![]() |
preporuka za ovu seriju: https://www.imdb.com/title/tt12809988/
dali ima nekaj takvog sličnoga ? :chears: |
Stargirl, vec 3 epizode vani a nitko da pisne?! Koji trash od serije. Toliko trash da je napravila puni krug i ispalo zabavno :D
|
Počeo gledati Kominsky Method
https://www.imdb.com/title/tt7255502/ Nakon pola prve sezone, dojmovi su vrhunski. Slično Curb your enthusiasm, ali s manje neuroze :D Gluma vrhunska, gosti kao Danny DeVito su samo šlag na tortu. |
Citiraj:
Citiraj:
Jedna od onih koje bih htio opet gledati po prvi puta. |
Citiraj:
Na kojem streamingu ima taj Bosch? Nagovorili ste me da mu dam priliku. glup sam pise amazon original na slici :D |
Citiraj:
Ali da, prvoklasni traš! |
inače već je vani E03 Marvelove animirane serije What If
Tko se želi vratiti u MCU i Avengerse, prava stvar! |
Citiraj:
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
The Capture - krimi/špijunska serija o (zlo)upotrebi deep fake tehnologije
|
Citiraj:
|
Serija ima zanimljiv tvist jer ispada da good guys baš i nisu toliko good. Događa se u Londonu koji je premrežen CCTV kamerama koje su zapravo povod cijeloj radnji.
Jedina zamjerka ide glavnoj junakinji koja izgleda kao da če svaki čas proplakati krokodilske suze. To do izražaja dolazi u noćnim scenama gdje joj se oči sjaje k'o da su suze na njima. U seriji glumi legendarni Ron Hellboy Perlman. |
Počela je S11 krimi serije Vera
U toku je gledanje Wistinga. Norveška serija o serijskom ubojici mladih djevojaka u čiju potragu su upetljane policije Norveške i Švedske te FBI. Osobno jako volim skandinavske krimi serije tako da mi je zasad (pogledane 4/10 epizoda) serije dobra. Agenticu FBI-a glumi Carrie-Ann Moss (Trinity iz Matrixa). |
Citiraj:
|
Katla - pogledao 5 epizoda 1. sezone, na momente odlično, na momente dosadno, na momente čudno, ali gledljivo.
Tko voli takve mistične dramske serije, ovo je zanimljivo. |
Ajde molim te javi ako se nesto pocne dogadjati nakon te 5. epizode jer ja sam popizdio i odustao.
Ovo je na tragu Stalkera iz 79. - bezesacuvaj :D |
Citiraj:
Sporo, ali mene i dalje drži, štoviše, meni je serija baš dobra. :) Nešto te konstantno gura dalje, ta misterija mi je top. Naravno, glupe stvari me ubijaju u pojam, tipa: |
Orphan Black
Ovo sam našao sa jedne liste najboljih SF serija 21 stoljeća kao SF seriju, a početak mi je krimi/mistery, Ima dobru ocjenu. Opravdano? |
meni bila odlicna
|
Citiraj:
|
The Little Drummer Girl - serija o lovu na palestinskog terorista po Europi 6.5/10
|
Riješena Katla - tko ne voli spore, mistične radnje bez nekog objašnjenja na kraju, lagano preskočite. :)
Ja volim takve radnje, meni je sasvim solidna serija, rekao bi čak i dobra, ali vidim zašto se ljudima ne sviđa. 7/10 uglavnom i moja preporuka. Danas Money Heist na repertoaru, svih 5 epizoda. :) |
El inocente…solidni španjolci, negdje malo površno ali sve u svemu 7.9/10
https://m.imdb.com/title/tt10147644/ |
Money Heist S05 - gora od S04, tako da, od mene nema preporuku za sada (prve 3 epizode).
|
Citiraj:
E da, Bosch je hit, vec sam na 4 sezoni iako to nije moj tip serija |
jericho je meni bio dobar, ali je shitić sto je cvik na kraju :-(.
ak se dobro sjecam 2 sezone su bile. uprav zavrsavam castlevania-u i The Kominsky Method. oboje odlicno. i ko voli crtice, pogledajte Disenchantment :chears: |
Da, tako je otkazan je prerano, kao i nikad ne prežaljeni Carnevale, jos cekam bar da film naprave da zaključe priču
|
Citiraj:
Ova peta sezona je ne znam kaj bi reko, preloše. Osrednji crtići su kvalitetniji od ovog. |
Citiraj:
Imali koja preporuka tipa Brooklyn 99, za odmor prije spavanja Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Lajkam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |