![]() |
japanski game of thrones :D
|
Citiraj:
Svi bi trebali prekočiti sve osim ovog trenutačno. Ne čitati opise, kritike, trailere. Samo gledati s nepodjeljenom pažnjom. |
Je li to povijesno relevantno?
|
Samo nemojte spoilati kao kad ste spoilali Narcosa i da ce Escobar cediti. Ima nas koji smo na povijesti sjedili na usima :D
|
Lupio Shogun do kraja!
Odlična serija, imam par zamjerki, ali generalno, sivili, depresija, rat, krv, meni odlična serija. |
Invincible sezona tri krenula
|
da da, već 4 epizode izašle.
Apsolutno su nepovezane kao i sve ostale, ali količina krvi sve to nadmaši. Stvarno autori imaju ozbiljnih problema. :D |
Btw dolazi Andor, druga sezona :)
|
Citiraj:
|
U ponedjeljak dalje kreću White Lotus, Yellowjackets i Family Guy
|
Valja sta taj Yellowjackets? Jedna od onih serija koju sam posudio prije skoro 2 godine i jos stoji na polici. Je previse girly, glupava?
U principu tad kad mi se dijete rodilo sam dosta toga posudio u nadi "sad cu ja to odgledati, dete i ovako spava". Gledajuci dvije godine unazad, to je bila dosta neizvediva ideja :D |
Citiraj:
Na prvu crtic je onako, pun glupe akcije, krvi, lose animacije al' zapravo ima dublju pricu i izvrsnu razradu likova. Btw, procitao sam cijeli strip :) |
Citiraj:
Op, prve 2 epizode S03 su već vani |
Pridružujem se dobrim šogun recenzijama
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Reacher 2. sezona, bolja od prve ali meni i dalje to nije za 8/10.
Jedna tipična akcijska serija, s masu glupih propusta gdje se se svodi oko toga da nabildani lik ubija masovno po gradu bez policije, bez problema. Uglavnom, preporuka ako u moru dobrih serija nemate što gledati. |
|
Ne događa se često, ali ne bi rekao da je mongolka bila nezanimljiv lik u S02. Čak štoviše, kao da je sazrela. U S01 je bila iritantna skoro ko Bella iz TLOU. Ok dobro, ne baš toliko...
Gledaćese iako će ga Netflix ukenjati ko koljena. Sreća da nije Disney, ajde! |
Nisam bio ljubitelj Halo igara, pa nisam niti uooznat sa pričom. Koliko sam vidio, vecina hejta ide prema izmjenama kod likova i priče naspram igara.
Meni je serija čisto ok kao neki SF flik, i veseli me treća sezona |
Takodjer, bas mi je drago sta ce bit jos jedna, valjda nece nflix unakazit sta je ostalo :D
|
Koliko je loša bila ne znam može li se išta uopće unakaziti.
|
Meni nije bila toliko loša, gledljiva u svakom slučaju.
Kada ju usporedim s Reacherom i From, meni daleko bolja. |
Meni isto bila ok. I jedna od jako rijetkih koje sam odlucio pogledat iako sam znao da je cvik na kraju. Sad samo da ne zahebu kao cesto zadnje vrijeme.
|
Citiraj:
Završio Cobra Kai. Sve u svemu, dobar blast from the past za nas koji smo odrasli uz Karate Kida. Uspjeli su biti interesantni svih 6 sezona i kraj je kakav treba biti za ovakav tip serije. Ali nije još gotovo, dolazi film Karate Kid: Legends. Daniel-san i Jackie Chan skupa treniraju novog Karate Kida :cool: |
Eto ga i last of us druga sezona u 4om mjesecu :D
O yeah baby.... |
Citiraj:
|
A Thousand Blows
https://m.imdb.com/title/tt21874900/?ref_=vp_close Svaka serija sa Stephenom Grahamom je must watch. |
From S03 - komotno preskočiti na zadnju epizodu, ništa propustiti nećete.
Cliffhanger na kvadrat btw. Ništa rečeno, ništa objašnjeno, samo još više zakomplicirano. Mrzim tu seriju, gluma je očajna, radnja nikakva i svejedno jedva čekam 4. sezonu... |
Kreće 4.3. Nešto od Marvela čemu se i veselim... |
Reacher S03, istim tempom kao i prve 2 sezone.
Za sada ni bolje ni lošije, solidno, ništa spektakularno. |
Preporuka za The Pitt
https://m.imdb.com/title/tt31938062/ Tko je volio ER, ovo je serija za njega. Čak je i glavni glumac Noah Wyle koji je glumio tamo. |
Only Murders in The Building - S04
Puno bolja nego S03, baš je super napravljena i priča je napokon takva da žena nije 2 epizode unapred znala kaj se događa i kaj se bu dogodilo. Dobar enseble cast, Martin Short mi je otkriće desetljeća, obožavam lika tak da jako solidna 9/10 od mene. |
Jesam li ja jedini koji sve manje kuži Severance? Kako gledam, tako imam sve više upitnika iznad glave. A ona epizoda sa kampiranjem mi je bila ultimativni WTF moment.
|
Ja odustao na toj epizodi i "otpratio". Serije gledam da odmorim glavu, a ne da je jos dodatno zamaram.
|
Odgledan "Teacup".
Fina miniserija, podsjeća na period 90-ih do 2010ih, u to vrijeme smo imali nešto sličnih sf/mistery b+ produkcija koje su bile zabavne. Likovi se ponašaju logično, što je čudno uopće gledati. Radnja nema nekih rupa, kad misliš da ima, pričekaj 5 minuta, shvatiti ćeš da ipak nije bila rupa, već nisi vidio cijelu priču. Čini se da će biti druga sezona, veselim joj se. 7.5/10 realno, meni 9.5/10 jer me zabavila u moru dosade. |
|
With Love, Meghan (2025) - kakva serija! trenutno 2,7 na imdb :D
Deal od 100M$, bravo Netflix! :goood: https://hrflix.eu/img/boxshot/large/81770808.jpg |
Ako netko želi vidjeti našu Megan u pravom ruhu, Suits je serija za to. Kakva žena, čudo.
|
Citiraj:
|
The Recruit - cvik
https://www.hollywoodreporter.com/tv...ns-1236156162/ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |