![]() |
LINK
Dao Bog da Platini uvede salary cap pa da se vidi ko može napravit bolji rezultat s jednakom lovom. Do tad zanimljivije gledat županijske nogometno lige, bar nisu izgubile draž nogometa. |
Goool. CSKA mi se necini nesta jaka ekipa kao sta su je najavljivali.
|
idemooooooo :)
|
bravo Slaveneeeeeeeee eeeeeeeee eeeeeeeee volim te Slavene !! :D
|
opet slaven pokazuje napuhanim hrvatskim klubovima kak se igra srcem.
jednu rijec niko nije reko da bi mi mogli napraviti, jednu jebenu rijesc, dinamo ce popiti 3 komada od tuzne sparte,a slaven gazi abramovicev cska. |
Glavno da ima kruha i igara. Cityevci su oduševljeni novim vlasnikom.
bjezi Mamicu hocemo arape:lol2: Ma jebo vise nogomet. Stvarno mi je ponekad zanimljivije gledat 3.HNL nego ovakve sprdacine. |
steta :(
|
mislim realno je da bude 4:0 za cska. ali divna je volja kojom slaven igra. steta za primljeni gol ali ja sam prezadovoljan pokazanom igrom.
|
Nisu trebali s bunker taktikom igrati i cuvati rezu.
|
da je barem uslo ono kaj je trebalo!
|
Evi i Dinamo lagano cuva rezultat :D Sad ce fasovat prvo neki slucajni gol i onda ce im zabiberit i drugi.
|
je pa to tak ide po defaultu sa nasim klubovima u Europi :goood:
Svaka cast Slavenu, nema veze sto je izgubio. Fakat su pokazali dobru igru :care: |
Ajde Dinamo me je iznenadio i nije popusio kako sam ocekivao, cak su i igrali "dobro".
|
Šteta za Slaven, Dinamo očekivano...
|
Tadic-nije jadan kriv sto ne zna, odbija se lopta od njega kao od panja
Mandzukic-pravi seljo, vidi se Balkanska skola ala Boro Cvetkovic-ulazi u sesnaeterac kako god znas i padaj na glavu (APP) :D Balaban-standardni tralaban/taliban-kara Popaja mornara. Sve u svemu, uopce mi nije jasno tko bi tu trebao dati gol?! Jedino Morales i Sammir imaju malo nekog znanja, ostali su lagani traktoristi. Prodajemo Chagu - Mikic gratis, as usual ;) |
Citiraj:
naime, nisu primili glupi gol, to je vrlo neočekivano :D @Dizel, dobro si primjetio, s time da bih ja još dodao kako mi se čini da Morales ima 4-5 kila viška. Brzo se umara i zbog toga su mu centaršutevi uglavnom bili neprecizni... A Sammir igra kad se njemu hoće. Jučer mu se nije htjelo :D I čini mi se da, s obzirom na jad i bijedu od igrača koje ima, Ivanković forsira sasvim krivi sustav igre... Mislim da je tekma otvorena što se uzvrata tiče, jedino ne vidim tko bi mogao zabiti gol za Dinamo. Tadić bi trebao početi utakmicu, Balabana i njegove traljavosti je već teško gledati... |
Nema igre kod Dinama jer nema tko igrati , ovo je lakrdija od ekipe i sumnjam da ce uci u Ligu Uefe , jedino ako Maminjo ubaci opet neku ludu premiju pa zagrizu u uzvratu .
|
Citiraj:
No i dalje mislim da možemo proći čak i uz prosječnu igru u gostima |
Svaka čast Slavenu na prikazanoj igri,mogli su i 2:0 pobjedit.
Dinamo standarno neinventivan,protiv dobro organiziranih Čeha. Ali mislim da solidnom predstavom može izborit remi u Pragu. Tadić,Šokota,Balaban i Mandžo su smiješni,nijedan nezna štopat loptu a kamoli je udarit kako treba. |
Opa, BATE Borisov gazi kao stroj :D
|
CSKA - Slaven 1:0
|
Gooool
Kmeeeee Kelava seljoberu. |
:D:D
idioti:) nije bas da citiram koloniju ali ne mogu odoljeti: Sve je deja vu Sve je uzalud Shvati da je bio zadnji put Već viđeno sve :D:D |
Ima sada nade....
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
o čem ti ba :D a tekma ko tekma,4gola a neznas koja momcad je jadnija.Jedino ko mi se dopada po stilu igre je ibanez. |
Citiraj:
|
Ma ovo prolazimo :D. Onaj gool od Moralesa ufffff. Kelava sux ass.
|
Citiraj:
|
Eto zjj sam se tamo :D, jedno mislio drugo pisao. :roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |