![]() |
Citiraj:
|
ma da, tako su bila i predvidjanja 'biti ce dobre ponude za bozic', sad se vec prognozira za uskrs, sta je sljedece?
ajd skuzite da t-com ne radi na principu blagdana (iako normalno uvijek se nadje neka akcija), ocito imaju neke svoje sheme propitkivanja trzista. Tako da, kad bude bit ce. |
jel jos djele neke poklone za produzenej ugovora,trebam za koji dan ici produziti pa pitam ;) ??
|
Citiraj:
|
Novi poklon, popust od 25% na opremu za nadzor kuće. Ne vjerujem da će svi pohrliti po to, ali možda kome i zatreba.
|
ma bezveze sram ih budi stvarno
|
meni istjece za tjedan dana ugovor...ja idem kod njih po novi ugovor ili oni mne zovu?wtf?ovo sto nude...stvarno jadno
|
ti odes do nji produzit ugovor, ali nemoj jos jer nema nista normalno za uzet, cekaj dok ne dodje nesto ko i ja :)
|
ok...a mislim da cu se nacekati....koliko ti dugo cekas?XD
|
ja cekam od 11 mjeseca 2008 godine :)
|
bez ugovora i sa ugovorom se isto placa?
|
a zašto bi produzivali ugovor i uzalud se obvezali a ne trebate?
|
a zasto ne bi, ja necu prelazit sa t-coma tako da bolje uzet nesto za produzenje nego vako bezveze...
@GiXXeR da isto se placa... |
Ja čekam već od 10.mjeseca onaj Siemens router i nikako da dodje....a znam da čim uzmem thomsona odma drugi dan ce doc Siemens u ponudu!
|
Citiraj:
|
Koga zanima produzenje ugovora sutra bi trebala krenut akcija, produzis ugovor i za kunu mozes dobit tipkovnicu i mis neki ili 250gb externi disk
|
ma, gamad, zahebli kolegicu..trebala je to sve dobit, al su je shebali..nazalost
|
I službeno na tekom stranici za 1 kn uz produženje ugovora na 18 mjeseci, može se realizirati do 20. ožujka ili isteka zaliha:
Logitech LX 710 bežična tipkovnica i Logitech LX 7 bežični laserski miš Citiraj:
Citiraj:
|
jedno pitanje u vezi tog ugovora...
Sad ja potpisem na 18 mjeseci i onda iz nekog razloga zelim raskinuti ugovor, znaci u tom periodu od 18 mjeseci se predomislim, kakva je procedura, koliko moram platiti T-Comu? |
vjerujem da preostale mjesecne iznose preplate odjednom
|
Citiraj:
|
opa, valjal ovaj hd da ga odem uzet
e i dali da online ispunim onu pristupnicu il da odem do t-centra, jel to isto? |
opa, cini mi se da ce nova zaliha diskova od 250 gb na trznicu i newse polagano pocet stizat :)
|
već se radujem novoj tipkovnici i mišu, nadam se da neće predugo trajat slanje, produžio ugovor preko telefona, mislim da je to najbrži način, bolje i od neta di očito pokušavaju i maxtv uvalit:lol2:
|
ja oso do t-centra produzio i uzeo hard... vidit cemo kad ce doc...
|
uh ja uzeo tipkovnicu i mis, a dugo sam se dvoumio izmedu njih i harda.. Valjda necu pozaliti, javim dojomove kad dode :chears:..
|
vidim da mnogi nekuze ovo s ugovorom...
Netreba se novi ugovor potpisivat(hvala bogu da ti je istekao)..i sad ako ti ikad padne na pamet mozes otic tamo rec da neces njihov net... A ht i drugi..nude kao neke ponude dobit cete pr..mobitel(ako produzite jos 2god)..a sad izbor na vama...ja sam vec 1god van ugovora |
Psovat ću im ježa, sad mogu ponudi disk od 250 gb, a ja kad sam produljivo 160 je bilo dost.....to je tak kad vragu prodaješ dušu
|
habiga zvao sam sve okolo operatere i svi su mi rekli da jos min 2godine nece ponuditi svoju uslugu na mojoj adresi zato sam danas otisao i produzio ugovor u t-comu i uzeo hard da sam znao da ce biti tako mogao sam imati i digitalac i tipkovnicu i misa sve od t-coma za 3kune hehehe al ja bio pametan pa mislio doci ce optima h-1 i ovi drugi a ono nista.
jel dobio tko hard kakav je jel brzo pise cita i to jel ronda il je fini tihi |
hajde neka netko javi da li je unutra ata ili sata disk, odnosno njegov model. hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:07. |