![]() |
jooooojj
|
Ovo je čista perverzija. Nemogu vjerovat. Naš kak sam se nabrijo. Otišo prije tekme kupit kokice i Colu, i onda ovakav kiks. Nevjerojatno. Jebo mater svoju onaj Otto.
JEste li vidjeli igru engleza. jebote nevjerojatno. fino lijepo od noge do noge, a ovi naši kreteni sam ispucavaju naprijed. Totalno sam razočaran. nisam odgledo pošteno do kraja. na 3:1 sam ukljičio komp i ošo na net. Fuckin Unbeliveable! |
dobro onda nisi dozivio 4:2 ....
ja gledam tv i igram battlefield suvisno je rec da je moja ekipa izgubila otok... |
Meni je žao Škota.
|
MA TV je ostao uključen, čuo sam ja kad je bio gol i sve, ali nisam se uopće više obazirao.
BTW Jel slušaš glupog Barića što opet sere. Šta neode više u penziju, a dovedu nam nekog švabu ko grčkoj, ili bar vrate čiru. Po meni je Butina igrač utakmice ( bar naše ekipe ). Šta je čovjek skido, to je nevjerojatno. Jedino što su nam ovi idijoti sjebali totalno igru, puštali rooneya i owena same na butinu. Šta on može 1 na 1 sa rooneyem i owenom. i za onaj prvi gol je imo loptu, ali niko ju nije izbacio. Nevjerojatno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako poznajete povijest otocana onda nije tajna zasto mrze engleze :)
Igra = katastrofa. Butina nije bio golman, vec privatni vlasnik lokalne streljane :( Pa tko bi to obranio kad mu se nasi lipicaneri otvaraju kao da igraju za engleze :( Cak i da smo dobili, bila bi laz. Nista ti englezi nisu posebno igrali. Istina. imaju sofisticiranu elegantnu i atraktivnu veznu liniju, ali najvaznije, imaju aerobnu sposobnost !!!! Tu vrlinu nisu imali ni vatreni. Cini se da nasi treneri ne razumiju vaznost aerobne sposobnosti. Mi jednostavno ne mozemo kontinuirano parirati u trcanju. Bez uvrede, ali kad vidim Skembu Herr. Barica vidim da mu je to bio zadnji prioritet. Sokota, taj po meni moze igrati za kindergarten ligu. Pa kakvom on dinamikom salje loptu na gol, katastrofa, 3 penala salje kao ping-pong lopticu. Priznajmo, bahatost u zakonu akcije i reakcije se vraca u facu igracima. (Nisu svi naravno to zasluzili) Nema tu nikakve isprike, samo aljkavost. Samo jedno pitanje, koliko godina ima taj Zidane? Svi se nasi kunu u neko domoljublje, nije li neko od tih vatenih kad vidim Zidane-a takodjer i dalje mogao igrati ????? Tu jednostavno nema sinergije medju igracima, kao da se ne poznaju, kao da su jucer dovedeni da igraju zajedno ! |
Bjelica je poslije utakmice sve rekao a nije rekao ništa. Živković ne smije igrati ni u kojoj ekipi. Sve bi to puno bolje izgledalo da tom kriplu nije dao priliku. Na žalost, on određuje ekipu pa je tako i sebe ubacio.
Zna li se tko je trebao čuvati Roonyja? Strijelca 2 gola? Zidane ima 29 godina. Jedino je ružan ko pas pa izgleda da ima 37. Onako kao i ja. A imam SAMO 31. A gdje su bili ono koji mogu, znaju i hoće igrati. Grijali klupu, grijali Zagreb i grijali more. Neki koji bi znali napraviti ekipu su grijali studio HTV-a. |
o manitu..
umjesto jensa sigsaarda slijedece godine djeca ce citat lektiru po hrvatskoj reprezentaciji - butina sam na svijetu. pa di tog ima da ti golman brani sve napade? pa sta bar jedan nisu mogli obranit obrambeni igraci?!? il se nisu dost naspavali prosli tjedan pa je to trebalo odradit za vrijeme tekme danas. samo jedno mi je drago.. sto se nisam kladio na danasnju tekmu! |
Citiraj:
Englezi, kao prijatelji stoje a mi stalno neko dostojanstvo formuliranog primitivizma, ajde ako se ne varam Butina je jedini bez kreveljenja stajao. Ispravak, Soldo nije imao ruku. Ma svejedno, sve je to tuzno. Da smo izgubili od super momcadi ne bih zalio, ali ovo smo mogli proci cak i sa ovom sakom jada. Sad cemo slusati price : Moramo shvatiti, mladost ce se pokazati i slicne budalastine od kojih mi je zlo. Nevjerovatno za Zidane-a mislio sam da je daleku usao u 30-te. Pa koliko su stari Boban i Suker ? |
Citiraj:
|
ma jao.. pa nisu ni svicarce mogli dobit sa dva igraca vise..
sta opce ocekujemo od utakmice s engleskom.. opce sam glup sto sam se naso nadat pobijedi nakon 1:0. i jos nam ono dijete od runija zabije dva gola... pa taj se prekjucer izlego, tek da je prohodo, i kud njega nadje lopta... bilo bi bolje da su stavili 6 igraca u napad, 5 u vezni red, obrana tak i tak suplja, i butina na kraju.. bar nebi bilo uspavanih ljepotica u ekipi. |
Citiraj:
World sferi, ali imas li tog Zivkovica na piku od duze zbog nekih drugih propusta prije ili ti nije fotogenican samo danas :) Pa nekoliko situacija je dobro spasio i nije mi bas ostavio dojam ljencine sto se tice trcanja. Za razliku od Sokote koji moze prodavati police osiguranja jer niti ne prelazi drugu stranu terena :) |
Mislim da njima treba neki divljački švabo da ih rasturi, i dvije godine da budu zatvoreni na stadionu i treniraju 24 sata dnevno, i svaki drugi tjedan prijateljska sa brazilom ili francuskom. I nema van dok ih ne zgaze 10:0:D
|
Taj Živković, osim što mi nije legla faca, kontinuirano radi sranja na terenu. Napravio je toliko grešaka da bi bilo glupo sve nabrajati. U stvari, nikada ništa nije napravio kako treba. Najljepši primjer njegove igre je zadnji gol. Vidio si što je Butina pokazivao kako ga voli.
Je li tko vidio Živkovića da je napravio nešto korisno. Prek veze je dobio trakicu da ispadne frajer. Plakio je da bi je dobio. A Barić mu je popustio i oteo je od Šimića. Što vrijedi trčati kada trčiš u krivom smjeru. A niti ne trči koliko bi morao. Nije baš osobito agilan. ON je trebao čuvati Roonya. Taj je skoro zaplakao jer je bio sam ko duh a njih se još boji. Momak je morao zabiti gol jer su jedino tako njegovi suigrači potrčali prema njemu. Jedino je tako imao društvo. Šokota je čak i pokazao više od onoga što sam očekivao. Nije osobito smetao. Uputio je tu i tamo pokoju loptu prema golu (a to je dobro). Jedino je to napravio preslabo. Ali je zato dobro navlačio protivnike tako da za druge ima više mjesta. Ollića nikada nisam vidio u boljem izdanju. Nije mu baš uspjelo sve što je pokušao ali se zato trudio ko vrag. Radi oje ono što najbolje zna. Nije osobito pametan ali za presječ loptu i trčat je najbolji. Barić je Pršu mogao staviti i na gol da vidi kako će se tamo snaći. Ima napadača svjetske klase i on ga koristi kao... Ne zna ni ja što. Nešto je pokušavao dodavati. Ni on sam ne zna što je trebao raditi. Neću o tome više razmišljati. Samo se iznerviram. Nadam se da će Barića pokopati i posao dati nekome tko zna kako se vodi reprezentacija. Nekome ko se za 105 godina ne farba. |
Citiraj:
ti mislis na Niku Kovaca. Ma taj Zivkovic mi je degutantan lik. I te trakice za kosu koju su poceli furati, kao da su neki bolivijanci :) |
Citiraj:
Te trakice za kosu su u zadnje vrijeme nogometni "modni detalj". To je kao neka fora. Sada se i fudbalerke vračaju u modu. Da sam ja trener, na prvom bi treningu radile škare pa mašinica. Imao bi unificiranu ekipu. Tak bi mi bili lijepi. Takve frizure su prije svega nepraktične za bilo kojeg sportaša. Ja, kao rekreativac (loš), imao sam dužu kosicu dva dana i skratio kosu jer nisam mogao izdržati. Ne može mi nitko reći da mu to ne smeta. Fora je valjda izašla iz Italije jer su to tamošnji cigani to isfurali. Zato ja pratim Engleski nogomet. Tamo toga ima daleko manje. Pogledaj dečke stričeka Alekse. |
Citiraj:
nedavno (101) kako su komentirali kako je sumnjiva ta veza Baric i Zivkovic. Kako to da je on stalno uz njega kao neki glasnogovornik i navodno da je pola tog tabora u svadji zbog toga. Cim ga to toliko drzi u rukavu? |
Gledam sam tekmu u kafu,nas par trudimo se navijati kao da smo na stadionu u portugalu ali ostali nece da pocnu.
Nakon prvog gola totalna ludnica..... englezi pocinju stiskati i nasi se povlace i sve je bilo gotovo. Butina skida 100% -tne ali opet nije mogao sve skiniti. Poslije tekme dobivamo 2 kartona zuje (pogodili rez) i opet veselje. Idem do trga neki veseli neki tuzni. Neki likovi donose loptu i nasred trga stavljamo stative (limenke) i krecomo igrat nogos, da pokazemo kak se igra :)).Svi dobro nazujene lome se po skliskim plocicama trga. To se oduzilo do nekih 1 sat. Eto toliko od mene. Sav sam promukao i grlo me kida :( |
Reprezentacija je KATASTROFA!!!!
Vidi se od početka da fizičke pripreljenosti nema. Nisu to dani Ćire kad bi igrači otišli na pripreme a vratili se doma 5 kila lakši kolko ih je ganjp da trče. Taj vezni red , Boban ,Prosinečki,Asanović, i Jarni pa oni su trčali non stop, a ovi danas ne bi potrčao za loptom.A kad ju napokon uhvati onda vrti očima jer nezna šta bi snjom. Napad je katastrofa posebice Šokota, ja neznam šta je taj radio ove tri utakmice al igrao nogomet ziher nije. Opet se pokazalo sa je obrana osnovica ekipe, bez obzira što su primili tolko golova al ipak je izgleda to najvažnija stvar. To što veznog reda nema kog briga. Rosso,Živković,Kovač i ostali veznjaci jednostavno neznaju odigrat pas za napadača. Istina je da trče dosta al neznaju s loptom kao što bi vezni red trebao igrat. I ono najgore naša repka čak i ima igrače koji su mogli dobit sve ove ostale reprezentacije na Euru samo neznam zašto oni koji znaju sjede na klupi ili se sunčaju na Jadranu dok ovi se tamo muče preć centar. IDEMO ČESI!!!! |
Citiraj:
Idemo i Herr Baricu u bespuca povijesne zbiljnosti :) Dosta tih olinjalih tipova, tu treba moderni mentalitet sa modernim pristupom, pa ce onaj Rapaic uz shut imati bogami i trcanje. Aerobno bi on meni radio prvo kardio sat vremena svaki dan. A onda na Stair Masteru manualno do 180 (puls) Pa piramidalno....... Pa da vidis kako bi te bitange trcale. |
najbolje je da svi sad navijamo za cese....
istina je... razocarali smo i skote... dvi drzave su u zalovanju zbog nase reprezentacije... |
Citiraj:
I vatreni su isto radili neke tabore i stranke. Sve su to svinjarije koje nemaju veze sa sportom i koje kostaju igre. Decko, sa svojom osmoljetkom, mene zanima da ubacis gol. A svoje "mudrovanje" ostavi za svoje fan-ove. I onaj Markovic lik, sve je to mutna ekipa. Sebicna, paraziti koji se ne zele maknuti van i stalno usporavaju promjene, odvratni foteljasi. Danas bas cujem (101) da bi onaj Susak kao trebao biti novi izbornik za world prvenstvo, ali naglasak je ako Markovic to dozvoli. Svinjarija, obicna, svinjarija. Ma i vani se na najvisim nivoima muti partitokracija ali ovo seosko "bratstvo" na svakoj razini kod nas je uzasno. Znam da Boksic na prvenstvu (vatreni) skoro nije zaigrao jer doslo oko neke svadje (Suker i ekipa) koje ce oni igrace u buducnosti prodavati. Takve idiotarije oni rade za vrijeme prvenstva !!!! |
Ej,sta mislite tko bi mogao biti novi trener repke?
Bojim se da bi mogao biti Ivo Susak ili onaj sta trenira mladu repku... Nadam se da nece ali mislim da ce opet postaviti nekog starca... |
prvo treba otjerati bandu markovica,novoselca,barica....
staviti mladje ljude pa tek onda birati trenera |
Citiraj:
pozitivnu od kompetentnih ljudi pogotovo iz vana koji ga znaju. To je mentalitet koji ne vrednuje znanje jer ga se boji. Jesi li vidio da Markovic nesto uzrujao za ovaj zadnji rezultat repke, ma ne, business as usual ! Zasto se uzrujavati kad se lova kotrlja i rotira u istom krugu non-stop. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Markovic je samo rezultat. Smece su licimjeri koju u tim odborima sjede i sute i prave se da je to u redu. Ali kolac se reze na vise komada...pa...isplati se i najmanjoj ribi :( Pa treba li se tome cuditi kad jedna olimpijska organizacija u atlanti (jedina u povijesti svih zemalja) organizira dok su tamo dodjelu nagrada i sami sebe caste sa novcima organizacije. Pa za to bi svi u drugoj zemlji zavrsili na stubu srama (+zatvor) ali kod nas,... Vrdoljak se fino pobrinuo, dozivotni clan, ne moze ga nitko skinuti ni oduzeti clanstvo. Fuj, koje licimjerstvo. |
ČEŠKA!!! :clap: :clap: :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |