![]() |
Citiraj:
|
Prije nego natjeram curu da to gleda sa mnom... Jel ću joj se jako zamjeriti ako nije fan Marvela, a nakon što sam je natjerao da pogleda Thora rekla je da joj više ne pokazujem Marvelove filmove? :lol2:
|
:goood::chears::frend:
|
Citiraj:
Thora cure gledaju zbog glumca, ne zbog radnje. :Da |
Očekivao sam da ću je dobiti baš na tu kartu, kad ono šok i vjeverica, nije njen tip :D
|
mojoj su se svidjeli guardiansi i onda smo krenuli ispočetka i SVE joj je bilo pre pre predobro. na kraju joj je bio najdraži dr. strange mislim :D
da. ako thora nije popušila bojim se da ćeš morati odustti od strip based filmova :((( |
Citiraj:
jedna od najboljih serija ovakvog žanra. rame uz rame sa sex and education |
Loki je danas odbijen, kao i sve od Marvela u budućnosti, hahaha. Pogledat ću ga sutra solo
|
Atypical je rijetko dobra serija. Moglo bi se reci unikatna. Obradju tesku temu/e na simpatican, cesto i smijesan nacin.
Citiraj:
Citiraj:
Poceo gledati Loki. Meni bezveze, na tragu WandaVision. Dosao do pola i ugasio. |
oooo, počela je druga sezona Ragnaroka, zahvaljujem!
Prva mi je bila baš cool, osvježenje u moru superjunaka. |
Taj Ragnarok nije dostupan na Netflixu našem?
Gledao prije možda 2 tjedna, i nije bio vidljiv. |
Dostupan je koliko vidim 👍
|
da da, vidi se.
gleda danas. |
Evo sada na mobilnom Netflixu gledam i nije mi dostupno... Isto tako je i na TVu kada sam gledao prije 2 tjedna.
U čemu je problem? HR netflix. Jel možda HR sučelje problem? |
Hr netflix account, En sucelje u mom slucaju. Ne mogu sad provjeriti Hr sucelje, znam samo da je cesto ogranicena ponuda bas zbog toga. Pricali smo o tome u Netflix temi. Bitno za znati, promjenom jezika sucelja NE gubis Hr titlove.
|
Pa evo, ja sam sad na Roku pogledao u search na brzinu i izbacilo mi je seriju među prvima. Ali je uređaj i sučelje na En.
|
Prebacio na english i sada mi se pojavio na naslovnoj stranici... Ne razumijem koja je fora da nemaju iste serije u HR i EN sučelju.
|
da, jer nisu preveli description. Pita sam im support oko toga.
jako imbecilno. |
Vjerojatno i dizajneri trebaju "prevesti" covere za sinkronizirani sadrzaj
|
Citiraj:
|
počeo gledati clarkson's farm.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao prvu epizodu Lokija, meni bezveze. I završio Ash vs Evil Dead, šteta što su ubili seriju. Baš bi bila zabavna u postapokaliptičnom štihu. |
Sweeth Tooth...
Hm, ima nešto što te vuče da gledaš. |
Citiraj:
To cekam pa sto bude bude. Nadam se da ga nece ukenjat. Citiraj:
Ragnarok sam bas na norveskom gledao i citao titlove. Skroz drugaciji dozivljaj. Zakon bude kad ubace engleske izraze u komunikaciji :D Serija mi je bas dobra, mislim da sam drugu sezonu u dva dana rijesio :D Sad gledam Manifest, meni osobno poprilicno dobro jer volim taj tip serija/filmova. |
Citiraj:
Woke strikes again, samo čekam da Teela ima crnu curu s dvije kastrirane mačke i bori se protiv Skeletorovog zlog gender neutral blizanca. :lol2: "The war for Eternia culminates in “Masters of the Universe: Revelation,” an innovative and action-packed animated series that picks up where the iconic characters left off decades ago. After a cataclysmic battle between He-Man and Skeletor, Eternia is fractured and the Guardians of Grayskull are scattered. And after decades of secrets tore them apart, it’s up to Teela to reunite the broken band of heroes, and solve the mystery of the missing Sword of Power in a race against time to restore Eternia and prevent the end of the universe." |
Citiraj:
I sam je Kevin natuknuo da nece bit uobicajeni nastavak serijala. |
Citiraj:
Iskreno, ne kužim oduševljenje. :stoopid: Teen sapunjara u rangu tvajlajta, vampirskih dnevnika itd... Kužim da je nordijska mitologija trenutno IN, ali ovo je lošeee. Likovi imaju sve samo ne ljudske reakcije na događaje oko njih. |
Citiraj:
|
Pogledao 4 sezone Peaky Blindersa, nešto me vuče da gledam i dalje, ali iskreno, nisam baš oduševljen.
Ispod mojih očekivanja, očekivao puno više. Onako, 7/10 na prvu. Pogledam do kraja i idem dalje, ali da li bi preporučio; nisam siguran... Ima puno boljih serija od ove. Fali nešto. Fali drame, fali neočekivanih događaja, fali onog straha koji me npr. Escobar imao. Murphy je ok, ali nema to nešto. I ja sam mislio da gledam seriju gdje je Tom Hardy glavna uloga, kad ono... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |