![]() |
k, moguce. Mea culpa....nije bas da intel ponudu pratim previse :)
iako, plocu koju nabave 10 komada koje odmah prodaju a onda mjesecima stoje na cjeniku s dostupno u poslovnici Ilok ne smatram aktualnom i dobavljivom :D |
E dobra stara NF7-S sa soundstorm-om.
Uvjek sam se pitao zasto Abit ne napravi boom pri odlasku s scene. Naprimjer neku E-ATX plocu bolesnog hladjenja Chipseta atraktivnog izgleda te mogucnosti nesto kao skulltraill i ponudi to u LimitedEdition seriji od 100 primjeraka. Pa da se zapamti njihovo ime te se kasnije mozemo sjetiti dobrog starog Abita. Ovo je sad situacija kao i s 3dfx-om kad ga je nVidia potopila i kupila. Ode Abit u roportarnicu povijesti... R.I.P |
Citiraj:
Nego toga neće biti :( |
ABIT Website To Go Completely Shut By End of February
Još malo pa posljednji čavao u lijes :amen:
Citiraj:
|
A ja živim u zabludi da abit ne proizvodi več par godina:D
|
steta, imao dobru abit plocu i zbilja su mi bile dobre ploce
zasto sve sta valja mora propast - isto tako mi je i epox bio drag pa je propo jedino mi je drago za matsonic sta je propo -> antikirst ploce (barem one koje sam ja drzao u ruci) |
Citiraj:
|
Skinuo zadnji BIOS za svoju ploču... Nek se nađe :D
|
Citiraj:
|
Na ovom forumu imaš par ponosnih vlasnika X38 ploča. Mislim da ti ne vrijedi pitati ih da ti prodaju. :D
|
znam da to nebi nitko prodao, samo bih to htio imat.
a valjda cu u nekoj buducnosti naletit na tu plocu, samo mi je zao sto ih vise nema, a sad mi je pogotovo zao sto sam frendu prodao abit kn8, uspio ju je skurit u roku 2 dana. |
A ja prodavao te abitice otes kn8 ultra za 200 kn,e jebem ti zivot jesam ovca.Dobro su me obrlatili sa pricom,a sad mi se smiju "vidi glupana jesmo ga sjebali" :P Mućka djubrad !!!
|
Pa kao da neš vrijede. Nisu to 4 GPU voodooice da imaju nekog kolekcionarskog značaja!
|
IX38 QuadGT je THE ploča :D
Otkad mi je crka AB9 Pro, ovu sam dobio pod zamjenu i radi bez greške sa Q9550 @ 3.5GHz. :) |
Abit mi je definitivno jedna od najboljih firmi bila.
započeo sam sa Abit BH6, pa NF7, AN7, IS7-E, IC7, IC7-MAX, KN8-Ultra i evo neki dan nabavio jednu od najboljih S939 ploča AN8 32X :) |
Citiraj:
Jednom ako neleti AB9/IX38 složit ću vintage quad konfu, samo neka je tu :) |
Odlična ploča, to sam uvijek planirao kupiti ali nikako nisam uspio skupiti love za quada i ploču pa sam prešao na otključanog AMD-a
|
AB9 s guru clockom još gura kod mene. Složio sam dedi komp da ima za čitanje portala i ostale žute štampe. Kad se sjetim samo da su mi nudili 150 kn za nju :D
|
Abit,zaboravih već koji model,prvi kaj se klockao iz BIOSa....naganjao mog celeronka 300 na 600.....eh eh,to su dani bili :)
|
BH6 garant :)
|
meni žao ko psetu što je moja AI7 vrisnula...
i ja pamtim samo najbolje o njoj :D :D :beer: |
Citiraj:
|
Nemoj mi matsonic spominjat :D
|
Citiraj:
|
Ja sam imao 2 ABIT-ice: IC7-MAX3 i IP35 Pro. Igrao sam se sa njima mjesec dana i preprodao dalje :D ploča ko ploča. :D
P5Q-E mi je daleko jača i bolja ploča od IP35 Pro koja je bila kao najbolja s775 ploča bazirana na P čipsetima. A IC7-MAX3 sam uzeo 2010, naganjao malo nekakav 2,8GHz Northwood i uvalio ju 3 tjedna kasnije u kompletnoj konfiguraciji :D |
Citiraj:
Brijem da da.....koji WIN od ploče :respekt: |
Ja i trenutno vozim jednu Abiticu doma, a i složio sam u poslijednje vrijeme velik broj AMD konfiguracija sa ABITom unutra. strahovito kvalitetne i stabilne ploče. žao mi je što su propali, kao i za Epox, ali tako je to danas nažalost :( inače velik broj ljudi iz Abita je kasnije prešao raditi za Asrock što se i vidi poslijednjih godina i po kvaliteti i po dizajnu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |