja je razlika jel htv ili rtl? Mene isto boli sto placam pristojbu,a gledam prijenos rtl-a kojemu ne placam pristojbu,ali zivo me zaboli koja televizija prenosi,osim sto zelim kvalitetu orijenosa,ukljucujuci komentatore . Ali imho ,Sola nije kvalificiran za komentatora,barem sto se mene tice. Em ne zna pricat ,em stalno neke kalkulacije u stilu "da mi baka ima k... imao bih 3 djeda" ,em zapocne neke tamo politicke spike ,zasto kuvajcani kupuju sve na kredit itd itd. Imho takve stvari nisu za televiziju koju gledaju osobe od 10 - 100 godina.

Sto se tice utakmice, Balic nije u formi,sto se vidi,nije stvar starosti, Metlicic je to pokazao, nego je stalno ozlijedjen i ne igra puno. To ga kosta,ali neki drugi igrac da nine u formi ne bi mogao ni 10% onoga sto ,moze Balic kad nije u formi. Igra ,meni je bila odlicna, puno zabijanja,puno kontri,puno mladih koji su pokazali puno,sta ces bolje? Ne moze sve biti super,ipak je to bila Spanjolska. A ovim picajzlama na ovom threadu treba zabranit pisat :D ,idite tamo pa si sredite jedan ultra silent htpc :D .

Jelc 22.01.2009. 16:33

Makedonija trenutno vodi 23:19

Edit-36:30 :D

Gilbert5 22.01.2009. 19:42

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1256767)
Makedonija trenutno vodi 23:19

Edit-36:30 :D

Mmmm, da. Rusi su bili bezvoljni. :D

Željac 22.01.2009. 19:46

veceras hrvati dobivaju sa
31:29

:beer:

~Kaiser_Chief~ 22.01.2009. 19:52

ma danas repriza :D

zkljaja 22.01.2009. 20:56

Balic odlican, realizacija nam je nikakva njihov golman cita svaku loptu (ne obrani svaku ali ju procita) obrana kakva takva ali jos uvijek suplja

Perki 22.01.2009. 21:20

Ok, malo sam se zeznuo. Ima još krvi u Balića.:D Svaka mu čast.
Hervatin mi izgleda malo izgubljeno. Di je Šprem?!

E, da. Korejanci tukli Španjolce. Kul.

domy1 22.01.2009. 21:27

Ajme, šta im radimo sad trenutno :D

Vejita 22.01.2009. 21:28

Za sada dobro igraju.

Gilbert5 22.01.2009. 21:29

Citiraj:

Autor Perki (Post 1257093)
Ok, malo sam se zeznuo. Ima još krvi u Balića.:D Svaka mu čast.
Hervatin mi izgleda malo izgubljeno. Di je Šprem?!

E, da. Korejanci tukli Španjolce. Kul.

Hrvatin zvan prvi čošak.

Di je Hamm da nam veli neku novu šalu vezanu za Balića? :beer:

Lud76 22.01.2009. 21:31

Stvarno smo stroj, još da suci lagano ne podje**avaju

domy1 22.01.2009. 22:00

Jednostavno, samljeli smo ih , :respekt: sivima

Vejita 22.01.2009. 22:00

Pali i Šveđani.

domis 22.01.2009. 22:02

bravo nasi, al ova plava rtl-ova kuja mi ide na zivce s svojim izgovorom slova r

maja_kokolari 22.01.2009. 22:06

bravo nasiiiii :)

Jelc 22.01.2009. 22:06

Uf, bilo je teže nego jučer ali ipak idemo dalje sa 4 boda, svaka čast dečkima:chears:

Gemmy 22.01.2009. 22:07

cestitke deckima, bore se kao lavovi :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53.