![]() |
Ja sam upravo danas pogledao prvu epizodu Lokija i baš mi se svidjela, rekao bih čista devetka, možda čak i malo više. Jako me pozitivno iznenadila ta serija sad.
|
Meni baš i nije legla...
|
Ragnarok - shift delete nakon 2. epizode.
Twilight + One Tree Hill... Tinejđerska spika, ništa s toga za mene. :D |
Naletio na britanski mini serijal "Time"
Svega 3 epizode ... https://m.imdb.com/title/tt13138834/ Pogledajte, nećete zažaliti ... |
Također mi Loki nije legao. Dao sam mu šansu još kroz drugu i treću epizodu, ali ništa od toga. Zapravo, ne bih mu dao više od 3/10. Mlaćenje prazne slame, od očekivanog humora nula bodova, predvidljivo i sporo/dosadno. Razočaran sam.
|
Meni Loki najbolji od te tri serije koje su izašle na Disney+.
|
pogledao castle rock.
complete vejst of tajm :zdero2:. |
Pogledao Lokija, ne mogu mu dati više od 6/10.
Sa druge strane, pogledao Boscha S07 i Better Call Saul S05. Njima bez beda dajem barem 9/10. Baš me zanima kakav će biti Boschov spin-off. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Queen of the South - finalna peta sezona - dosta zbrzana, previše toga utrpali, ali opet je kraj serije ispao zadovoljavajući Games Workshop idući mjesec pokreće Warhammer+ streaming servis za koji su vrbovali dosta youtubera i njihovih fan made animacija. Među prvima stiže Angels of death (1,2), to je od lika koji je radio Helsreach. Glavna zvijezda je zasigurno nastavak Astartesa, koji je vjerovatno i najbolji prikaz Svemirskih Marinaca u akciji. |
Gledam Vikinge, riješio prvu sezonu.
Za sada osrednje, očekivao puno više. |
Ako ti je već sad osrednje, onda nećeš daleko stići
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Vikinge krenuo dvaput gledati, nisam otisao dalje od S02 :/
|
Prve tri sezone su najbolje, kome to nije dobro ne treba uopće gledati jer kasnije postaje The Walking Dead - razvučeno sranje.
|
Vikinzi imaju svojih trenutaka, ali što dalje idu to su više sapunjara koja je ponekad razvučena ko Marisol...
Ali su zato ovi malo bolji :) Rekao bi parodija na Vikinge... Norsemen 2016-2020 |
Evil druga sezona - zasad bolja i čudnija od prve sezone. Koje ruganje sa Amazonom :D
|
jedna od meni najdražih (ne najboljih, čuvajte drvlje i kamenje) serija, nakon 8 godina pauze dobiva novu, zadnju sezonu:
|
Slobodno si mogao reci jedna od najboljih, jer definitivno to i je. Unikat koji se treba pogledati.
Ali Season 9 i nakon 8 godina, neznam... LOKI - odgledao, ali sto vise razmisljam o njemu sve mi ej vise glup. Vikinge sam gledao duze od 3 sezone i u potpunosti se slazem sa recenim dosad... Sto duze traje to je losije. TIME britanska serija od 3 epizode odlicna!!! |
Citiraj:
EDIT: Ahhh Dexter |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na ovome. Trazim konstantno dobre sitcome, ali u zadnje vrijeme jako tesko na ovakvo nesto naletiti :) |
Vikinzi 2. sezona mi se popravila, sada mi je zanimljivo.
Očekujem još jednu, eventualno dvije dobre sezone i onda pad... Za sad ima prođu. |
Masters of the Universe: Revelation
Ne znam zašto se tolika pompa digla oko serije kad je sasvim ok. Super je što su malo izašli iz okvira da ne bude staromodno i dosadno. Serija se ionako ne zove He-Man pa da on mora imati 99% screentimea. |
Citiraj:
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Gledaj seriju i to je to, pusti priče :chears: |
Citiraj:
On Topic: 3. sezona Vikinga je lagano sapunjara. Svi trudni, svi se jebu popreko, akcije sve manje i manje. Nastavljam s 4. ali s manje žara nego 1. i 2. |
Ne kužim dobar dio ovog foruma kojemu je ocjena na imdb svetinja i onda se "uživa" po tome kakva je ocjena.
Sezona pet ima lošiju ocjenu i onda se psihički spremate da možete gledati. Uskoro će biti da sedma epizoda šeste sezone ima lošiju ocjenu od svih drugih epizoda i treba ju ili preskočit ili popit apaurin prije gledanja. Zašto nastavljati gledati nešto ako je postalo sapunjara? Osobno gledam što me tematski zanima. Može na imdb imati desetke, ali ako je tema nezanimljiva me gledam. Isto tako može imati niske ocjene, ali ako me zanima gledam. Tipa ovdje je stav da ako serija ima ispod 8 i bježi od nje kao vrag od tamjana i nikako nemoj gledati. Smiješno No, ovdje su skoro svi Roger Ebert i detaljno procjenjuju je li Ragnarova facijalna ekspresija bila dovoljno dinamična kako bi dočarala grandiozni momenat penetracije u ljubavnicu mrskog neprijatelja. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
A s čim se ti zamaraš...
Ja samo pišem svoje mišljenje, kako sam došao do njega itd. Serija pada iz epizode u epizodu, za sada je još gledljiva. Kada postane toliko loša da neće biti više za moje standarde "gledljiva", neću gledati dalje. Nije prva serija koju sam prestao gledati s vremenom; počela jako i padala iz sezone u sezonu (The Walking Dead, True Detective, Mr. Robot...). Ako misliš da je moje mišljenje o seriji/sezoni došlo od imdb ocjene, gadno se varaš. :D Ali eto, dobro da imamo dežurne "ne kužim" ljude, pa da se tema puni nepotrebnim komentarima. ;) |
Neovisno sad o kojoj seriji je riječ, ali te IMDB ocjene su odavno izgubile i ono malo smisla, tim više, jer su uredno manipulirane od strane botova i ljudi koji filaju dobre ili loše ocjene. Znalo je biti slučajeva, serija još nije ni prikazana, a ocjene su jebene. Mada, danas, nažalost većina gleda nešto samo zato, jer i ostali o tome pričaju, pa se onda prisile gledati materijal koji im nikak ne paše, samo da budu u toku, tak da na kraju gledanje serija ispada ko neka obaveza uz popratne frustracije u stilu "daj nek već jednom bude kraj".:) Mnoštvo ljudi je (na premotavanje) pogledalo npr. Game of Thrones i Breaking Bad samo zato, jer su svi o tome pričali, a realno ih serije ne zanimaju ni 5%.
|
Osim BB i Game of Thrones (koje su mi ujedno i top 2 serije ikada), ne znam jel mogu na prste jedne ruke nabrojati seriju koja drži istu razinu kvalitete kroz sezone.
Pad je normalna stvar, ali toliko drastičan pad da serija u jednoj sezoni je odlična u drugoj negledljiva, to ne mogu shvatiti niti oprostiti. Pod oprostiti mislim, ne gledam više i nikad više neću. Imdb meni samo služi tu da ne gledam ono što već na prvu vidim da bi moglo biti sranje. Nađem neki film na Netflixu koji ima onako, ok opis i najavu. Mene intrigira, ali bacim oko na imdb. Tamo vidim 4.3 ocjenu, bez obzira na botove i klince, film je sranje. I ne gledam to. Vikinge npr. samo sam neki dan pogledao odakle je cijela glumačka ekipa i dobio informacije o broju epizoda u kojima se pojavljuju... Plus, čitam tu komentare za serije i eto, zbrojiš 2 i 2 i možeš zaključiti da mogu očekivati pad kvalitete. Nisam tražio ocjenu po sezonama, nisam tražio ocjenu po epizodama, nego jednostavno upijaš informacije i tako dobijaš generalnu sliku o tome. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |