![]() |
Citiraj:
:beer: |
|
Ni cccp, ni ja se nismo uhvatili tvog komentara vezano za Diaz, vec za ostale mlade. Meni se ne dopada ta tabloidska floskula te sam zato i reagirao sarkastično, što je sastavni dio forumske kulture.
Svidio mi se Coherence, takodjer sam mu dao 7/10, volim kada su ideja i dijalog glavna misao vodilja nekog filma. Preporučio bih film Locke koji je odličan u svojoj "jednostavnosti", ocjena 8/10. |
Meni je isto Coherence odlican. Zaplet je odlican.
|
Salma Hayek je dobar primjer.
Žena je bomba u 48. godini. |
:care::care: |
S.Segal bu kamilica za Neesona
|
Chef je stvarno dobar film :) Sofia Vergara <3
|
ovaj Taken se vec pretvara u Jack Bauer -24h sranje
|
Citiraj:
Sta vise nitko ne moze napraviti trailer da mi da zelju da gledam film i neznam sta ce se sve desiti ali zbog trailera zelim saznati? |
ma čuj to ne pogledat taken... tko propusti liama u modernom akciću je papak :D
|
:lol2:
|
pogledao prije nekih 10tak dana Aliens. imam par zamjerki, ali cista akcija kada krene i ne staje, full gas i opleti! moglo se bolje, tako da mi je Alien bolji.
dok sam veceras pogledao Alien 3. nekako mi je film ostao u losem pamcenju, ali nakon vecerasnjeg gledanja sam ostao paf jer mi je film vrlo dobar! da, ima i on malo blesavih i nepotrebnih i naivnih situacija, ali taman da kod gledanja pomislim - ok, ovo je film i neka ostane na tome, bitna je zabava i prozvakat cu. tako da je ostao jos jedan za pogledati, te tko nije pogledao ili se ne sjeca bas najbolje, preporuka za Aliena 3 :beer:. |
Life After Beth (2014)
sranje sranje sranje sranje sranje |
Citiraj:
|
Saints and Soldiers: The Void nemojte gledati ako se ikako kužite u materiju....postaćete inkotentni od muke.
|
Raid2,koja borilačko-mesarska poslastica.
|
Baš jučer gledao Raid 2 i ono što dulje je trajao to mi je bio gliuplji kakva nabrijavanja i to 2 i pol sata toga
|
Citiraj:
|
Let's get shitfaced! :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
The Vampire Lovers (1970)
10. mjesec je isključivo rezerviran za horore, pa eto, da načmem trilogiju. Peter Cushing je nezamjenjiv što se tiče klasičnih horora. The Vampire Lovers je možda jedan od 5 zadnjih klasičnih horor filmova, te će ljubitelji žanra uživati. 9/10 PS - Zvijezda filma je svakako Ingrid Pitt i njene odlične dojke. :) http://www.igreklik.com/slike/images...0193360747.jpg |
Citiraj:
|
Izašao Wrong Turn 6 :D Opće veselje, danas se gleda film!!
|
Citiraj:
Draft day je uvreda za inteligenciju. Film još može proći za nekog tko nikada nije vidio kako izgleda američki pro sport, za sve ostale bolje izbjegavati jer kraj je ludakrisan |
A Fork in the Road (2009)
legendaran film WolfCop (2014) 30% komicno ali ok za gledat ak ti je dosadno |
pogledo sam Deliver Us From Evil...
zajeban pravi dobar horror. nema srednjoskolki u bikinijima... dobar hrror nakon dugo vremena |
The Giver (2014)
lijep filmic nesto tipa Equilibriuma samo ne nasilno |
http://www.imdb.com/title/tt1971325/?ref_=nv_sr_1
Jako dobar SF s Antoniom Banderasom. |
"Automata", neoriginalan, nemaštovit i dosadan SF. Sve skupa jedan veliki deja vu. Po meni u skladu s ocjenom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |