PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   PCEkspert Img Hosting - samo za PCEkspertovce (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102853)

Odojak 21.05.2008. 21:35

Slika od 200kb umire dok se učita :/

Ako možeš promjeniti host onda super :D

IcyTexx 21.05.2008. 21:39

Našao sam problem...
Nažalost zbog greške na internet vodu datacentra trenutačno se stranica učitava sporije. Datacentar otklanja kvar te čim bude gotovo ću Vas obavijestiti.

Frka me je to šta me nema od sutra do nedjelje, a ne želim da vam se dugo loada stranica.
U par sati sad nema teorije da premjestim par giga stvari. I k tome da zakupim server. Bit će ispravljeno nadam se tokom sutrašnjeg dana.

Odojak 21.05.2008. 21:42

Nemoj se živcirati bespotrebno kad nisi ti kriv. Tak i tak usluga koju nudiš je nama besplatna pa nema smisla da još cendramo :D. Mislim da je najbolje sačekati za toliko da poprave grešku, ako ništa ne naprave onda seli :)

IcyTexx 22.05.2008. 01:28

Popravljeno...

speedy-3 22.05.2008. 05:01

hehe no dobro svako malo se desi i da sam datacentar bude u problemima i to je sasvim normalno tako da nema razloga sad odmah misliti na novi host ono ovo,,, radilo je malo sporije par sati i ok nista strasno,,, "idemo dalje" ,,,,, ;)

IcyTexx 22.05.2008. 06:55

Ima razloga mislit na novi host... Papate bandwith ko ludi.

IcyTexx 25.05.2008. 22:16

Upravo sam stigao doma sa mora i gledam pa ne vjerujem...
Dobra ste vi ekipica, slistili ste 218.5GB bandwitha do danas... Tresu mi se ruke kad pomislim da imam 220GB. Znaći - probat ćemo se sutra selit na novi servinjo, pa će možda doći do kojih downtimea (ne velikih) ak popunite bandwith do jutra.

Sve u svemu zadovoljan sam vama i hvala kaj koristite PCEIH.

EDIT:
Kupljen je novi server. :)

borisko 26.05.2008. 00:13

to je relativna stvar. ima više okusa "servera". hrhosting (trenutni) nije way to go. također i poddomena je bad thing... .com je 9$

IcyTexx 26.05.2008. 00:18

Citiraj:

Autor borisko (Post 1038708)
to je relativna stvar. ima više okusa "servera". hrhosting (trenutni) nije way to go. također i poddomena je bad thing... .com je 9$

Zato silazim sa Hrhostinga...
Domena je moja. Prvo je isto bilo na img.w3dizajn.net, kupio sam novu domenu i sad je pce.hostili.com. Isto moja domena. Postoji razlog zašto je poddomena, a taj je to da ćemo se širiti i treba nam glavna.

borisko 26.05.2008. 00:26

Silaziš sa Hrhostinga i uspinješ se na...?
btw. ako je tvoja domena, bar bi mogao onda imati i svoje ime u whoisu...a ne tamo nekog Amerikanera

IcyTexx 26.05.2008. 00:28

Citiraj:

Autor borisko (Post 1038725)
Silaziš sa Hrhostinga i uspinješ se na...?
btw. ako je tvoja domena, bar bi mogao onda imati i svoje ime u whoisu...a ne tamo nekog Amerikanera

Globat.
Ma kad pametnjakovići sa HrHostinga ne znaju regat domenu.

EDIT:
VELIKA VIJEST!
Sa veseljem vam mogu reć da novi hosting radi...
Nažalost, bit će downtime dok premjestim sve fileove.

kyz0 26.05.2008. 01:56

Mali off topic... ako nije problem, budeš prenio iskustva sa globata? Taj web hosting me još prije zanimao.

IcyTexx 26.05.2008. 01:58

Zaboravio sam napomenut da će slike radit, samo nećete moć uppat.

Kyz0, budem.

EDIT:
Ovo je nevjerojatno... Pukao je Bandwith limit. Baš kad sam počeo prebacivat... Joooj, a sad je 2 u noći. Sorry za downtime koji će bit.
Kontaktirao sam Hrhosting, dodat će 2 GB banda valjda do sutra da mogu prebacit fileove...
Sorry, sorry...

EDIT:
Naravno da ne mogu nikako dobit ove iz HrHostinga... Poslao zahtjev i sve pa ništa sa njihove strane.

MadBoY 26.05.2008. 22:13

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1038772)
Naravno da ne mogu nikako dobit ove iz HrHostinga... Poslao zahtjev i sve pa ništa sa njihove strane.

Za tvoje dobro, dusevni mir i dobro stanje u novcaniku prebaci se sto prije sa HrHostinga. Nemam dovoljno losu rijec da opisem njihov pristup korisnicima i brzinu rjesavanja problema :hitthewal:
Preporucujem ti da zoves onog lika (Ivan) na mobitel, ali sa nekog broja sa kojeg ga nisi zvao prije, jer se inace nece javit :banned

IcyTexx 26.05.2008. 22:24

Citiraj:

Autor MadBoY (Post 1039394)
Za tvoje dobro, dusevni mir i dobro stanje u novcaniku prebaci se sto prije sa HrHostinga. Nemam dovoljno losu rijec da opisem njihov pristup korisnicima i brzinu rjesavanja problema :hitthewal:
Preporucujem ti da zoves onog lika (Ivan) na mobitel, ali sa nekog broja sa kojeg ga nisi zvao prije, jer se inace nece javit :banned

Vidiš da sam kupio novi hosting... Kolje me kaj ne mogu ni u cPanel... Nevjerojatno! Ne mogu databazu prebacit. Skoro sve slike su gore i domena je prebačena na novi server... NEVJEROJATNO.
Ja vam se zbilja ispričvavam, fakat ne znam više... Zovem ga, ne javlja se.

EDIT:
Radit će do sutra ujutro...

jollyb 26.05.2008. 22:52

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1039402)
Vidiš da sam kupio novi hosting... Kolje me kaj ne mogu ni u cPanel... Nevjerojatno! Ne mogu databazu prebacit. Skoro sve slike su gore i domena je prebačena na novi server... NEVJEROJATNO.

EDIT:

probaj se opustiti, sve je za pet.
radiš odličan posao, tako da ne brini, vidiš da ti nitko od nas sa foruma nije za vratom :D

Baja 001 26.05.2008. 22:53

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1039402)

EDIT:

Kreteni neljubazni. :banned:

što se tiče Hostinga, ICE svaka čast na trudu, i btw nemoj se toliko živcirat još si mlad :D bude se sve rješilo!

IcyTexx 26.05.2008. 23:27

Hvala na podršci... Sad smo na 35% posla... Eto, čekam da mi se aktiviraju subdomene, zanimljivo je kaj GlobAt to nudi u posebnom paketu kojeg moraš nadoplatit... Hehe.
Aj, bit će super, nude puno BW.

UPDATE:
Pri kraju smo i usput ću napravit upgrade da možemo ljepiti veličinu na sliku!

EDIT2:
Ups, nismo pri kraju... Tek sam na slovu D, FTP od max 1998 fileova me nasamario.

IcyTexx 27.05.2008. 21:49

Počeo sam uppat prave zipove, tak da čim je gore super... Stranica bi trebala sad biti up, problem oko brzine same stranice još rješavamo, al možete hostat.
Slike će se počet pojavljivat kroz večer.

EDIT:
Sad će bit down radi upgradea.

EDIT2:
Upgradean je, još se vrte neke postavke po samom hostu.
Nekak mi je čudno sporiji, to ću se malo još savjetovati sa hosting providerom, ak neće bit dobro, ima ona opcija povrata love u 30 dana.

dink0 27.05.2008. 23:00

Ja sam blago rečeno razočaran Globatom.

Ovo je baš spoorooo..

IcyTexx 27.05.2008. 23:02

Citiraj:

Autor dink0 (Post 1040309)
Ja sam blago rečeno razočaran Globatom.

Ovo je baš spoorooo..

To reče kolega koji radi sa mnom na ovom projektu. :banned:
Malo sam se porazgovarao sam supportom GlobAta, rekli su da će riješit, a sad... Vidjet ćemo. Imam još jedan hosting u rezervi, ali ako bi se na njega micali, ne bi bilo downtimea. Uopće.

kyz0 27.05.2008. 23:41

Hmm... toga sam se i bojao u vezi globata... Iako nije direktno upućeno meni, ovo mi daje feedback koji sam htio u vezi tog hostinga.

MP950 27.05.2008. 23:44

:goood:Prekrasno, baš mi je super "očišćena" galerija, i uz to imamo novu super duper brzinu, kud ćeš bolje

IcyTexx 28.05.2008. 00:18

Bit ce sve slike gore i bit ce brze...

Citiraj:

Baja 001 28.05.2008. 00:57

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1040386)
Bit ce sve slike gore i bit ce brze...

OK Ice, NP... trud se vidi nadam se da će sve uskoro bit OK! :chears:

IcyTexx 28.05.2008. 01:59

Znam dečki da ste se načekali, al fakat sorry... Evo, potrudit ću se da dečki sa supporta raspakiraju ogroman Zip, pa će stić sve slike.
Čudno da nemaju tu opciju...
Fakat mi je već neugodno.
A, ako ne ubrzaju do preksutra, uzimamo lovu i selimo ogromnu zipčetinu na drugi host opet.

EDIT:
Fakat ne vjerujem... Ne mogu nit download zip, a izgleda da nije ni prenešen. Ono, strašno.
Izgleda da PCEIH ipak neće dobit sve slike do sutra, nego bi prije reko kad se reseta bandwith na starom hostingu. Nemoguće je... Od 6400 fileova ručno sam prebacio 1700 i trebalo mi je ono, 2 dana za to. Prebacivanje među serverima također nije moguće. Hostati sad možete, i sve će vam slike biti priznate. Žao mi je što ćemo se morati malo strpiti do starih slika.

pipe 28.05.2008. 13:19

Fakat je sporo. Nema veze, bolje da se rijesi kako treba nego nekako polovicno.

Codiac 28.05.2008. 16:33

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1038584)
Dobra ste vi ekipica, slistili ste 218.5GB bandwitha do danas:)

ja cisto sumnjam da je otislo 218gb...
jer ako je to pce hosting nema teorije da su slike sa pceksperta potrosile 220gb...

DoX_Chabar 28.05.2008. 17:00

Brzo je otislo :) Ali ja sam koristio taj img hosting i za neke svoje slike, kad je puno brži od ostalih, zašto ne :)
90% je za PCE, a ovih 10%... pa mozete i vidjeti po javnoj galeriji :)

De5tr0yer 28.05.2008. 18:03

da, i meni je cudno 218GB...

sa slikama velicine 2MB bi ih trebalo biti oko 111616...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51.