![]() |
Citiraj:
|
mene sad zvali iz optime, pita jel san jos zainteresiran, kazen jesan, onda kaze doc ce neko pismo u roko 2-3 dana, a nakon toga trehnicar dolazi instalirat..
uljudno i pristojno.. optima :respekt: |
ja sam ih jučer zvao i kažu da oni koji su dobili letak od opti.tv-a sa računom od optime imaju dostupnost i da su prvi što se tiče instalacije.
Istodobno smo rješili paket od opti.tv-a i rekla mi je da ću za mjesec dana maksimalno već gledati opti.tv :goood: |
Mislim da nisu mogli poslat letke sa zadnjim racunom.
Da se to dogodilo netko bi vec stavio na net a saznali smo za njih sa optimine stranice. |
Nisu ni meni poslali promo letak,makar sam dostupan(zg),neka greška valjda.:fiju:
|
Ja sam dobio taj letak sa računom...
|
Help!
Zainteresiran sam za OptiTv i jedva sam docekao da sve to krene, kad ono... Brzina veze mi je 10mbps, naravno Optimin korisnik. Od centrale (glavno cvoriste za Zagreb) se nalazim najvise 100 metara. E sad ono sto me zanima. Lik u sluzbi mi kaze da ce mi spustit brzinu veze sa 10 na 5mbps ako se odlucim uzet OtiTv. Istina ili laž!?!?! Poz.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jasno mi je da bi mi ostalo manje za net, sve zavisi koliko OptiTv pojede. |
Citiraj:
Malo je to glupo što ne možeš kombinirat razne pakete jer moraš prihvatit njihove kojih najčešće ima samo 2 ili 3. Najbolje da korisnik sam bira koju tarifu za telefon želi, koju brzinu za net i koji paket programa pa mu se obračunaju neki bonusi s obzirom na odabrano i onda svatko može sebi konfigurirati custom uslugu. |
Prije dva dana sam dobio papir od optime sa passwordom i puk brojem za opti.tv i piše da imam 7 dana ako želim odustati od opti.tv-a.
Jučer sam ih zvao da pitam što dalje i kaže da će mi se javiti u roku nekih tjedan-dva za provjeru kvalitete veze i instaliranje uređaja. Pitao sam ih da li postoji opcija i za dodatni prijamnik ali kažu da trenutno to ne nude ali vjerojatno bude i toga u budućnosti. :D |
Citiraj:
Same here. :chears: |
Citiraj:
il su oni spori il triban istuc postara! |
Citiraj:
|
Sad je bio tip, postavili sve i radi ko urica! :goood:
|
Citiraj:
Mene su danas zvali za IPTV pa bi to trebao dobiti ali me zanima kako net radi skupa sa TV |
http://www.speedtest.net/result/577245456.png
Evo speedtest sa upaljenom televizijom, net radi super niš ne šteka ni na jednom kraju, sve 5. Čak sam neš bio skidao ful brzinom i radila je tv paralelno i nije niš zaštekalo. Sve u svemu zasad sve super! :goood: |
Citiraj:
Thks, ajde bar nesto kad ce mi vec skinuti brzinu sa 8 na 5 mbs. Valjda ce tako i ostati nakon tvojih prvih dobrih dojmova :) |
Evo i mene zvali danas, drugi tjedan mogu ocekivat tehnicara. :) yupiiiiii
|
Molim vas bacite screenshot koji ili fotografiju?
|
Citiraj:
ni meni nisu digli dok nisam nazvao... ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
po onome sto je zenskinja rekla najprije trebaju doci od njih papiri postom, pa onda ih potpises, pa posaljes postom nazad i tek onda dodje teknicar sa skatuljama :rtfm: po slobodnoj procjeni i iskustvu to bude za jedno 3 tjedna najranije :nono: |
Meni danas priključeno. Odlično radi. Ping prema Mariboru 46, brzina 2.55 Mbita (sasvim dovoljno).
|
Citiraj:
Ja sam njih zvao da sam zainteresiran, sa ženskom sredio sve podatke i koji paket hoću i to je to, nikakvo potpisivanje ni ništa. Kasnije samo poštom dođe neki papir potvrde i meni je u roku par dana došao tehničar. Ako je prvi ugovor u điru onda možda je ta tvoja situacija iako sumnjam, mislim da mora osobno ić do Optima centra. |
Citiraj:
Ako nije problem.:chears: |
Bude, sutra-prekosutra, sad mi se ne da.
|
Prebacivanje programa ide malo sporije nego ono na običnom tv-u. Postoji elektronički programski vodič koji daje podatke o sadržaju na većini programa. Dobio sam bežični d-linkov router, a uređaj šta stoji pokraj tv-a je Motorolin i izgleda kao magnet za prašinu. Daljinski je poprilično velik sa mekim tipkama. Jedina zamjerka zasad je nepostojanje parental lock programa (ili ga ja nisam našao).
|
Citiraj:
Parental lock ti je trebao tehničar odmah stavit, meni je ponudio to kad je došao.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |