PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Trbonja 10.06.2021. 17:58

Citiraj:

Autor cic (Post 3524810)
Nikad čuo za ovo.

Preporuka?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Meni se svidjela, a dobar je i Loki.

1v@n 10.06.2021. 18:18

Prije nego natjeram curu da to gleda sa mnom... Jel ću joj se jako zamjeriti ako nije fan Marvela, a nakon što sam je natjerao da pogleda Thora rekla je da joj više ne pokazujem Marvelove filmove? :lol2:

The Exiled 10.06.2021. 19:02

:goood::chears::frend:

King of 4 10.06.2021. 19:37

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3524820)
Prije nego natjeram curu da to gleda sa mnom... Jel ću joj se jako zamjeriti ako nije fan Marvela, a nakon što sam je natjerao da pogleda Thora rekla je da joj više ne pokazujem Marvelove filmove? :lol2:

Ako thora nije htjela gledati onda si dobar.
Thora cure gledaju zbog glumca, ne zbog radnje. :Da

1v@n 10.06.2021. 20:05

Očekivao sam da ću je dobiti baš na tu kartu, kad ono šok i vjeverica, nije njen tip :D

tizhu 10.06.2021. 23:35

mojoj su se svidjeli guardiansi i onda smo krenuli ispočetka i SVE joj je bilo pre pre predobro. na kraju joj je bio najdraži dr. strange mislim :D
da. ako thora nije popušila bojim se da ćeš morati odustti od strip based filmova :(((

tizhu 10.06.2021. 23:36

Citiraj:

Autor cic (Post 3524810)
Nikad čuo za ovo.

Preporuka?

da bar ja nisam čuo za ovo do sada.
jedna od najboljih serija ovakvog žanra.
rame uz rame sa sex and education

1v@n 11.06.2021. 00:04

Loki je danas odbijen, kao i sve od Marvela u budućnosti, hahaha. Pogledat ću ga sutra solo

LAcy 11.06.2021. 01:30

Atypical je rijetko dobra serija. Moglo bi se reci unikatna. Obradju tesku temu/e na simpatican, cesto i smijesan nacin.

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 3521914)
Gleda tko Lucifera?
Meni je zakon lik, ali ova nova sezona, odnosno nastavak pete sezone nije bas na razini.

Neko se dobro napusio kad je pisao scenario za nastavak sezone. Kao Faruk kad je htio unistiti seriju pa ubacivao nadrealne gluposti :D

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 3521914)
Pogledao Ragnarok, fora serija za ubit vrijeme, svida mi se pristup toj tematici.

E ovo je dobro, bas dobro. Probao sam gledati na norveskom, nije bas islo. Na engleskom je bilo ok. Izgleda da su originalni glumci dali glas jer imaju tipican skandinavski, pjevajuci naglasak.

Poceo gledati Loki. Meni bezveze, na tragu WandaVision. Dosao do pola i ugasio.

Ivo_Strojnica 11.06.2021. 09:44

oooo, počela je druga sezona Ragnaroka, zahvaljujem!
Prva mi je bila baš cool, osvježenje u moru superjunaka.

Libertus 11.06.2021. 11:08

Taj Ragnarok nije dostupan na Netflixu našem?
Gledao prije možda 2 tjedna, i nije bio vidljiv.

xlr 11.06.2021. 11:12

Dostupan je koliko vidim 👍

Ivo_Strojnica 11.06.2021. 12:09

da da, vidi se.
gleda danas.

Libertus 11.06.2021. 12:11

Evo sada na mobilnom Netflixu gledam i nije mi dostupno... Isto tako je i na TVu kada sam gledao prije 2 tjedna.

U čemu je problem? HR netflix. Jel možda HR sučelje problem?

xlr 11.06.2021. 12:23

Hr netflix account, En sucelje u mom slucaju. Ne mogu sad provjeriti Hr sucelje, znam samo da je cesto ogranicena ponuda bas zbog toga. Pricali smo o tome u Netflix temi. Bitno za znati, promjenom jezika sucelja NE gubis Hr titlove.

Exomaniac 11.06.2021. 12:24

Pa evo, ja sam sad na Roku pogledao u search na brzinu i izbacilo mi je seriju među prvima. Ali je uređaj i sučelje na En.

Libertus 11.06.2021. 13:12

Prebacio na english i sada mi se pojavio na naslovnoj stranici... Ne razumijem koja je fora da nemaju iste serije u HR i EN sučelju.

Ivo_Strojnica 11.06.2021. 13:26

da, jer nisu preveli description. Pita sam im support oko toga.
jako imbecilno.

xlr 11.06.2021. 13:49

Vjerojatno i dizajneri trebaju "prevesti" covere za sinkronizirani sadrzaj

Mommistake 11.06.2021. 14:55

Citiraj:

Autor Libertus (Post 3524965)
Evo sada na mobilnom Netflixu gledam i nije mi dostupno... Isto tako je i na TVu kada sam gledao prije 2 tjedna.

U čemu je problem? HR netflix. Jel možda HR sučelje problem?

HR Netflix, HR sučelje, meni dostupno.

nickross 11.06.2021. 21:49

počeo gledati clarkson's farm.

LAcy 11.06.2021. 22:14

Citiraj:

Autor nickross (Post 3525063)
počeo gledati clarkson's farm.

Extraordinary useful information :D Mogao si barem nesto napisati o seriji, dati link, bilo sto... Ovako je spam a spam se brise i spamere gadja rajcicama ;)

d0X 11.06.2021. 23:48

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3524831)

Omg hajp :care:

Pogledao prvu epizodu Lokija, meni bezveze. I završio Ash vs Evil Dead, šteta što su ubili seriju. Baš bi bila zabavna u postapokaliptičnom štihu.

pogi 13.06.2021. 18:33

Sweeth Tooth...

Hm, ima nešto što te vuče da gledaš.

Wolverine 13.06.2021. 20:29

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3524831)

To cekam pa sto bude bude. Nadam se da ga nece ukenjat.

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3524899)
Neko se dobro napusio kad je pisao scenario za nastavak sezone. Kao Faruk kad je htio unistiti seriju pa ubacivao nadrealne gluposti :D

E ovo je dobro, bas dobro. Probao sam gledati na norveskom, nije bas islo. Na engleskom je bilo ok. Izgleda da su originalni glumci dali glas jer imaju tipican skandinavski, pjevajuci naglasak.

Poceo gledati Loki. Meni bezveze, na tragu WandaVision. Dosao do pola i ugasio.

Ma ujebali su nastavak pete sezone posteno ali ok.

Ragnarok sam bas na norveskom gledao i citao titlove. Skroz drugaciji dozivljaj. Zakon bude kad ubace engleske izraze u komunikaciji :D
Serija mi je bas dobra, mislim da sam drugu sezonu u dva dana rijesio :D

Sad gledam Manifest, meni osobno poprilicno dobro jer volim taj tip serija/filmova.

Mar 13.06.2021. 23:40

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 3525404)
To cekam pa sto bude bude. Nadam se da ga nece ukenjat.

Dolje je sinopsis za He-Man, možda prije She-Man.
Woke strikes again, samo čekam da Teela ima crnu curu s dvije kastrirane mačke i bori se protiv Skeletorovog zlog gender neutral blizanca. :lol2:

"The war for Eternia culminates in “Masters of the Universe: Revelation,” an innovative and action-packed animated series that picks up where the iconic characters left off decades ago. After a cataclysmic battle between He-Man and Skeletor, Eternia is fractured and the Guardians of Grayskull are scattered. And after decades of secrets tore them apart, it’s up to Teela to reunite the broken band of heroes, and solve the mystery of the missing Sword of Power in a race against time to restore Eternia and prevent the end of the universe."

Wolverine 14.06.2021. 00:00

Citiraj:

Autor Mar (Post 3525458)
Dolje je sinopsis za He-Man, možda prije She-Man.
Woke strikes again, samo čekam da Teela ima crnu curu s dvije kastrirane mačke i bori se protiv Skeletorovog zlog gender neutral blizanca. :lol2:

Ma znam da je Teela glavni lik. Samo da ne bude previse "politicki ispravnih" pizdarija oje mimoze danas guraju svuda.

I sam je Kevin natuknuo da nece bit uobicajeni nastavak serijala.

Franf 14.06.2021. 10:06

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 3525404)
Ragnarok sam bas na norveskom gledao i citao titlove. Skroz drugaciji dozivljaj. Zakon bude kad ubace engleske izraze u komunikaciji :D
Serija mi je bas dobra, mislim da sam drugu sezonu u dva dana rijesio :D

Pogledao sam preko vikenda jer sam vidio ovdje da ljudi pišu.
Iskreno, ne kužim oduševljenje. :stoopid:

Teen sapunjara u rangu tvajlajta, vampirskih dnevnika itd...
Kužim da je nordijska mitologija trenutno IN, ali ovo je lošeee. Likovi imaju sve samo ne ljudske reakcije na događaje oko njih.

Pupo 14.06.2021. 10:33

Citiraj:

Autor pogi (Post 3525378)
Sweeth Tooth...

Hm, ima nešto što te vuče da gledaš.

Baš :D

Mommistake 18.06.2021. 09:31

Pogledao 4 sezone Peaky Blindersa, nešto me vuče da gledam i dalje, ali iskreno, nisam baš oduševljen.

Ispod mojih očekivanja, očekivao puno više.

Onako, 7/10 na prvu.

Pogledam do kraja i idem dalje, ali da li bi preporučio; nisam siguran... Ima puno boljih serija od ove. Fali nešto. Fali drame, fali neočekivanih događaja, fali onog straha koji me npr. Escobar imao. Murphy je ok, ali nema to nešto.

I ja sam mislio da gledam seriju gdje je Tom Hardy glavna uloga, kad ono...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37.