PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

d0X 24.09.2021. 23:40

Star Wars Visions - ako volite SW i anime, super stvar. Kratke nepovezane epizode od raznih anime studija. Svaki studio ima svoj specifičan vizualni stil.

Squid Game - na pola sezone sam, brutalno dobro zasad.

What if...? - sviđa mi se ovo, fora su alternativne priče.

Archer - dvanaesta sezona čovječe, ali meni uvijek dobra i zabavna serija.

Fondacija izgleda dobro, ide na (beskonačnu :D) watch listu.

pci_e3x 27.09.2021. 09:16

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 3548834)
Dobrano kasnis kolega, to se gledalo prije cca 20god :D
Svakako dobra serija...

Znam :D
Iskreno, od novih me ne privlaci skoro pa nista. Cekam sljedecu sezonu BCS. A steta da stare i dobre serije odu u zaborav :)

Old.machine 27.09.2021. 09:59

Squid game - Fenomenalna serija do epiloga, mogli su to puno bolje izvesti

do epiloga 9/10

epilog 4/10

Po wikipedia druga sezona neće još skoro:

Citiraj:

Dong-hyuk had no immediate plans to write a sequel to Squid Game and planned instead to return to writing films. However, he stated he did not have well-developed plans for a follow-up story and if he were to write one, he would likely have a staff of writers and directors to help

WraGG 27.09.2021. 10:29

Citiraj:

Autor pci_e3x (Post 3549252)
Znam :D
Iskreno, od novih me ne privlaci skoro pa nista. Cekam sljedecu sezonu BCS. A steta da stare i dobre serije odu u zaborav :)

Tako ti je i kod mene, vadim stare serije iz naftalina jer su mi ove danasnje potpuno besmislene. I sa filmovima mi je isto. Jednostavno ne mogu progutati to sto se danas servira.
Zivot na sjeveru gledam svaku vecer na RTL Kockici, a odmah nakon njih idu Zvjezdane staze. Kako me to vraca u djetinjstvo, eeej :goood:

geronimo_2 27.09.2021. 23:58

the tunnel. dobra serija.

tip: oprez kod odredene HD verzije, jedine koju sam naso s01. totalno izmjesane epke. unistilo nam gledanje jer tek oko 4. skuzio sta se desava.

s02 i s03 nemaju veze sa s01?

:chears:

pogi 28.09.2021. 07:31

Foundation, krenuo sam u gledanje a da nikad nisam pročitao knjige(ili knjigu, ni neznam koliko ih je)…

Paaa… tako tako, prve dve epke su dosta spore i zasada me nisu baš vezale za fotelju

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mommistake 28.09.2021. 18:28

Ja nastavio sezonu 5 Vikinga.

Koje smeće od serije je to postalo. :D

Stajem ovdje, nema smisla dalje.

OuttaControl 28.09.2021. 23:29

Gledam sad Watchmen seriju dosao sam do 4. epizode U iščekivanju sam bio neke SciFi serije.
Ovo je tipicna Black life matrers drama. Da se razumijemo nisam rasist, dapace odrastao sam uz hip hop kulturu i vrlo je cijenim, ali ova serija dosad nema skoro nikakve veze sa sci fijem, a jos manje sa Watchmen filmom osim sto se spomene tu i tamo(samo spomene) dr. Manhattan
Isplati li se to nastavit gledat ili je ocjena 8.5 il koliko vec samo zbog anti rasizma il sta se već u seriji radi?

Mladenxy 28.09.2021. 23:59

Meni je serija bila odlična...a stripovi su uvijek pokušavali biti aktualni sa vremenom oko sebe uključujući i original watchmane.

pogi 30.09.2021. 15:28

Squid Game... prve dve epke jako dobre (kako i većina kaže), definitivno ću odgledati dalje

cic 30.09.2021. 16:02

Mene samo brine da bi se Squid Game u drugoj sezoni mogao pretvoriti u La Casu De Papel. Netflix nekad ne zna stati i uništi i ono malo dobroga

Mommistake 30.09.2021. 16:11

Kakve Netflix veze ima s tim? :D

Netflix samo distribuira proizvod i plaća za taj isti proizvod.

Ako je serija smeće, oni to nešto manje mogu regulirati. Osim boostati ih lovom.

cic 30.09.2021. 17:04

Pa u tom i je problem jer vjerojatno oni zahtjevaju nastavak nečega kaj jednostavno nema smisla.

La Casa de Papel je bila sasvim oke serija nakon dvije sezone, prva super, druga ajd. I onda je serija otišla pod netflix i postala najveće smeće u svemiru jer je očito isforsiran nastavak, a realno do njega nije trebalo doći.

Znam da nije sve do netflixa, ali realno, većina netflixovih serija je odron, čast izuzecima.

Kaj se tiče Squid Gamea, stvarno ne vidim nastavak te serije, već vidim da će se radnja ponavljati dok ne postane govno

1v@n 30.09.2021. 17:07

Serije - dojmovi, komentari i preporuke

Kad se otkupi/naruči takva serija, onda se uzima određen broj sezona. Nije da su se sjetili odjednom snimati još jednu. Ovo mogu komotno navlačiti 5 sezona. Nadam se da neće

OuttaControl 01.10.2021. 13:27

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3549687)
Meni je serija bila odlična...a stripovi su uvijek pokušavali biti aktualni sa vremenom oko sebe uključujući i original watchmane.

Pogledao jedva, u 8. epizodi serija postaje sta sam ocekivao od početka.

U biti bi bila odlicna serija da nije click and bait u pitanju 6/10 joj dajem. Da nije lažna reklama bila bi 9/10.

Mommistake 03.10.2021. 12:00

Pogledao jučer cijelu sezonu kratkih serija od Oats Studios-a.

https://www.netflix.com/hr-en/title/81483047

Nešto slično Love, Death and Robots, malo lošije.

Ali nije loše za baciti oko.

Zika21 03.10.2021. 12:18

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3550715)
Pogledao jučer cijelu sezonu kratkih serija od Oats Studios-a.

https://www.netflix.com/hr-en/title/81483047

Nešto slično Love, Death and Robots, malo lošije.

Ali nije loše za baciti oko.

Lošije od prve ili druge sezone LDR? Jer ako je od druge, to je katastrofa:D

Mommistake 03.10.2021. 12:25

Na razini druge, ali drugačije bi ja rekao...

Svaka priča ostane visiti u zraku, nema nekog objašnjenja, dubljeg značenja ili nešto slično.

Onako, zanimljivo, gledljivo...

Sve zajedno se pogleda za nekih 2 sata.

pogi 03.10.2021. 18:28

Završio Squid Game. Serija je dobra, svakako preporuka, čak ni kraj nije toliko loš.

pogi 04.10.2021. 09:04

Prebacio sam se na "Beležnicu profesora Miškovića".

Prvu epku sam pogledao, gledam dalje definitivno.

OuttaControl 04.10.2021. 12:36

Pogledao i ja Squid game, ocekivano zavrsio, mogao je malo bolji kraj bit al nije ni loš skroz dobro osvježenje.

Pravi je spojler ispod ne otvaraj ako misliš gledat.

Znao sam da je 001 organizator svega cim je Frontman rekao da se ne može pridružiti i potvrđeno je bilo kad nije prikazalo snimku da ga je upucalo. Ali i to mi je mlako završilo, a kraj je baš čisto namijenjen za novu sezonu, trebali su finalizirat i novu sezonu sa novim likovima napravit i onda ovog ubacit naknadno ili tako nešto.

Mommistake 04.10.2021. 12:48

+1 za ovo.

Ja sam u toj sekundi ženi rekao točno kako stvari stoje, ona ostala šokirana na kraju. :)

Exomaniac 04.10.2021. 20:28

Uh, gledam Squid Game i završio sam sad šestu epizodu i uhhhh, nemam riječi iskreno. Da se može, dao bih joj 12/10

Mirkopoter 04.10.2021. 20:59

Toliko pohvala za taj Squid Game i onda vidim samo 8.3 ocjenu na imdb. To je za mene prolazno i gledat će se, ali ne sjećam se kad je jedna serija ovako puno ljudi oduševila pa sam očekivao ocjenu bliže 9.

acer 04.10.2021. 22:06

Citiraj:

Autor pogi (Post 3550866)

Pogledao i ja prvu epizodu, svakako zanimljivo, gledam dalje.

quazar912 04.10.2021. 22:20

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 3548834)
Dobrano kasnis kolega, to se gledalo prije cca 20god :D
Svakako dobra serija...

:

25-26 godina... i nije mi nešto.

LAcy 05.10.2021. 01:34

Citiraj:

Autor pogi (Post 3550866)

Kalkanski krugovi su jos bolji, mracniji. Beleznica je vise light, skoro pa djecja. Al' svakako zabavne serije :)

La Brea, iskocilo mi na Shield. Onaj discovery, rekoh ajd, zanimljiva ideja. Al' izvedba je losa, jako losa.

Northern Exposure je odlicna serija, pogotovo u svije vrijeme. Danas u doba brze radnje, specijalnih efekata, povrsnih likova... vjerojatno nije bas tako zanimljiva.

Sn4k3 05.10.2021. 07:18

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3551097)
25-26 godina... i nije mi nešto.

Da, moguće da ni meni danas nebi bila ništa posebno. Ono sam rekao iz perspektive od prije cca 20god, standardi su tad bili ipak malo drugačiji :) Iako, mislim da će mi neke serije uvijek biti gledljive, čak i nakon još 20god..

fanATIk 05.10.2021. 09:34

Citiraj:

Autor Zika21 (Post 3550718)
Lošije od prve ili druge sezone LDR? Jer ako je od druge, to je katastrofa:D

Definitivno lošije i od druge.
Nema mi gore nego kad netko napravi filmić bez kraja i objašnjenja. Sad, jel ja ne kužim takvu vrstu filmske umjetnosti pa je problem u meni, ili jednostavno nisu imali ideje kako završit, pojma nemam. Meni je to katastrofa.
Za SF kratke filmove (mada ima i dužih), ukucati DUST na YT i voila. More materijala, a bog i bogme, ima fakat dobrih uradaka.

pci_e3x 05.10.2021. 10:14

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3551115)
Northern Exposure je odlicna serija, pogotovo u svije vrijeme. Danas u doba brze radnje, specijalnih efekata, povrsnih likova... vjerojatno nije bas tako zanimljiva.

Bas zbog ovog mi i jest dobra. Nekako sam se zasitio akcije i CGI efekata... i povrsnih likova a bome i super heroja :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20.