PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed:Undercover (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111531)

Boomslang 25.08.2008. 12:33

zato mi NFS MW brzo dosadio.

Atrax 25.08.2008. 16:34

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1118814)
...najbolje rjesenje bi jos bilo 24h ciklus, odnosno izmjena dana i noci ko u GTA i sl...

e takvo nešto bi već išlo na moj HDD:D

naravno, ne baš punih 24 sata, al recimo ko u Gridu Le Mans trke, pa da se može riktat kolko oćeš da traje ciklus...To bi bilo super.
Al kak god se uzme, preferiram dnevne trke, zato mi underground-i nisu baš sjeli, malo mi je ta kmica postala dosadna. Onda natrpaju neonki, reklama i ne znam ti čega, pa to sve nekak neozbiljno izgleda, dječje..... Most Wanted mi je zato bio pun pogodak, eto ga još na hardu stoji.:care:

Keyser Söze 25.08.2008. 16:50

je i kod mene most wanted najduze stoji na hdd-u.carbon gotovo da i nisam igrao (bljak mi je bio).
od most wanteda su se vise igrali samo nfs3 i 5 (vise 5)

sinisa1989 26.08.2008. 00:17

Citiraj:

Autor Atrax (Post 1119918)
e takvo nešto bi već išlo na moj HDD:D

naravno, ne baš punih 24 sata, al recimo ko u Gridu Le Mans trke, pa da se može riktat kolko oćeš da traje ciklus...To bi bilo super.
Al kak god se uzme, preferiram dnevne trke, zato mi underground-i nisu baš sjeli, malo mi je ta kmica postala dosadna. Onda natrpaju neonki, reklama i ne znam ti čega, pa to sve nekak neozbiljno izgleda, dječje..... Most Wanted mi je zato bio pun pogodak, eto ga još na hardu stoji.:care:

potpisujem NFSMW je stvarno ok nastavak!po meni ima dobru prica:care::goood:

žile 26.08.2008. 00:56

Priču uopće ni nema :p
Sad sam nakon prostreeta stavio carbon,jedini sam ga preskočio od sviju jer u vrijeme izlaska sam bio raskopo kompjuter a pare popio :D
A onako,loš je.Blješti,poprilično dosadan hibrid MW i U2,gdje je od jednog i drugog pokupio najgore.Još sam jednu stvar primjetio da bez obzira što ga konfa u sigu može tjerat na 200fps-a,osjetim priličan lag u igri.Vjerojatno da ima fps lock na nekoj niskoj brojci.
Za prostreet znam da nakon patcha 1.1 ima fpslock na 30 :smoke:

Sonic2048 31.08.2008. 00:53

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1115514)
Brzo ce to doci...prođu rujan i listopad i eto ti...a u međuvremenu ce izlaziti legendarne igre, tak da neznam ko ce sve to igrati...al eto dao sam si barem truda za popis onoga što cu vrebati sljedecih mjeseci ...:D

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky -- 29.kolovoza
The witcher Enhanched -- 1-15.rujna
Crysis Warhead -- 12.rujna
BIA - Hell's Highway -- 23-26.rujna
Silent Hill: Homecoming -- 30.rujna
FIFA 09 -- 3.listopada
Call of Duty 5 -- 11.studeni
Need for speed Undercover -- 18.studeni
Tomb Raider Underworld -- 18-21.studeni
Grand Theft Auto 4 -- 21.studeni
Far Cry 2 -- rujan-> prosinac 2008
FEAR Project Origin -- rujan-> prosinac 2008

a izlaze tzv. Sexy igrice moram po novu konfuuuuuuuu:amen:

Sonic2048 31.08.2008. 01:00

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1115896)
Mda...mnogo truda...baš im je stalo u zadnje vrijeme da naprave KVALITETNU igru. Toliko im je stalo da ne mogu ni maglenku napravit potpuno okruglom (baci oko na: http://www.imagesforme.com/out.php/t129144_0005.jpg).
Sreća, tu su efekti koji prekrivaju to, a koje možeš isključiti...

ili možda nije okrugla jer je elipsa??? a ako misliš na poligone koji se vide stavi ti neka bude okruglo pa pokreni na nekoj konfi

sinisa1989 31.08.2008. 12:45

Citiraj:

Autor Sonic2048 (Post 1124545)
ili možda nije okrugla jer je elipsa??? a ako misliš na poligone koji se vide stavi ti neka bude okruglo pa pokreni na nekoj konfi

istina!ovi ostri rubovi samo su stvar nivo AA i izgleda sasvim pristojno

JuiceBox 31.08.2008. 12:49

sonic... da znas kako izgleda uzivo vidio bi i da je na pravom audiu (bar ovom novijem) sastrane gledano maglenka izduzena a ne okrugla..

svebee 31.08.2008. 13:03

...o cem vi raspravljate :D cist ok izgleda.

Daten 31.08.2008. 16:42

Mislim oko čega oni raspravljaju....

ShebY 31.08.2008. 17:12

Citiraj:

Autor Daten (Post 1124914)
Mislim oko čega oni raspravljaju....

O tome da je maglenka 12tero-kut

ABuser 31.08.2008. 18:25

Ja sam odustao od NFS-a jos sa Carbonom. Taj serijal mi je nekad bio legendaran - sve do Hot Pursuita 2 koji je bio genijalan. Onda je doslo prokletstvo vezano za "fast and furious, pimp my car i ostale pizdarije" groznicu, i dosao je Underground koji je bio osvjezenje, ali samo to, nakon njega su trebali vratiti na staro, ili kombinirati elemente starog i novog sto su uspjeli ponovno sa Most Wantedom, koji je po meni jedini NFS nakon Undergorunda koji je dostojan tog imena, ali eto, prije MOst Wanteda je izasao predosadan Undergoround 2 - sta je on bio - Underground, sa mogucnosti voznje po gradu, sto nista nnije znacilko, dapace, bilo je predosadno s obzirom na to da nije bilo murje - vec drugi put zaredom:hitthewal:. UGl - U2 je bio U1 sa slobodnom voznjom, i jos vise mogucnosti pimpanja auta. Pa je dosao Most Wanted, koji je bio kombinacija najboljih elemenata starih NFS-ova i novih pimpi igara, ali ne, umjesto da su nastavili tako, oni se u Carbonu vratili opet na Undergoround gluposti - pocevsi od stalnog mraka, preko nedostatka voznje po periferiji, pa do monotonosti. E tu sam i odustao od serijala ciji sam svaki nastavak odigrao jos od trojke, a neke i vise puta, te osim sto ga nisma skroz zavrsio, poslije njega Pro Street nisma ni probao, a kao sto cujem, nisam ni trebao. Ugl, mislim da za NFS nema spasa, iz jednog jednostavnog razloga - jer je EA-ov, a EA je posao takvo smece od firme, koja ne pamtim kada je izbacila neki posteni naslov da nije namijenjen mainstream klincuriji koja obozava igrati "igrice" jer su one "zakon". S time da ne bi bilo zabune - bilo je par solidnih naslova pod njihovim logom, ali smao kao izdavaca, no ono sto oni proizvedu -drek!:kafa:

ghostrider44 31.08.2008. 18:30

FIFA 09 -- 3.listopada

esss pa odlicno sve ove godine ce sjet....fino fino bit ce igranja:respekt:

De5tr0yer 31.08.2008. 18:48

Citiraj:

Autor Keyser Söze (Post 1119934)
je i kod mene most wanted najduze stoji na hdd-u.carbon gotovo da i nisam igrao (bljak mi je bio).
od most wanteda su se vise igrali samo nfs3 i 5 (vise 5)

kod most wanteda mi se jako svidjela bas policija jer se mora naganjati da bi se moglo prelaziti dalje, dok kod carbona to nije slucaj i samo alt+f4 deri...
A i MW ima garazu u koju utrpas auta kolko oces... Jedino mi trainer za nofce ne radi uopce pa si nemrem kupit vise kola od onolko kolko imam, 12 komada:)

nathan 31.08.2008. 19:48

Citiraj:

Autor ghostrider44 (Post 1124988)
FIFA 09 -- 3.listopada
PES 2009 -- 17. listopad

BraBUS 01.09.2008. 01:33

joj,...pa kakvi su ovo vizualni filteri u igrici.. igrica izgleda kao da je overbrajtana i pritom spaljena..

EvilM@ster 01.09.2008. 01:34

Po prvim ingame filmovima dosta mi vuce na kombinaciju NFS:MW i TDU... cini mi se da im je u planu kombinacija MW i HP2 sa grafikom iz ProStreet-a + prica iz F&F...

Milentije 01.09.2008. 12:26

Citiraj:

Autor EvilM@ster (Post 1125305)
Po prvim ingame filmovima dosta mi vuce na kombinaciju NFS:MW i TDU... cini mi se da im je u planu kombinacija MW i HP2 sa grafikom iz ProStreet-a + prica iz F&F...

Sve ovo ostalo i nekako, ali grafika u PS-u mi je odvratna...

EvilM@ster 02.09.2008. 01:00

A jasno ti je da graficki engine u ovako kratkom vremenu nece izmjeniti kompletno, nego da ce samo nadograditi postojeci.. e sad nekome je on dobar, nekome nije... meni je recimo najgori bio u Carbonu, a i dojadilo mi vec u NFS nocna utkrivanja po klaunsko sarenim gradovima, najbolje je da ubace izmjenu dana i noci, i ubace otvorene prostore kao u HP2

sinisa1989 02.09.2008. 21:19

ne zelim dijelit pohvale ni kritike (lose) prije nego zaigram!po meni screenshotovi izgledaju ok!na nama je samo da odlucimo jel hocemo ili necemo probat!to je moj izbor:)

sinisa1989 02.09.2008. 22:47

http://www.youtube.com/watch?v=2vdCLINgXSo&NR=1
po ovoj prici igra izgleda obecavajuce:goood:

Sonic2048 03.09.2008. 15:46

Citiraj:

Autor xulos (Post 1124714)
sonic... da znas kako izgleda uzivo vidio bi i da je na pravom audiu (bar ovom novijem) sastrane gledano maglenka izduzena a ne okrugla..

a nego šta sam ja rekao pa elipsa je

JuiceBox 03.09.2008. 16:31

isprika Sonicu!! mislio sam na Neo-st a tebe sam napisao jer sam mahinalno vidio tvoje ime kod quotanja:chears:

Neo-ST 03.09.2008. 21:33

xulos, falio si poantu totalno. Nije bitno jel okrugla ili izdužena, već nije pravilnog okruglog oblika, kako je netko rekao, više sliči na 12-erokut...
Pusta tehnologija, teraflopsi, ovo-ono, a osnovne geometrijske oblike nisu u stanju prikazati kakvi bi trebali biti, a pričaju o modernoj grafici...

ShebY 03.09.2008. 22:16

Citiraj:

Autor EvilM@ster (Post 1126249)
A jasno ti je da graficki engine u ovako kratkom vremenu nece izmjeniti kompletno, nego da ce samo nadograditi postojeci.. e sad nekome je on dobar, nekome nije... meni je recimo najgori bio u Carbonu, a i dojadilo mi vec u NFS nocna utkrivanja po klaunsko sarenim gradovima, najbolje je da ubace izmjenu dana i noci, i ubace otvorene prostore kao u HP2

Zšto tako, nako MW je EA skužio da im ta izrada igara u roku jedne godine baš nepaše. Tako da spomenem nešto vjeroatno spominjano u ovoj temi, nfs sada rade 2 tima, novi nastavi će i dalje izlazit svake godine al će svaki tim dve godine rait na nastavku. Koliko ja znam undercover je prvi plod DVOGODIŠNJEG rada

Sonic2048 04.09.2008. 01:48

Citiraj:

Autor xulos (Post 1127879)
isprika Sonicu!! mislio sam na Neo-st a tebe sam napisao jer sam mahinalno vidio tvoje ime kod quotanja:chears:

nije bed

Sonic2048 04.09.2008. 01:49

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1128200)
Zšto tako, nako MW je EA skužio da im ta izrada igara u roku jedne godine baš nepaše. Tako da spomenem nešto vjeroatno spominjano u ovoj temi, nfs sada rade 2 tima, novi nastavi će i dalje izlazit svake godine al će svaki tim dve godine rait na nastavku. Koliko ja znam undercover je prvi plod DVOGODIŠNJEG rada

tako sam i ja skužio pa se nadam ali jednu stvar stvarno hoću koliko god suludoo i čudno zvučalo, ali ja hoću Neon lights pod aute, na felge, u turbinu cilindar ma gdje se god može staviti :D

TheBEaST 04.09.2008. 12:16

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1128200)

Undercover je ustvari rezultat 16 mj.rada....a nastavak koji ce izaci poslije Undercovera ce biti taj na kojem se radilo 2.god...te ce on izaci prije studenog sljedece godine...
Odnosno sudeci po tome da su ta 2 tima pocela raditi svoje nastavke istovremeno, ali u drugacijem vremenu izrade...taj sljedeci nastavak bi trebao izaci 8 mj. poslije Undercovera...znaci oko srpnja sljedece godine.

TheBEaST 04.09.2008. 12:21

Evo, to sluzbeno stavljeno na par sajtova...

Since Ricitello was pretty disappointed with NFS ProStreet, we can hope that EA will learn from its mistakes. According to Ricitello the Need for Speed Dev-Team in Vancouver had been working for eight consecutive years on a 12 month development cycle. Last summer the team was split and now there are two teams on a 24 month cycle. Unfortunately NFS:Undercover will be only 16 months development time, but the next year's NFS will be a full two-year development cycle.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06.