![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, mogu probati samo tek tada neznam kak bum gore, sada se nadam da neće biti problema :D |
Bane + 1 za subotu ako vrijeme dozvoli ;)
Jedva čekam. |
Citiraj:
|
Ako netko treba nesto djelova za bicikl.
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=62221 Cijena po dogovoru ... prava sitnica ... samo da se rijesim drloga :D Sve je iznimno ocuvano i pic/pic sredjeno prije prodaje. |
Citiraj:
|
Meni je ovo zapelo za oko. Da imam para uzeo bi ga samo zbog rame koja mi je way too hot :D
|
Jelda, rama ova bijela je prekrasna. No u ovom setupu nije za penjanje nikako. Singlepivot sa direkt shockom + sranje shock + sranje ostala oprema = za 5k kn kupi radije onog čeličnog on one 456 na DB.
Jedino što valja za abuse na bajku je ruktion pogon. |
Zato i velim da mi je love uzeo bi ga samo zbog rame, a sve ostalo bi odma islo u prodaju :D
Ali nema se para, pa ovako samo mlatim praznu slamu. Ali, tko zna, mozda na db-u uleti kakav haro. Ne mora nuzno bit bijeli :) ....pa se mozda nekako i skrpa lova :) |
Treba ti biti žao one X6 rame sa xfusion shockom za 1700kn šta je išla. Opasno me mamilo da kupim, ali sam se uspio nekako othrvati :D
Vidim jedan dečko ga je kupio, hvali se u garaži s njim. |
Znam. Tad za k nisam imao love. A bude valjda nesto uletilo.
|
Bude cuks, samo budi strpljiv i nemoj niš gledat dok nemaš pare u džepu. Trust me on that one :D
|
Hehe. Ma skrpat cu nekako pare :)
|
Nemoj bit budala i zaletit se pa onda da ti dan-dva poslije dođe nešto još bolje, a ti para nemaš više ;)
|
Ma necu. Ne zuri mi se sa kupovinom. Polako i smisleno.
Bas razmisljam dal da neku lovu koju sam mislio dat za kocnice ostavim i cuvam za bolju ramu. |
Ne. Prvo kočnice onda dalje ako misliš samo ramu mijenjati (ne i cijeli bajk) ;)
|
Citiraj:
Veselim se par dana kiše jer je jučer bilo poprilično prašnjavo i klizavo. Black Shark izgledom obećava, mislim da ću ga i ja nabaviti za stražnju gumu. Gdje ga se može kupiti i po kojoj cijeni? Ima li još gdje Alberta? |
Citiraj:
Ne mislim cijeli bike. Za pocetak kocnice, pa rama, a poslje kako bude love. Citiraj:
Vjerujem da je bilo veselo. Drz se ;) Btw, Black sharka imas u Bizmarku za 110 kn/kom (Rudes), isto tako i Alberta 150kn/kom. EDIT: nazovi prije za svaki slucaj da nebi otisao, a lager prazan. Iako mi je max rekao da su narucili oko 400 komada Schwalbe guma tako da bi trebali imat. |
Citiraj:
jerbo jucerasnjom inspekcijom conti survivala zakljucio sam da nebudu zdurali celu jesen i zimu... |
Ne mogu naći Black Sharka na crc ali možemo naručiti, ja bi ovo
Znate li koji je to model Alberta za 150kn? |
Schwalbe Albert Performance http://www.bizmark.hr/joomla/images/...lbe_Albert.jpgCijena: 146,00 kn
dimenzije: 26x2,10 / 26x2,25 |
Hvala Čuks!
Privlači me snake skin jer mi se foldable Švalbice kidaju sa strane, a trebaju mi foldable jer ih povremeno treba i pohraniti u tridesetak kvadrata stana :) Uglavnom, Rice, javi kad ćeš naručiti :D p.s. gdje bi vi išli skratiti volan da imate potrebu? :D |
Citiraj:
Lik je reko da je narucio oko 250kom Mislim da za cijenu od 110kn po gumi nema bolje od black sharka. Gume su neka simbioza izmedju NN i Alberta i za sada su mi odlicne. Sljeme mi pase bilo koji dan za vikend tak da se i ja pridruzujem expediciji :) |
Citiraj:
Citiraj:
Bilo gdje. Mozda kod autolimara, obicnog limara, ili pak kod ovih sto rade instalacije za plin, vodu. Oni bi trebali imat alat za skratit cijev, u ovom slucaju volan. |
Citiraj:
a kaj fali obicnoj stegi, pili i okrugloj turpiji za zeljezo??? ako ne zelis plazma rezanje i slicne kerekfeke mos doc k meni u garazu, sredimo...:zdero2::chears: ja sam si gruntal na ovo...http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=24573 |
Citiraj:
To ti je najbolji nacin. rez je ravan i cist, a dosta brzo se moze odrezati. |
Citiraj:
Stvarno je problem prepiliti Al cijev...samo treba okomito odrezati...a to se moze u Bauhausu na pultu iza blagajni - tamo je kutna pila s vodilicama tako da si kupci mogu prepiliti neke stvari ako su im dugacke. |
Citiraj:
Al i tvoja ideja je dobra ako neide nikako :) |
Citiraj:
|
triple butted 7050 madafakaa :D Htio bih da krajevi budu uredno obrađeni i ravno izrezani. Nemam nikakvog iskustva, zato pitam
Rice, koja je razlika između ova dva Alberta? Ovaj s mog linak je Snake Skin, koja je šema s ovim iz tvog? Bolja smjesa? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |