![]() |
marac - sve najbolje. :beer: Želim ti još puno dobrih komada na zadnjem kotaču. :D
|
Raven sve najbolje i neka ti tvoji cd-i bar toliko dugo traju:D :smoke:
|
sve najbolje raven :beer:
|
sve najbolje Bl@de :beer:
želim ti puno ića,pića i ženiskića u životu :D i da tvoj stick samsunga što prije nađe druga :D : cheers2 |
Sve najbolje Bl@de. :beer:
|
:beer: :beer: :beer:
|
sve najbolje : cheers2
|
Happy happy birthday :beer:
|
:beer:
|
sretan rodjos Bl@de:beer:
|
Sretan rođendan Bl@de :beer: : cheers2
Neka se Corsair ubrzo udomi u tvom kompu. :D P.S. Tek sam prije par dana skužio ovaj thread. Hvala na prijašnjim čestitkama. Sad češće čitam Svaštaru:) . |
Evo, zahvaljujem se svima od srca na cestitkama i nadam se da bum u mogucnosti da na sljedecem meetingu bar jedna gajba bude za ekipu.
kaj se tice memorije ja se isto tako nadam ali nikak da ju nekom uvalim tak da je u nadi spas:D . Jos jednom hvala svima i pozdrav!!:beer: :beer: |
sretan rođendan
rendula, sretan rođendan! :beer:
|
rendula sretan rođ (bem mu mislio sam da imaš više od 15 god. :confused: ) :beer: :beer: :beer:
stipe i tebi sretan rođ i puno :beer: :beer: :beer: |
rendula, stari (hmm, mladi? :D ), sretan rođendan! :beer:
A svima kojima se nisam zahvalio za čestitke povodom mojeg rođendana, sad se zahvaljujem, evo vam :beer: :beer: , svima ostalima :beer: ;) :D |
smucalo - sretan ti rođendan :beer:
|
smucalo i rendula, sretna vam obljetnica rodjenja. :beer: :beer: za svakoga
|
Fala svima:beer:
Sve najbolje svima kojima nisam čestitao:beer: :beer: |
Rendula,već 15,a ja na staroj grbači iman tek 14 i 8 mjeseci,meni se čini da san ja najmlađi od aktivnih forumasha,admine,ako ikako možeš provjeri,da se iman čin hvalit:D :beer:
|
Jozha,Bran sretan rođendan,sve najbolje:beer: :beer:
|
Citiraj:
btw. Jozha jesi sredio Italjeta? :beer: |
Sve najbolje i Jozhi i Branu :beer: :beer:
|
pridruzujem se cestitkama :beer:
|
1 privitaka
Hvala na čestitkama. Upravo sam se vratio s mora, pa sam tek sad posjetio forum. Da mogu sve bih vas pozvao na party (živim u Međimurju). Ako se netko nalazi blizu neka svrati na party u petak i subotu u Sv. Martin na Muri u jednu vikendicu, a za sve ostale evo smaili.
|
ozren - sretan ti rođendan i nek nam PC Ekspert još dugo poživi :beer:
Čujem da neki roštilj radiš. :D |
vis ti vrapca i nas ozzy slavi. Sva najbolje i neka PCE zivi vjecno!!:beer: :beer:
|
Citiraj:
|
sretan rođendan ozren :beer: :beer: :beer:
|
Ozren,još dugo poživio i ti i PC Ekspert:beer: :beer: :beer:
|
Happy birthday Ozren! :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |