![]() |
Beta će trajati 4 dana i svi koji žele bez problema će moći nabaviti pozivnicu jer se dijele šakom i kapom. Jedva čekam probati betu da odlučim koću li je kupiti ili ne kada izađe. Najverovatnije će to biti od 24.11-27.11
|
Igrao sam 5 jari SWG. Ovo cu sigurno uzet s obzirom da sam fan...nadam se dobrom PvP-u prije svega.
Al cisto sumnjam da ce community biti kao nekad u SWG... |
Ja dobio ovo : Thanks for entering our Star Wars: The Old Republic beta giveaway. You'll recieve an email with your code as soon as the giveaway ends.
|
Prijavio se za betu.
Jel ima vec kakav lokalni guild, kao sto je Ad Infinitum flota za STO? |
Igrao prošli vikend closed betu.
Visoko preporučljiva igra. Ima bugova ( ofc ), ali generalno sam se super zabavio. 5+ |
Eo dobio invajt za betu, sad cekam da puste klijent na DL :)
|
Citiraj:
|
Dobit ces jos jedan mail, beta ce biti vikend 24-27(28).11.
|
Citiraj:
Jel se zna koliki je client otprilike? |
sami install je 27GB, ali kontam da se nece sve skidati odmah nego kroz background jer glupo mi izgubit pola vremena testiranja na DL bete
|
Citiraj:
|
A u teoriji ako ide full, na 10mbit doma se to skine u roku 24h i manje ... ali samo ako ide na full
|
Eh da....ja imam samo 4 Mbit DL, i iz iskustva znam da clienti za MMO-e nikad ne idu full speed, jer uvijek stave na neke čudne servere, pa zatim gčilijardu ljudi skida od jednom etc etc...
Računam sa tim da su svjesni toga, pa ako beta počinje slijedeći vikend valjd će imat dovoljno soli u glavi da dozvole client download od ponedjeljka ili nešto. kroz 4-5 dana bi se trebalo skinut, kojom god brzinom. |
kad se kupi igra, hoce se dobiti prvi mjesec free kao s WoWom?
|
Da, 30 dana
|
Kamo da upisem ovaj key koji sam dobio?
Loginam se, pod my profile i code redemption? Kad kliknem enter code mi veli untrusted site :stoopid: |
Si probo s nekim drugim preglednikom? Meni je odmah prihvatio, kod sam dobio preko IGNa.
|
Jesam i upisal sam key, valjda je okej sad.
|
Eo dobio link na klijent pa kad dodjem doma stavim skidati, btw, svi koji su upisali kod neka odu na
Code:
www.swtor.com/tester |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajd dobro, dođem doma pa probam. Ne kužim ovaj "RSPV na invajt" dio ali valjd bude nešt od toga. :D
|
pa s onim kodom onim tebe pozivaju na beta event, a ti RSVP na taj event, znaci hoces participirati ili ne
|
RSVP znaci da odgovoris da li ces prisustvovati ovom beta testing eventu, ili odbijas. Glupost, IMHO, jer ovo je ponuda koja se ne odbija :)
Uostalom, vjerojatno je ovo zadnji beta event prije releasea. Klijent se DL-a, kaze, English Video 1.8GB. Zna li netko iz prijasnjih eventa koliki je total DL? |
Za ovu betu ce biti izmedju 20-27GB totalni DL, sad ne znam hoce li sve to odma kroz klijent ili kako se kreces kroz podrucja
|
dobio na bioware račun ,beta key..ako netko treba , ja baš nisam za MMO
|
Eo skinio prvi dio, video 1 ima 1.8gb i to je skidao sa max 500KB/s, sad je stavio skidati main assets 12,7gb i ide full brzinom, znaci 1,1MB/s
|
Skinulo tih 12GB, sad skida jos 5GB English Assetsa. Fck vec me prpa mj. racuna...
|
Dobio sam na mail da sam confirmed to test, ali kad odem na njihovu stranicu preko linka install the game i stisnem LOGIN, ne želi otvoriti dalje, ima netko sličnih problema?
|
@lord calidor
Da, taman kad vidim da je sve do kraja doslo, onda jos 5gb pukne, imam feeling da to nije zadnje sta ce se skidati @destroyer nope, sve se uredno radilo, iako sam dobio info da ce tijekom noci swtor.com biti neko odrzavanje pa probaj tijekom jutra |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |