![]() |
Citiraj:
---- Ček, drugi je OK, prvi samo kiksa :D ---- Pretpostavljam, ovo fali: https://www.imdb.com/title/tt27031263/ |
Link mu je klikbejt koji ne radi. Ovo još nisam doživio.
|
Epic clickbait fail is epic.
|
popravljen je klikbajt, krivi paste :D
|
Citiraj:
u prvih 10minuta azijski gay prijatelj producent koji ni sam ne zna zašto je tamo se poreže nožem dok rezucka rajčice.. trenutak kad se poreže se dobro vidi, prvi put drži nož u ruci i zakačio se po prstu.. navukli ga na foru da će bit na tvu |
|
Ček stvarno rade reboot Harry Potter? Jel nitko ne može više ništa originalno smisliti u toj filmskoj industriji...
Sinoć s djecom gledao Peti element, djeca oduševljena. Malo promjene za njih u doba beskonačnih Marvel / Star Wars nastavaka. |
Citiraj:
Pa Snape će biti crnac, ako to nije originalno :lol2: |
Snape koji je u knjizi opisan kao bijel, blijed ko krpa... bravo bravo, sve sami mastermind-ovi.
|
Snape is described as a thin man with sallow skin, a large, hooked nose, and yellow, uneven teeth. He has shoulder-length, greasy black hair which frames his face, and cold, black eyes. He wears black, flowing robes which give him the appearance of "an overgrown bat".
Nidi ne vidim da je bijelac, iskreno :D |
Definition of sallow: (of a person's face or complexion) of an unhealthy yellow or pale brown color.
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
šta želiš reći: da crnjo ne može biti žut u licu?
Vidi čike rasista! :D |
Nova sezona Daredevila nije ništa slabija od prošlih.
Preporučam. Dvije epizode zasad vani. Nadam se da će i ostatak biti u ovom tempu |
Citiraj:
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Citiraj:
a large, hooked nose Ovaj glumac izgleda ko baby face, nothing evil about him |
Citiraj:
|
Evo što mi kaže Mistral :)
Q: Opiši mi izgled lika Snape iz Harry Pottera. A: Lik Severusa Snapea iz serije Harry Potter je jedan od najzanimljivijih i najkompleksnijih likova u čitavoj seriji. Snape je opisan kao visok, mršav čovjek s dugom, masnom kosom koja mu pada preko lica. Ima karakterističan orlovski nos i blijede, podcrtane oči koje mu daju uznemirujući izgled. Snapeov izgled često odražava njegovu mračnu i tajanstvenu narav. Uvijek je odjeven u dugi crni ogrtač, što dodatno pojačava njegovu zastrašujuću auru. Njegov stil odijevanja i opći izgled često su uspoređivani s vampirima ili drugim mračnim likovima iz književnosti. Snapeovo ponašanje i izgled često su u kontrastu s njegovom unutarnjom borбом i kompleksnošću njegovog lika, što ga čini jednim od najznačajnijih likova u seriji. Q: Da li se igdje u knjizi spominje njegova bijela ili blijeda put? A: U knjigama o Harryju Potteru, Severus Snape je opisan s blijedom puti, što dodatno pridonosi njegovom mračnom i uznemirujućem izgledu. Ta karakteristika je jedna od onih koje često ističu njegovu zastrašujuću auru i doprinose njegovom općem dojmu kao tajanstvenog i nepredvidivog lika. Q: Po opisu iz knjiga, da li je moguće da je Severus Snape bio crnac? A: Na temelju opisa Severusa Snapea u knjigama o Harryju Potteru, autorica J.K. Rowling nije eksplicitno spomenula njegovu rasu. Međutim, opisi njegove blijede puti, dugačke masne kose i karakterističnog orlovskog nosa često su interpretirani kao da ukazuju na to da je Snape bijelac. Ipak, budući da Rowling nije izričito navela njegovu rasu, neki čitatelji i obožavatelji mogu imati različite interpretacije njegovog izgleda. U filmskoj adaptaciji, Snapea je glumio Alan Rickman, koji je bijelac, što je dodatno utjecalo na percepciju lika u popularnoj kulturi. |
Citiraj:
|
|
Nemrem tu malu al ono nikako... valjda najgori casting IKAD za neku seriju
|
Citiraj:
A imali su Cailee Spaenly koja je valjda 90% ista kao Ellie iz videoigara. |
Reacher dobar za sad ali ima dvije debilne stvari:
Ona policajka ima tako čudan naglasak, vidim da je britanka ali brate mili masakrira engleski jezik. Drugo, zbog te jedne curice koju traže bodycount je prešao u dvoznamenkastu domenu kako bad tako i good guysa... Koji je smisao tog? Kao krava koja daje 5l mlijeka ali onda prolije nogom. |
Citiraj:
A za drugo, analogija do jaja :D |
https://www.imdb.com/title/tt7661390/
Meni zasad jako dobro. Neuobičajno nasilno i krvavo za britanske serije |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima super izbora, no Cailee to nije. Citiraj:
A ovo drugo što kažeš, pa nije tako sve? Pobio 100 ljudi u 3 sezone, on je "Good guy"? |
nasiljem protiv nasilja.. uvjerili su nas u drugačije.. nitko se ne buni kad Avengersi smažu pola grada usput dok se bore, a svi bi htjeli bit ko oni, kaj ne
|
Citiraj:
Ni ova po godinama ne može glumiti mlađu pa stariju verziju Ellie pa ju glumi. |
Lijepo se zakomplicirala druga sezona Gangs of London
|
White Lotus S03, prve 2 epizode malo dosadne iskreno.
|
Danas veliko finale druge sezone Severance.
Oh boy, Oh boy :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
White Lotus je osjetno lošiji ovu sezonu. |
Yellowjackets. Prva sezona.
Pokušavam vidjeti što je tako dobro u seriji, naletio sam na dosta preporuka. Najobičnija teen drama, sa 55 minuta babskog preseravanja po epizodi. Ne vjerujem da ću izgurati do kraja sezone. (I da, svi su gej, jedini hetero su nuklearna familija koje se vara križ kraž). |
Citiraj:
Ne znam kakve to veze ima s mojim komentarom. Ako kažem da je dosadno, onda bi logično bilo da mi prve 2 epizode 1. i 2. sezone nisu bile dosadne. |
U pravu je @1van. Doslovno je svaka sezona isla tako da se nista nije desavalo u prvih nekoliko epizoda i onda eksplozija. E sad, zasto je tebi ova sezona dosadna, a ranije nisu bile, to ti ne bih znao reci :)
|
Pa jebemu sve, valjda ima netko pravo kazati da mu nešto nije zanimljivo bez da se objašnjava zašto je tome tako.
|
Meni je White Lotus dobar jer je atmosferičan i kinematografija je super.
Istina je da se ne događa nešto dramatično ali je slow burn tip serije i jako dobro uvuče gledatelja u atmosferu. Ne znam koja serija me je tako dobro uvukla u ambijent. Odlični kadrovi, glazba i zadržavanje na sporijim kadrovima i "nebitnim" stvarima stvara jako dobar dojam svijeta tako da je po meni to najbolji aspekt serije, ne toliko sama radnja. |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:40. |